Home ΚΟΣΜΟΣ Το πρώην παιδικό σταρ της Disney, Μπέλα Θορν, καταγγέλλει το μολυσμένο από παιδοφιλία σύστημα του Χόλιγουντ

Το πρώην παιδικό σταρ της Disney, Μπέλα Θορν, καταγγέλλει το μολυσμένο από παιδοφιλία σύστημα του Χόλιγουντ

by _
0 comment 213 views
θυμήθηκε ο ΘορνΤο πρώην παι…
θυμήθηκε ο ΘορνΤο πρώην παι…

Το πρώην παιδικό σταρ της Disney, Μπέλα Θορν, καταγγέλλει το μολυσμένο από παιδοφιλία σύστημα του Χόλιγουντ

Το πρώην παιδικό σταρ της Disney, Μπέλα Θορν, καταγγέλλει το κύκλωμα των παιδεραστών του Χόλιγουντ, ισχυριζόμενη ότι κακοποιήθηκε κατά τα χρόνια της ως παιδί σταρ και αποκαλύπτοντας ότι ένας σκηνοθέτης του Χόλιγουντ την σεξουαλικοποίησε όταν ήταν μόλις 10 ετών λέγοντας ότι την κατηγόρησε ότι προσπάθησε να «φλερτάρει» μαζί του.

Η Bella Thorne αποκάλυψε το υποτιθέμενο περιστατικό, αλλά δεν ταυτοποίησε τον σκηνοθέτη, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast της επίσης διασημότητας Emily Ratajkowski.

«Είχα έναν σκηνοθέτη να μου δώσει σχόλια μια φορά και ήμουν δέκα ετών και τηλεφωνούσαν στον διευθυντή κάστινγκ, ο οποίος τηλεφωνεί στον ατζέντη μου και ο ατζέντης μου τηλεφωνεί στη μαμά μου. Και λένε, «Άρα δεν προχωράει γιατί ο σκηνοθέτης ένιωθε σαν να τον φλέρταρε και αυτό τον έκανε να νιώθει πραγματικά άβολα» θυμήθηκε η Θορν.

Ο Θορν είπε ότι θα ήταν αδύνατο να είχε φλερτάρει με τον σκηνοθέτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://newspunch.com/former-disney-child-star-bella-thorne-blows-whistle-on-pedophile-infested-hollywood-system/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr