Home ΗΠΑ Οι Δρ. Malone & Cole καταγγέλλουν: Ο Δρ. Φάουτσι είπε στους Αμερικανούς γιατρούς να ΜΗΝ κάνουν αυτοψίες σε..ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…

Οι Δρ. Malone & Cole καταγγέλλουν: Ο Δρ. Φάουτσι είπε στους Αμερικανούς γιατρούς να ΜΗΝ κάνουν αυτοψίες σε..ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…

by _
0 comment 217 views

Οι Δρ. Malone & Cole καταγγέλλουν: Ο Δρ. Φάουτσι είπε στους Αμερικανούς γιατρούς να ΜΗΝ κάνουν αυτοψίες σε..ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…

Καλή τύχη να γίνει νεκροψία νεκρού εμβολιασμένου. Οι ιατροδικαστές των κομητειών των Ηνωμένων Πολιτειών αρνούνται να διεξαγάγουν αυτοψία στους εμβολιασμένους, οι οποίοι πέθαναν αμέσως μετά τον εμβολιασμό, ιδιαίτερα σε παιδιά.

Σύμφωνα με το Las Vegas Review, σε ένα άρθρο με τίτλο “A child’s unexlained, death end, and the refuzual for an autopsy”, ο Brian Bradford είπε ότι ρώτησε το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Clark.

να κάνει νεκροψία στην επτάχρονη κόρη του αφού πέθανε απροσδόκητα σε τοπικό νοσοκομείο και αμέσως μετά τον εμβολιασμό. Ο ιατροδικαστής της κομητείας αρνήθηκε να κάνει αυτοψία για την κόρη του.

Το ίδιο συμβαίνει παντού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ιατροδικαστές δεν θα κάνουν αυτοψίες σε εμβολιασμένα άτομα. Γιατί;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ειδήσεων από γιατρούς των Ηνωμένων Πολιτειών, μαθαίνουμε επίσης ότι ο Δρ Φάουτσι είπε στους ιατροδικαστές των ΗΠΑ να μην κάνουν αυτοψίες σε νεκρούς εμβολιασμένους. Σε μια πρόσφατη ιατρική ομάδα μαζί με τον Dr. Dr.Robert Malone, ο Dr. Ryan Cole παραδέχτηκε ότι ο Fauci έλεγε στους γιατρούς ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνουν αυτοψίες.

Είπε συγκεκριμένα ο Dr. Ryan Cole…

Ο Άντονι Φάουτσι είπε στην κυβέρνησή μας να πει στους γιατρούς να μην κάνουν αυτοψίες σε ασθενείς με Covid. Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που δεν ψάχνετε.  Έχω μια περίπτωση εννιάχρονου που πέθανε από το εμβόλιο στο γραφείο μου. Δεν θέλω να ξαναδώ μια περίπτωση που αφορά ένα παιδί που πέθανε από το εμβόλιο στο γραφείο μου. Αρχίζουν τώρα να γίνονται οι αυτοψίες; Ναι, γίνοται. Τέλος, επειδή οι άνθρωποι τώρα αρχίζουν να ρωτούν, “Γιατί να μην τα κάνουμε;”

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 06:35 και μετά..

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr