Home Κορωνοϊος Το σχέδιο: Δέκα χρόνια μολυσματικών ασθενειών του ΠΟΥ (2020 έως 2030), που οδηγούν στην παγκόσμια τυραννία

Το σχέδιο: Δέκα χρόνια μολυσματικών ασθενειών του ΠΟΥ (2020 έως 2030), που οδηγούν στην παγκόσμια τυραννία

by _
0 comment 280 views
Το σχέδιο: Δέκα χρόνια μολυσματικών ασθενειών του ΠΟΥ (2020 έως 2030), που οδηγούν στην παγκόσμια τυραννία
Το σχέδιο: Δέκα χρόνια μολυσματικών ασθενειών του ΠΟΥ (2020 έως 2030), που οδηγούν στην παγκόσμια τυραννία

Το σχέδιο: Δέκα χρόνια μολυσματικών ασθενειών του ΠΟΥ (2020 έως 2030), που οδηγούν στην παγκόσμια τυραννία

Του Peter Koenig Global Research, 31 Δεκεμβρίου 2022

Υπερβάλλουσα θνησιμότητα αναφέρεται από τη Νορβηγία – και σε όλο τον δυτικό κόσμο ή τον παγκόσμιο Βορρά. Υπερβάλλοντες θάνατοι που δεν έχουν ξανακουστεί. Στο εύρος μεταξύ 15% και 25%. Σε ορισμένες χώρες ακόμη υψηλότερα. Ανησυχητικό.  Δεν μπορούν να εντοπιστούν σαφείς αιτίες.

Δείτε αυτό.

Ήδη πριν πάνω από ένα χρόνο, ο Dr. Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer και επικεφαλής επιστήμης στην Pfizer, προειδοποίησε ότι θα εμφανιστούν υπερβάλλοντες θάνατοι στα επόμενα 3-5, ακόμη και μέχρι δέκα χρόνια, λόγω των ψευδών και εγκληματικών, μη ελεγμένων εμβολίων mRNA.



Αναλύει: Μετά από όλα τα ενισχυτικά – 3 έως 4 τρυπήματα – το ανοσοποιητικό σύστημα έχει χάσει έως και το 80% της άμυνάς του. Έτσι, οι άνθρωποι είναι πιο ευάλωτοι στο να κολλήσουν κάθε είδους ασθένεια. Επιπλέον, η μυοκαρδίτιδα και οι αιφνίδιοι θάνατοι αυξάνονται – ακόμη και σε νέους ανθρώπους, ειδικά σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό ή είναι επαγγελματίες του αθλητισμού.

Επιπλέον, η έγχυση οξειδίου του γραφενίου και άλλων μειγμάτων που εγχέονται, προκαλούν κάθε είδους καρκίνους, κυρίως στο αναπαραγωγικό σύστημα ανδρών και γυναικών, καθώς και αρκετούς τύπους καρκίνου του αίματος, των ματιών που προκαλούν τύφλωση… ασθένειες του ήπατος και των νεφρών… και πολύ περισσότερα.

Επιπλέον, αυτές οι ενέσεις, που ονομάζονται εμβόλια, προκαλούν επίσης μαζική υπογονιμότητα. Σε ορισμένες χώρες οι τοκετοί μειώθηκαν έως και 40% το 2022.

Ο Dr. Yeadon προειδοποίησε ότι οι ασθένειες θα είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν στους εμβολιασμούς, αλλά εκεί είναι η προέλευση.

Μια ξεκάθαρη ατζέντα ευγονικής, μαζικός αποπληθυσμός άνευ προηγουμένου.

Η γενοκτονία είναι μια λέξη που δεν ανταποκρίνεται στην έκταση της θηριωδίας που κρύβεται πίσω από αυτό που ζούμε – αυτό που υλοποιεί η κλίκα.



Η Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών 2030, με το ψευδώνυμο Η Μεγάλη Επανεκκίνηση του Klaus Schwab (WEF) και η μοχθηρή, ολοσχερώς ψηφιοποιούμενη  Βιομηχανική Επανάσταση, περιλαμβάνει επίσης ένα σχέδιο απομάκρυνσης περιουσιακών στοιχείων που δεν έχει παρατηρηθεί ξανά και βιωθεί στην ανθρώπινη ιστορία. Τα περιουσιακά στοιχεία των χρεοκοπιών που προκλήθηκαν από εντολές για τον Covid απομυζώνται προς τα πάνω από τα θησαυροφυλάκια των οικονομικών ολιγαρχών και της Dark Invisible Financial Cabal – η οποία χρηματοδοτεί και ενορχηστρώνει το Παγκόσμιο Οικονομικό  Φόρουμ (WEF) και που ελέγχει πάνω από το 90% των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης του κόσμου. Δείτε αυτό.

Η Ατζέντα 2030 (αρχικά ονομαζόταν Ατζέντα 21) προετοιμάστηκε από ένα πολύ μακρύ χέρι, που χρονολογείται από 60 έως εκατό χρόνια. Να γνωρίζετε, η Σκοτεινή Αόρατη Οικονομική Κλίκα (Dark Invisible Financial Cabal) λειτουργεί ως λατρεία. Για να έχει επιτυχία, πρέπει να πει στους ανθρώπους τι μεθοδεύει.

Πράγματι, τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε λάβει πολλές προειδοποιήσεις για το τι να περιμένουμε – συγκεκριμένα μια τυραννία για την υγεία, που ενισχύεται από μια ψεύτικη ατζέντα για την υπερθέρμανση του πλανήτη και την Πράσινη Βιοποικιλότητα.

Το Νέο Πράσινο (New Green) είναι μια φασιστική νεοφιλελεύθερη φάρσα για την προστασία υποτίθεται του περιβάλλοντος. Στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο, μακριά από την προστασία του περιβάλλοντος. Ωστόσο, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το ερωτεύονται. Η προπαγάνδα είναι θανατηφόρα. Πρέπει να τη σταματήσουμε.

****

Η εκτέλεση του Σχεδίου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020. Πρώτα με μια ψεύτικη ασθένεια που ονομάστηκε Covid-19, η θνησιμότητα της οποίας είναι περίπου ίδια ή μικρότερη από αυτή της κοινής γρίπης, περίπου 0,03% έως 0,07%. Και απίστευτα – η πανδημία Covid-19, ή μάλλον η Plandemic – έπληξε και τις 193 χώρες μέλη του ΟΗΕ ταυτόχρονα, την ίδια μέρα. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου το πίστεψε.

Ωστόσο, μια έντονη εκστρατεία φόβου που καθοδηγείται από τα μέσα ενημέρωσης, με αυστηρά ολοκληρωτικές εντολές για lockdown και κάλυψη προσώπου, απομακρύνοντας τους ανθρώπους μεταξύ τους, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το ηθικό τους, δηλαδή την αυτοεκτίμησή τους, τις άμυνές τους, η ανασφάλεια, τα δικτατορικά μέτρα, οδήγησαν στην παγκόσμια τυραννία.



Ακούγεται σαν ένα πρότζεκτ που επεξεργάστηκε το Tavistock Institute on Social Engineering of the Masses(Δείτε επίσης το ομότιτλο βιβλίο του Daniel Estulin (Copyright 2015). Το Tavistock σε στενή συνεργασία με την DARPA, τη μυστική δεξαμενή σκέψης του Πενταγώνου, που ειδικεύεται στον έλεγχο του νου, στο MK-Ultra και στην κοινωνική χειραγώγηση μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης και συχνά θανατηφόρων γεγονότων ψεύτικης σημαίας.

Η Παγκόσμια Δύση ανέστειλε αθόρυβα στις περισσότερες χώρες τα Συντάγματά τους, είτε με σιωπηλό διάταγμα είτε με κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες, όπου οι βουλευτές επιλέχθηκε να είναι μέρος του εγκλήματος. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των πληθυσμών δεν έχει ιδέα. Εξακολουθούν να αναφέρονται στη  δημοκρατία  — όταν «δημοκρατία» δεν είχαμε ποτέ τα τελευταία 2000 χρόνια και μετά.

Και για να είμαστε σίγουροι ότι όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει πραγματικά ο ελληνικός όρος «δημοκρατία» – υποτίθεται ότι γεννήθηκε στους Δελφούς της Ελλάδας, περίπου 800 χρόνια π.Χ. και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην αρχαία Αθήνα 507 χρόνια π.Χ. από τον Αθηναίο ηγέτη Κλεισθένη. Σήμαινε ένα άτομο μια ψήφο –  αλλά μόνο για μορφωμένους άντρες, που είχαν τα προσόντα για κοινωνικοπολιτικές αποφάσεις.

Μια λέξη μόνο για τον συνθηματικό και υπερβολικά χρησιμοποιούμενο από εμάς όρο δημοκρατία”Αυτό έχει να πει η google:

«Η αθηναϊκή δημοκρατία ήταν ένα σύστημα διακυβέρνησης όπου όλοι οι άνδρες πολίτες [ηλικίας 20 και άνω] μπορούσαν να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στη συνέλευση που διοικούσε την πόλη-κράτος. Αυτή ήταν μια δημοκρατική μορφή διακυβέρνησης όπου ο λαός ή ο “δήμος” είχε πραγματική πολιτική εξουσία. Η Αθήνα, λοιπόν, είχε άμεση δημοκρατία».

Μπορεί να θέλετε να το σημειώσετε πριν χρησιμοποιήσετε ξανά ελεύθερα τον παραπλανητικό όρο «δημοκρατία». Ας δούμε πρώτα τι εννοούμε με τον όρο «δημοκρατία» και πώς έχουμε μάθει να τη χειριζόμαστε για την εξυπηρέτηση των ισχυρών.

Αυτή η σύντομη παρατήρηση για τη δημοκρατία μπορεί να είναι σημαντική, αν ποτέ επιστρέψουμε στη «δημοκρατία» σε μια νέα κοινωνία. Ας φροντίσουμε ο όρος να ορίζεται ξεκάθαρα σε κάθε Σύνταγμα κάθε κυρίαρχης χώρας.

Επιστροφή στους υπερβάλλοντες θανάτους.

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι πολύ αργά. Μπορούν απλώς να ελπίζουν ότι το τρύπημά τους δεν ήταν θανατηφόρο ή ότι μπορεί να ήταν εικονικό φάρμακο. Σε κάθε δοκιμή – που όλο αυτό το έγκλημα του εμβολίου ήταν και είναι δοκιμή – υπάρχουν εικονικά (placebo) φάρμακα.

Θα πρέπει να ενημερώσουμε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε για αυτές τις φρικτές συνθήκες – για τους υπερβάλλοντες θανάτους και τα γιατί – έτσι ώστε οι άνθρωποι να ξυπνήσουν και να μην παρασυρθούν πια στο εμβολιασμό και για να βοηθήσουν άλλους να ξυπνήσουν.

Θα πρέπει να κινήσουμε ποινικές διαδικασίες εναντίον όλων των κυβερνήσεων που εν γνώσει τους συμμετείχαν σε αυτό το έγκλημα, ειδικά των Υπουργών Υγείας και της διοίκησης του ΠΟΥ, του συστήματος του ΟΗΕ, του WEF — και των ύποπτων ευγονιστών ολιγαρχών που όλοι γνωρίζουμε. Και πράγματι, να φτάσουμε στον πάτο της κλίκας (Cabal).

Μια δίκη Grand Jury έχει ήδη προσδιορίσει τους ένοχους – με αποδεικτικές καταθέσεις μαρτύρων από τις βασικές οργανώσεις πίσω από αυτό το τεράστιο έγκλημα. Δείτε όλους τους δευτερεύοντες συνδέσμους στο βίντεο «Stop World Control» παρακάτω.



Πρέπει να το σταματήσουμε αμέσως και να αντισταθούμε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα συνδέεται με τη διαβόητη Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 και τη Μεγάλη Επανεκκίνηση του WEF· να ανατρέψουμε με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας τη διαδικασία ψηφιοποίησης της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, ξεκινώντας με την αναίρεση οποιασδήποτε προόδου που έχει γίνει με ψηφιακό χρήμα, τσιπ εμφυτευμένα στο σώμα – σκοπός των οποίων είναι να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα – και σε ευρύτερο βαθμό να μετα-ανθρωπίσουν την ανθρωπότητα.

Πρέπει να σταματήσουμε αυτό το τερατώδες έγκλημα των βιβλικών διαστάσεων ΤΩΡΑ.

Εν ολίγοις, πρέπει να προετοιμαστούμε για μια τεράστια Νυρεμβέργη 2.0.

Χωρίς καθυστέρηση.

Δείτε οπωσδήποτε αυτό το βίντεο διάρκειας 31 λεπτών στο THE PLAN με αρκετούς συνδέσμους προς σχετικά βίντεο, συμπεριλαμβανομένου αυτού του Grand Jury και των αποτελεσμάτων του – καθώς και ευκόλως κατανοητό κείμενο σε μεγάλα γράμματα, που εξηγεί τι ζούμε και πώς μπορούμε να βγούμε από αυτό. Δείτε αυτό.

Δείτε μερικά βασικά αποσπάσματα από το κείμενο  «Σταματήστε τον έλεγχο του Κόσμου» (Stop World Control):

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:https://www.seferou-maria.gr

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

ΠΗΓΗ >> https://amazonios.net/to-schedio-deka-chronia-molysmatikon-astheneion-toy-poy-2020-eos-2030-poy-odigoyn-stin-pagkosmia-tyrannia/?fbclid=IwAR1T9Hb41va-mAx8efOTuVAD-IIIQZpp2WnYRL2NnbwTOSsFB6j-NTgeulE

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr