Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Θρύλος του NBA John Stockton: Χιλιάδες αθλητές πέθαναν από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Θρύλος του NBA John Stockton: Χιλιάδες αθλητές πέθαναν από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

by _
0 comment 268 views
  Thanks for following us. We real…
  Thanks for following us. We real…

Εικόνα από: Kyle Terada-USA TODAY Sports

Θρύλος του NBA John Stockton: Χιλιάδες αθλητές πέθαναν από το εμβόλιο

Τα τελευταία χρόνια ο John Stockton έχει κάνει πραγματικά μια προσπάθεια να μοιραστεί τις απόψεις του για διάφορα καυτά θέματα.

Στο αποκορύφωμα της πανδημίας του COVID-19, ο Στόκτον ήταν μεταξύ εκείνων που μιλούσαν ενεργά κατά του εμβολίου και μάλιστα μίλησε υπέρ του Kyrie Irving όταν είχε την αντιπαράθεσή του με τους αξιωματούχους του NBA σχετικά με τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς στο NBA.

“Έχεις πολλούς υποστηρικτές, Kyrie”, είπε ο Stockton στους συσκεπτικιστές του για τα εμβόλια, Chad Fisher και Tony Farmer στο podcast τους. «Υπάρχει σχεδόν μια πλειοψηφία εκεί έξω που σε στηρίζει. Δεν είναι τόσο τολμηροί όσο αυτός. Είμαι περήφανος για αυτόν ως άτομο που παίρνει αυτό το είδος ατομικού ρίσκου..Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Kyrie Irving που έκανε τόσο τολμηρό βήμα», είπε ο Stockton. «Είναι στο επίκεντρο όλων αυτών πραγμάτων και έχει τεράστιο ποσό να χάσει όσον αφορά στις διαφημίσεις προϊντων. Οπότε τον χαιρετίζω.”

Ο Στόκτον έμεινε ήσυχος για λίγο, αλλά επανεμφανίστηκε αυτόν τον μήνα όταν ισχυρίστηκε ότι αθλητές πέθαναν από το εμβόλιο.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ καταγεγραμμένο τώρα, υπάρχουν 150 πιστεύω τώρα, είναι πάνω από 100 επαγγελματίες αθλητές νεκροί – επαγγελματίες αθλητές – η κορύφωση της ζωής τους, πέφτουν νεκροί που είναι εμβολιασμένοι, ακριβώς στο γήπεδο, ακριβώς στο γήπεδο, ακριβώς στο γήπεδο .”

Στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του, διπλασίασε ο Στόκτον τους ισχυρισμούς και είπε ότι έχει τις αποδείξεις στα χέρια του.

«Έχω τα στοιχεία..το χαρτί με τα ονόματα… Νομίζω ότι είναι χιλιάδες τώρα. Μην με αναφέρετε για αυτό, δεν λέω 1.000, αλλά μπορεί να είναι. Είναι μεγάλος ο αριθμός»

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr