Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΚ: Προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2023: O αντίχριστος φτάνει, Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η μοναρχία πεθαίνει…!!!

ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΚ: Προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2023: O αντίχριστος φτάνει, Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η μοναρχία πεθαίνει…!!!

by _
0 comment 501 views

Προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2023: O αντίχριστος φτάνει, Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η μοναρχία πεθαίνει…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Ιαν. 2023 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η γνωστή εφημερίς THE NEW YORK POST μας επισημαίνει τα εξής εκπλητικά σχετικώς προς τας προφητείας του Νοστράδαμου δια το έτος…2023…

Καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για προβλέψεις για την Ημέρα Της Κρίσεως, κτλ., γιατί κανείς δεν μας πιάνει με θλίψη όπως ο…Νοστράδαμος.

Ο Νοστράδαμος, ήταν αστρολόγος του 16ου αιώνα, γιατρός πανώλης, κατηγορούμενος αιρετικός και γενειοφόρος μάντης που έχει πιστωθεί με την πρόβλεψη της Μεγάλης Πυρκαγιά του Λονδίνου, την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και την πανδημία COVID-19, για να αναφέρουμε μερικά.

Οι προφητείες του κλίνουν προς την πυροδότηση μεγάλων γεγονότων καθώς  και την…καταστροφή.

Αναφερόμενος ως ο «προφήτης της καταστροφής», η ζοφερή κοσμοθεωρία του Νοστράδαμου πιστεύεται ότι διαμορφώθηκε από μεγάλες δόσεις της Παλαιάς Διαθήκης και το τραύμα της απώλειας της συζύγου και των μικρών του παιδιών από ασθένεια, πιθανώς από την πανούκλα. Ανίκανος να θεραπεύσει αυτούς που αγαπούσε περισσότερο, φαίνεται ότι έβαλε σκοπό να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους από εμάς μέσω των αποκαλύψεων του για την καταστροφή.

Nostradamus had a knack for predicting chaos in the future.
Toni Mithos/NYPOST

Ποιος είναι ο Νοστράδαμος;

Με τη δημοσίευση του διάσημου βιβλίου του «Les Prophéties» το 1555, ο Νοστράδαμος χάρισε στον κόσμο και στις μελλοντικές του γενιές έναν σχεδόν ποιητικό τόμο που προβλέπει πολέμους, λοιμούς, φυσικές καταστροφές, εμφύλιες αναταραχές, πολιτικές δολοφονίες και άλλα τέτοια “ηλιόλουστα” και «ὅμορα» πράγματα. Βαρύ σε γλώσσα όπως η «blood rain» (αιματώδης βροχή), το βιβλίο είναι ένα διαρκές κλασικό και με το 2023 στον ορίζοντα, ρίχνουμε μια ματιά στο τι μας επιφυλάσσει η οργή και η κόλαση. Αλλά πρώτα, μια ματιά πίσω.

Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το περασμένο έτος περιελάμβαναν την άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης, την κατακτητική δύναμη των κρυπτονομισμάτων και την αύξηση του κανιβαλισμού ως απάντηση στον πληθωρισμό.

Πώς τα πήγε λοιπόν; Ενώ το bitcoin έχει καταρρεύσει, ο πληθωρισμός παραμένει σε υψηλό όλων των εποχών και όχι για τίποτα, το «Dahmer — Monster» (Το τέρας Ντάμερ), η αμφιλεγόμενη ωδή του Netflix στον διάσημο σαρκοφάγο, έγινε η δεύτερη εκπομπή με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του δικτύου.

Φλέγεται το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι το 2023 θα δει «Ουράνια φωτιά στο βασιλικό οικοδόμημα». Στην κυριολεξία, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ένας μετεωρίτης κατευθύνεται κατευθείαν προς το Παλάτι του Μπάκιγχαμ για να το κάψει αν θέλετε. Σε μια πιο μεταφορική συμβουλή, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που πρόσφατα κυκλοφόρησαν μια «βόμβα» σειρά του Netflix που περιγράφει λεπτομερώς τις σκοτεινές πράξεις που διέπραξε το στέμμα εναντίον τους, έχουν βάλει στο στόχαστρο με ένα διαφορετικό είδος πυρκαγιάς, ανάβοντας και γκρεμίζοντας τη φήμη της βασιλικής οικογένειας όπως την ξέρουμε.

Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο Νοστράδαμος γράφει ότι το 2O23 θα βρει τον κόσμο εμπλεκόμενο σε «Επτά μήνες μεγάλου πολέμου με ανθρώπους νεκρούς από το κακό». Αυτό θα μπορούσε να ισχύει για την καταστροφική σύγκρουση στην Ουκρανία, η οποία μέχρι στιγμής έχει χαρακτηριστεί από εγκλήματα πολέμου και μεγάλο αριθμό νεκρών αμάχων.

Η προφητεία επισημαίνει ότι η σύγκρουση θα κλιμακωθεί σε παγκόσμιο πόλεμο πλήρους κλίμακας το επόμενο έτος, ο οποίος, δεδομένων των πυρηνικών οπλοστασίων που διακυβεύονται, θα μπορούσε να ισοδυναμεί με αποκαλυπτικά επίπεδα καταστροφής. Αλλά περίμενε! Επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο η παγκόμιος κατάστασις με την έλευσιν του…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…!!!…

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Ο Νοστράδαμος γράφει ότι το 2023 ή περίπου, «Ο Αντίχριστος πολύ σύντομα εκμηδενίζει τους τρεις. Είκοσι επτά χρόνια θα κρατήσει ο πόλεμος του. Οι άπιστοι είναι νεκροί, αιχμάλωτοι, εξόριστοι. Με αίμα, ανθρώπινα σώματα, νερό και κόκκινο χαλάζι να σκεπάζουν τη γη». Προς έκπληξιν για κανέναν, ο Αντίχριστος είναι ένας τύπος με ένα πνεύμα μιας αιματηρής λαγνείας επάνω του, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να κρύβεται κάτω από τα ψέματα και τη γραβάτα οποιουδήποτε αριθμού παγκόσμιων πολιτικών.

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr