Home Greek News Από το «εις ανώτερα» στο «εις τα…ΚΑΤΩΤΕΡΑ»: Δεν έβαλε το βλέμμα της μόνο στο Κατάρ η Εύα Καϊλή, αλλά και σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ…ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ!!!

Από το «εις ανώτερα» στο «εις τα…ΚΑΤΩΤΕΡΑ»: Δεν έβαλε το βλέμμα της μόνο στο Κατάρ η Εύα Καϊλή, αλλά και σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ…ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ!!!

by _
0 comment 311 views

Από το «εις ανώτερα» στο «εις τα…ΚΑΤΩΤΕΡΑ»: Δεν έβαλε το βλέμμα της μόνο στο Κατάρ η Εύα Καϊλή, αλλά και σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ…ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ!!!


Στο ίδιο το επίσημο προφίλ της στο Instagram, evakaili, η Εύα Καϊλή γράφει τα εξής στα Αγγλικά για την…ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ στην οποία συμπεριλαμβάνεται τόσο το…Κατάρ όσο και το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και η Υεμένη, καθώς και τα νότια τμήματα του Ιράκ και της Ιορδανίας!

__________________

27 Φεβ. 2020

evakaili

Mission EU in the Arab Peninsula #NonStop building bridges with our most friendly neighbors @Oman#Muscat#DARP 🇪🇺

Μετάφραση – Αποστολή της ΕΕ στην Αραβική Χερσόνησο #NonStop χτίζοντας γέφυρες με τους πιο φιλικούς γείτονές μας @Oman #Muscat #DARP

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Kaili (@evakaili)

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ όμως ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ;;; Διερωτόμεθα ‘όμως εμείς για το εάν το κάλυμμα κεφαλής (το χιτζάμπ που είναι και σημάδι…ΥΠΟΤΑΓΗΣ) το έχει φορέσει ποτέ και σε καμιά…ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ η κα ΕΥΑ ή μήπως το φοράει ΜΟΝΟ για τους…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ και, ΑΝ ΝΑΙ,…ΓΙΑΤΙ;;;

Και στην επόμενη ανάρτηση την βλέπουμε φωτογραφισμένη έξω από…ΤΖΑΜΙ;;;  ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ, αφού οι βρωμο-Μουσουλμάνοι ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ τα δικαιώματα των γυναικών, κτλ.;;; ΈΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ: ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! ΜΗΠΩ ΤΟ ΕΥΑΚΙ «ΜΑΣ» ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ…ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΜΑΝΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;!!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Kaili (@evakaili)

Δυστυχώς όμως για την κα Εύα, το «Εις Ανώτερα» (σε ολόκληρη, δηλαδή, την Αραβική Χερσόνησο, όχι μόνο στο ΚΑΤΑΡ) έγινε εις τα…ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ. Μένει όμως τώρα να δούμε πως μα…ΠΩΣ θα βγεί…ΑΠΟ’ ΕΚΕΙ…!!!…

Διαβάστε τώρα όλα όσα έχουμε γράψει για την Καίλή σχετικά με τους λογαριασμούς…ΟΦΣΟΡ στον…ΠΑΝΑΜΑ…!!!…

Μας επιβεβαιώνει το CNN Greece για τους οφσόρ της Καϊλή – QatarGate: Νέες έρευνες για λογαριασμούς της Καϊλή σε τράπεζα του Παναμά

ΙΔΟΥ η ισπανική ομάδα που ανακάλυψε τους….ΟΦΣΟΡ της Καϊλής – Επίσημη ανακοίνωσή της – Υπάρχουν…ΚΙ ΑΛΛΟΙ στο κόλπο εκεί στο Ευρωκοινοβούλιο!!!

QATARGATE: Ακόμη και ο Τζόζεφ Μπορέλ και άλλοι αξιωματούχοι της ΕΕ με…ΟΦΣΟΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ στον ΠΑΝΑΜΑ, όπως η…ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ!!!

QATARGATE: ΠΟΙΑ «πλαστογραφία», Δημητρακόπουλε;! Ακολουθούν και παρόμοιοι λογαριασμοί Παντσέρι & ΣΙΑ στον…ΠΑΝΑΜΑ! Δικαστής και η νομική του ομάδα θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για να παρουσιάσουν αυτά τα έγγραφα στο Eυρωπαϊκό Kοινοβούλιο!

Qatargate: Ήρθαν στο φως τραπεζικοί λογαριασμοί σε φορολογικούς παραδείσους των εμπλεκόμενων στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαθοράς στην ιστορία του Ευρωκοινοβουλίου.

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr