Home Greek News Η “οικογενειακή σχέση” των Μητσοτάκη – Μπακογιάννη με το καθεστώς Ερντογάν…

Η “οικογενειακή σχέση” των Μητσοτάκη – Μπακογιάννη με το καθεστώς Ερντογάν…

by _
0 comment 212 views

Η “οικογενειακή σχέση” των Μητσοτάκη – Μπακογιάννη με το καθεστώς Ερντογάν…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Σάλος, οργή, αγανάκτηση έχει ξεσπάσει στην ελληνική κοινωνία – για άλλη μια φορά – για τα αργά έως ανύπαρκτα εθνικά αντανακλαστικά αυτής της κυβέρνησης και του περίγυρού της!

Ως γνωστόν, ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν προχώρησε σε απολύσεις προσωπικού εργαζομένων στο Δήμο, αλλά  και σε ανάκληση όλων των Αντιδημάρχων, με την κατηγορία πως αυτοί είναι “Γκιουλενιστές”!

Αυτή η ακραία προσπάθεια του μειονοτικού Δημάρχου – σύμφωνα με έγκυρες πηγές – οφείλεται στην προσπάθειά του να προσεγγίσει εκ νέου τρυφερά τους τουρκόφωνους της περιοχής που “ακούν” στον Ερντογάν και βεβαίως – βεβαίως στο τούρκικο προξενείο της Κομοτηνής, που πολύ είχε δυσαρεστηθεί, επειδή ο εν λόγω μειονοτικός Δήμαρχος – προ ολίγων ημερών επισκεπτόμενος την Κωνσταντινούπολη στήριξε τον Δήμαρχο της Πόλεως και δηλωμένο εχθρό του Ερντογάν, Εκρέμ Ιμάμογλου!

Στον οποίο ως γνωστόν, στην “δημοκρατική” Τουρκία, επιβλήθηκε ποινή 2 ετών, 7 μηνών και 15 ημερών, αλλά και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων! Που σημαίνει, πως αν αυτή η απόφαση οριστικοποιηθεί, τότε ο Ερντογάν γλυτώνει από τον σοβαρότερο αντίπαλο στη διεκδίκηση της Προεδρίας σε λίγους μήνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b7-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%87%ce%ad%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr