Home Greek News Ο τραβεστί που διάβασε παραμύθια σε μικρά παιδιά είπε ότι όσοι γονείς αντιδρούν «δεν θα έπρεπε να έχουν παιδιά»

Ο τραβεστί που διάβασε παραμύθια σε μικρά παιδιά είπε ότι όσοι γονείς αντιδρούν «δεν θα έπρεπε να έχουν παιδιά»

Δεν είπε τίποτε για την δημόσια ομολογία ότι «πηδ@ει 15χρονους»

by _
0 comment 328 views
Ο τραβεστί που διάβασε παραμύθια σε μικρά παιδιά είπε ότι όσοι γονείς αντιδρούν «δεν θα έπρεπε να έχουν παιδιά»
Ο τραβεστί που διάβασε παραμύθια σε μικρά παιδιά είπε ότι όσοι γονείς αντιδρούν «δεν θα έπρεπε να έχουν παιδιά»

Ο τραβεστί που διάβασε παραμύθια σε μικρά παιδιά είπε ότι όσοι γονείς αντιδρούν «δεν θα έπρεπε να έχουν παιδιά»

Δεν είπε τίποτε για την δημόσια ομολογία ότι «πηδ@ει 15χρονους»

Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 «η» RawBee Candles για τους γονείς που αντέδρασαν (όπως και έπρεπε άλλωστε) στην «πρωτοβουλία» που κάποιοι… σκέφτηκαν, δηλαδή μία Drag Queen να διαβάζει παραμύθια σε παιδάκια εξαπέλυσε επίθεση εναντίον τους λέγοντας ότι αυτοί οι γονείς «δεν έχουν φως μέσα τους» και «άρα δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά».

Για το ότι υπάρχει βίντεο με την «συγκεκριμένη» να ομολογεί δημοσίως ότι «π@δ@ξε 15χρονα» δεν είπε κουβέντα.



Αξίζει να σημειωθεί ότι από όλα το πολιτικό κατεστημένο δεν αντέδρασε σε αυτή την «εκδήλωση» ούτε η ΝΔ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ και αντέδρασε μόνο η Κατερίνα Λάσπα από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (χωρίς την υποστήριξη του κόμματός της).

«Ήταν περίπου 30 παιδάκια με τους γονείς του στην αίθουσα. Ξεκινήσαμε με τα ονόματά τους, το αγαπημένο τους χρώμα, για να σπάσουμε τον πάγο και να μπούμε σε ένα κλίμα. Ακολούθησε η ανάγνωση του παραμυθιού και μετά από αυτό ρωτήσαμε τα παιδιά πως αισθάνονται και όλα ήταν πολύ χαρούμενα», ανέφερε αρχικά για την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε.

Απαντώντας έπειτα σε ερώτηση για το αν κάποιο παιδί είχε απορία για τους λόγους που είναι βαμμένος ή για τα ρούχα του, είπε:

«Εγώ  δεν πήγα σε αυτή την εκδήλωση για να σεξουαλικοποιήσω τα παιδιά ή για να τους πω οτιδήποτε σχετικά με τον δικό μου σεξουαλικό προσανατολισμό. Πήγα σε αυτή την εκδήλωση ως καλλιτέχνης για να διαβάσω ένα παραμύθι στα παιδιά με έναν θεατρικό τρόπο και πιστεύω ότι τα παιδιά το καταλάβαν αυτό».

«Χρησιμοποιήσαμε τη ΛΟΑΤΚΙ σημαία για να ρωτήσω τα παιδάκια ποιο είναι το αγαπημένο τους χρώμα και στη συνέχεια τα ρωτήσαμε αν ξέρουν τι είναι αυτή η σημαία» δήλωσε στη συνέχεια.

Για τις αντιδράσεις που προέκυψαν, απάντησε: «Οι αντιδράσεις όλες αυτές απαντούν από μόνες τους. Όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τη γνώμη τους με όποιον τρόπο θέλουν δημόσια. Παρόλα αυτά, είναι στον κάθε άνθρωπο να έχει αναπτύξει μια κριτική ικανότητα ώστε να μπορεί να κρίνει τι είναι άποψη και τι δεν είναι».



Πάντως σχετικά με την «εκδήλωση» της αφήγησης παραμυθιών σε μικρά παιδιά κατατέθηκε στο Α.Τ. Καλαμαριάς σχετική καταγγελία από ομάδα πολιτών η οποία κοινοποιήθηκε και στο δήμο Καλαμαριάς αλλά και στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Στην καταγγελία περιέχονται τα άρθρα του Συντάγματος αλλά και των νόμων που παραβιάζονται όταν διοργανώνονται τέτοιες εκδηλώσεις, καθιστώντας τες αυτομάτως παράνομες.

Επειδή πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος που αφορά τα Χρηστά Ήθη, τα αδικήματα είναι Διαρκή Αυτόφωρα Κακουργήματα και εκτός από τη σύλληψη των υπευθύνων, οι δήμοι θα πρέπει να αφαιρέσουν και τις άδειες λειτουργίας αυτών των χώρων ή να μην δώσουν άδεια για δημόσια τέλεση των, όπως αναφέρεται στην καταγγελία.

Μάλιστα οι καταγγέλλοντες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν και μηνύσεις και κατά των αστυνομικών που ενώ ήταν παρόντες δεν σταμάτησαν όπως είχαν υποχρέωση την «εκδήλωση» παρόλο που ενημερώθηκαν σχετικά. 

Ακολουθεί η καταγγελία:

Καταγγελία για παραβίαση των Χρηστών Ηθών σε αστυνομία και δήμους

ΠΗΓΗ >> https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/protofanes-h-drag-queen-rawbee-candles-eipe-oti-osoi-goneis-antedrasan-stin-afigisi-paramythion-se-paidia-den-eprepe-na-einai-goneis/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr