Home ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ V. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ Απίστευτο κόλπο των Ρεπουμπλικάνων που θέλουν τον ΤΡΑΜΠ για Πρόεδρο της Βουλής και αν ο Μπάιντεν φύγει από Πρόεδρος, τότε τον αντικαθιστεί ο ίδιος ο…ΤΡΑΜΠ!!!

Απίστευτο κόλπο των Ρεπουμπλικάνων που θέλουν τον ΤΡΑΜΠ για Πρόεδρο της Βουλής και αν ο Μπάιντεν φύγει από Πρόεδρος, τότε τον αντικαθιστεί ο ίδιος ο…ΤΡΑΜΠ!!!

Σε εξέλιξη ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ μεγάλη υπόθεση που οδηγεί τα πράγματα ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ!!!...

by _
0 comment 86 views

Απίστευτο κόλπο των Ρεπουμπλικάνων που θέλουν τον ΤΡΑΜΠ για Πρόεδρο της Βουλής και αν ο Μπάιντεν φύγει από Πρόεδρος, τότε τον αντικαθιστεί ο ίδιος ο…ΤΡΑΜΠ!!!

Σε εξέλιξη ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ μεγάλη υπόθεση που οδηγεί τα πράγματα ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ!!!…

ΙΔΟΥ το επικρατέστερο σενάριο σχετικά με τις τύχες τόσο των Ρεπουμπλικάνων όσο και του Τράμπ καθώς και των ΗΠΑ κατ’ επέκτασιν!!!..


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 06 Ιαν. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο MEGA ΒΟΜΒΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα ακούσει μεγάλη υπόθεση στις…6 Ιαν. φέτος για τις Εκλογές του ’20 που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εκδίωξη των Μπάιντεν και Χάρις από το αξίωμά τους!!!, είχαμε γράψει πως είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως το μεγάλο θέμα περί της…ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΥ 2020…ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ.

MEGA ΒΟΜΒΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα ακούσει μεγάλη υπόθεση στις…6 Ιαν. φέτος για τις Εκλογές του ’20 που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εκδίωξη των Μπάιντεν και Χάρις από το αξίωμά τους!!!

ΣΗΜΕΡΑ, λοιπόν, 6 Ιαν. του 2023, ξεκινά μια μεγάλη δικαστική υπόθεσις, στο Ανώτατο Δικαστήριο (Α.Δ.) των ΗΠΑ, που έχει να κάνει με την…ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ του 2020. Και αυτή η υπόθεσις μπορεί να είναι αυτή που αποκαταστήσει τελικά τον…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ στον….ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!

Πριν από λίγες ημέρες, μάθαμε από τον πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Μάικ Χάκαμπι που μας επέστησε την προσοχή στην υπόθεση Μπράνσον Εναντίον Άνταμς (Brunson v. Adams) που πρόκειται να εκδικαστεί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα.

Αυτό που επιδιώκει ο ενάγων, Raland Brunson από το Ogden της Γιούτα, και τα τρία αδέρφια του, δεν είναι τίποτα λιγότερο από την απομάκρυνση του προέδρου Joe Biden και της αντιπροέδρου Kamala Harris από τα καθήκοντά τους, υποστηρίζοντας ότι τα μέλη του Κογκρέσου δεν εκπλήρωσαν το συνταγματικό τους καθήκον στις 6 Ιανουαρίου, 2021 με την μη εξέταση καταγγελιών για νοθεία στις προεδρικές εκλογές του 2020. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ!!!

ΕΠΙΣΗΣ, και στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΜακΚάρθι αποτυγχάνει να γίνει Πρόεδρος της Βουλής και παίρνει πλέον το προβάδισμα για αυτό ο…Ντόναλντ Τραμπ!!!, γράψαμε πως ο ίδιος ο Τράμπ έχει μπεί τώρα κούρσα για την μεγάλη θέση του…Προέδρου της Βουλής! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΜακΚάρθι αποτυγχάνει να γίνει Πρόεδρος της Βουλής και παίρνει πλέον το προβάδισμα για αυτό ο…Ντόναλντ Τραμπ!!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ με τον κ Loy Brunson, που είναι ένας εκ των παραπάνω εναγόντων της ως άνω δικαστικής υποθέσεως που έχει τύχει ακροάσεως από το Α.Δ., μαθαίνουμε πως υπάρχει σύνδεσις μεταξύ της εν λόγω υποθέσεως με την προσπάθειας εκλογής του Τράμπ ως Προέδρου της Βουλής!

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΑΝ οι ενάγοντας κερδίζαν την υπόθεσιν αυτήν, τότε, αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα ο Τζο Μπάιντεν και η Κσμάλα Χάρις να εκδιωχθούν οριστικά από τον Λευκό Οίκο. Και ΠΟΙΟΣ θα αντικαθιστούσε τον Μπάιντεν ως Πρόεδρος των ΗΠΑ??? Μα, ο ίδιος ο….ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣ. Και ΠΟΙΟΣ, εν προκειμένω, θα ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής??? Μα, ο ίδιος ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

ΓΙ’ΑΥΤΟ υπάρχουν μερικοί πανέξυπνοι Ρεπουμπλικάνοι που, όχι μόνο δεν ψήφισαν υπέρ του Μακάρθι για Πρόεδρος της Βουλής, αλλ’ τυχαίνει να είναι οι ίδιοι που τον…ΤΡΑΜΠ τον θέλουν για…ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Για όλα τα αποκλειστικά μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα, μεταβείτε στο εξής τμήμα του σάιτ μας…

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ V. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ

________________

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Ο Λόι Μπράνσον (Loy Brunson) μίλησε χθες με τον Τσας Κάρτερ, τον Ντάλας, τον Γουόρεν, τον Άλεξ, τη Μισέλ και όλο το πάνελ του Στρογγυλού Τραπαζιολυ του PPN για τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με την υπόθεση Μπράνσον.

Ο προσωπικός σύμβουλος του Τράμπ Ρότζερ Στόουν επαλήθευσε ότι ο Τραμπ θα δεχόταν την υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της Βουλής.

Η υπόθεση Brunson δίνει στο Ανώτατο Δικαστήριο την εξουσία να απομακρύνει τον εν ενεργεία Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο από τα καθήκοντά τους. Αυτό θα τους απαγόρευε επίσης ΜΟΝΙΜΩΣ από το να κατέχουν ξανά δημόσιο αξίωμα!

Αυτό σημαίνει ότι ο Πρόεδρος της Βουλής θα γινόταν τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ!

Το Ανώτατο Δικαστήριο ήταν ενήμερο για την υπόθεση Μπράνσον εδώ και μήνες, τουλάχιστον πριν από τις 20 Οκτωβρίου 2022.

Το Ανώτατο Δικαστήριο συνεργάζεται με την οικογένεια Μπράνσον (Brunson) εδώ και αρκετό καιρό και τους επέτρεψε να παρακάμψουν ουσιαστικά το 10ο Εφετείο για να πάει η υπόθεσή τους απευθείας στο…Ανώτατο Δικαστήριο! Και αυτό το έκαναν χαρακτηρίζοντας την περίπτωσή τους ως ΕΘΝΙΚΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!

Κανονικά, κανείς δεν θα μπορούσε να παρακάμψει αυτό το μεγάλο εφετείο. Επειδή όμως υπέβαλαν την υπόθεσή τους σύμφωνα με τον Κανόνα 11 του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, έγινε δεκτή στη συνέχεια από το Ανώτατο Δικαστήριο!!! Ο Κανών 11 σού επιτρέπει να υποβάλεις αίτησιν εις το Ανώτατο Δικαστήριο με την προϋπόθεσιν ότι η υπόθεσίς σου αφορά Εθνικήν Υπόθεσιν Έκτακτης Ανάγκης.

Το Ανώτατο Δικαστήριο βοηθά στην πραγματικότητα την οικογένεια Μπράνσον με την υπόθεσή της παρέχοντάς της νομικές συμβουλές…!!!

Οι γερουσιαστές (οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Μπράνσον) που ψήφισαν προδοτικά υπέρ της πιστοποίησης των αποτελεσμάτων των Προεδρικών εκλογών του 2020 δεν εκπροσωπούνται πλέον από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους!Αντίθετα, η Γενική Δικηγόρος των ΗΠΑ ανέλαβε ως νόμιμη εκπρόσωπός τους και δεν ζήτησε παράταση της υπόθεσης! Δεν έχει καταθέσει ανακοπή, αλλά, αντ’ αυτού, κατέθεσε ένα έγγραφο που το Δικαστήριο ζήτησε από τους Μπράνσον να της δώσουν, το οποίο ήταν η παραίτηση από το δικαίωμά τους να το αμφισβητήσουν στο δικαστήριο με ανακοπή. Παραιτήθηκε από το δικαίωμα να αντιταχθεί σε αυτό με κατάθεσιν ανακοπής!

Εάν οι Μπράνσον κερδίσουν την υπόθεσιν τους, τότε και βάσει του Συντάγματος, αποκαθίσταται αμέσως ως Πρόεδρος ο Τράμπ. Αλλά ΕΑΝ ο Τράμπ είναι ΗΔΗ ο…ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ μέχρι τη λήψη της αποφάσεως από το Ανώτατο Δικαστήριο για το θέμα αυτό, τοτε,…ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!!! Αλλά το δεύτερο σενάριο εδώ είναι ένας πιο βέβαιος αποκαταστήσεως του Τράμπ διότι, στο πρώτο, μπορεί να προκύψουν μερικά εμπόδια των Δημοκρατικών στην πορεία.

ΑΥΤΟ, φίλες και φίλοι, είναι το επικρατέστερο σενάριο σχετικά με τις τύχες τόσο των Ρεπουμπλικάνων όσο και του Τράμπ καθώς και των ΗΠΑ κατ’ επέκτασιν!!! Και αυτό μένει να το δούμε!!!

Δείτε τώρα την εξής εκπομπή όπου ο κ Loy Brunson μας τα αναλύσει όλα…


Everything the Patriots Have Been Praying For is About to Happen! Loy Brunson joins Chas Carter, Dallas, Warren, Alex, Michelle, and all the PPN Roundtable for MAJOR ANNOUNCEMENTS! (VIDEO)

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr