Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΔΕΣ …ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ

ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΔΕΣ …ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ

by _
0 comment 303 views
ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΔΕΣ …ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ
ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΔΕΣ …ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ

ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΔΕΣ …ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Στην Πειραιώς (ΝΔ) υπάρχει έντονη απροθυμία συμμετοχής στα ψηφοδέλτια νέων ανθρώπων, άξιων και ικανών και η συμμετοχή των οποίων θα έδινε νέα φρεσκάδα στο κόμμα της ΝΔ, προκειμένου να παραπλανηθεί ο λαός μας και να ψηφίσει το κόμμα των αντεθνικών επιλογών, των αντικοινωνικών και αντιλαϊκών πρακτικών, των σκανδάλων και της μίζας!

Αφού δεν είναι δυνατόν ο λαός μας να ξεχάσει την κυβερνητική ανικανότητα διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης με τους πολλούς θανάτους, τα σκληρά αντιδημοκρατικά μέτρα αντιμετώπισής της, την ακρίβεια που σπαράσσει την ελληνική οικογένεια και την επιχειρηματική αισχροκέρδεια, τις τηλεφωνικές υποκλοπές – παρακολουθήσεις, την συμμετοχή κομματάρχη της ΝΔ σε παιδοφιλία και εκπόρνευση ανήλικης, τη συμμετοχή Βουλευτή της σε αρπαγή σπιτιών μεροκαματιάρηδων Ελλήνων μέσω “κόκκινων δανείων” και πολλά – πολλά άλλα!

Έτσι η απροθυμία νέων ανθρώπων στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι ιδιαίτερα έντονη και προβληματίζει το Μαξίμου!

Πρώτος ακόμη ο Μητσοτάκης λόγω ανικανότητας Τσίπρα…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7%ce%b4%ce%b5%cf%83-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr