Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πέθανε ξαφνικά στα 38 του ο πρώην μεγαλο-παίκτης του NFL Uche Nwaneri που είχε ζητήσει να φυλακιστούν οι…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ

Πέθανε ξαφνικά στα 38 του ο πρώην μεγαλο-παίκτης του NFL Uche Nwaneri που είχε ζητήσει να φυλακιστούν οι…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ

by _
0 comment 283 views
Πέθανε ξαφνικά στα 38 του ο πρώην μεγαλο-παίκτης του NFL Uche Nwaneri που εί να φυλακιστούν οι…ανεμβολίαστοι
Πέθανε ξαφνικά στα 38 του ο πρώην μεγαλο-παίκτης του NFL Uche Nwaneri που εί να φυλακιστούν οι…ανεμβολίαστοι

Πέθανε ξαφνικά στα 38 του ο πρώην μεγαλο-παίκτης του NFL Uche Nwaneri που είχε ζητήσει να φυλακιστούν οι…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ

Του Jim Hoft

Δημοσιεύθηκε 2 Ιανουαρίου 2023 στις 21:50

Ο πρώην επιθετικός των Purdue και Jacksonville Jaguars Uche Nwaneri πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή. Ήταν 38.

Ο πρώην σταρ του OL βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται στο σπίτι της συζύγου του στο West Lafayette στις 30 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το TMZ.



«Ο Nwaneri βρισκόταν στο σπίτι της συζύγου του στο West Lafayette – περίπου 65 μίλια βορειοδυτικά της Indianapolis – όταν η αστυνομία έλαβε κλήση γύρω στη 1 π.μ. ότι ο φύλακας του NFL 6’4 έπεσε σε ένα υπνοδωμάτιο», ανέφερε το πρακτορείο.

Ο Uche μπορεί να πέθανε από «διογκωμένη καρδιά με ξαφνική καρδιακή ανεπάρκεια», όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής στην προκαταρκτική έκθεσή του.

Ο Nwaneri είχε λάβει το εμβόλιο Covid της Moderna τον περασμένο Ιούλιο του 2021, σύμφωνα με την ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Nwaneri ήταν υπέρμαχος του εμβολίου Covid και του διαβατηρίου Covid. Απαίτησε να φυλακιστεί όποιος αρνιόταν να κάνει το εμβόλιο.

«Εντάξει, ας θέσουμε σε λειτουργία αυτές τις εντολές εμβολίων και τα διαβατήρια εμβολίων το συντομότερο δυνατόν», έγραψε.

«Βλέπουμε καθημερινά παιδιά να ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από τον εγωισμό. Σε κίνδυνο και οι έγκυες γυναίκες. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗ ΖΩΗ. ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Να φυλακίσουμε όποιον αρνηθεί, για να προστατέψουμε τη ΖΩΗ», συνέχισε.

ΠΗΓΗ >> https://greeknewsondemand.com/2023/01/04/former-nfl-player-uche-nwaneri-who-called-to-jail-unvaccinated-dies-suddenly-at-38/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr