Home ΚΟΣΜΟΣ Άρχισαν τα όργανα: Οι διασημότητες ζητούν να εγκλωβιστούν οι ανεμβολίαστοι στις φυλακές από την άρχουσα τάξη

Άρχισαν τα όργανα: Οι διασημότητες ζητούν να εγκλωβιστούν οι ανεμβολίαστοι στις φυλακές από την άρχουσα τάξη

by _
0 comment 373 views

Άρχισαν τα όργανα: Οι διασημότητες ζητούν να εγκλωβιστούν οι ανεμβολίαστοι στις φυλακές από την άρχουσα τάξη

από Mac Slavo | SHTFPlan.com

27 Δεκεμβρίου 2022, 1:40 μ.μ

«Ο Σον Πεν λέει ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί είναι βασικά εγκληματίες που πρέπει να μείνουν σπίτι και να μην έχουν δουλειά»….

Ο 62χρονος ηθοποιός Σον Πεν ζητά να φυλακιστούν από την άρχουσα τάξη οι ανεμβολίαστοι, όσοι αρνήθηκαν να τους χορηγηθεί πειραματική γονιδιακή θεραπεία με ένεση. Ο Πεν έκανε τα περίεργα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Extra.

«Πραγματικά πιστεύω ότι αν κάποιος επιλέξει να μην εμβολιαστεί, θα πρέπει να επιλέξει να μείνει σπίτι. Να μην πάει στη δουλειά. Να μην έχω δουλειά. Όσο πληρώνουμε όλοι για αυτούς τους δρόμους, πρέπει να οδηγούμε με ασφάλεια σε αυτούς. Και έτσι ελπίζω ότι η νοοτροπία θα αλλάξει».

Αυτό που ο Πεν και άλλοι αυταρχικοί κοινωνιοπαθείς αρνούνται να παραδεχτούν, είναι ότι κλέβουν και τους ανεμβολίαστους για να πληρώσουν για τους δρόμους. Γιατί λοιπόν κάποιοι σκλάβοι είναι λιγότερο άξιοι για τη χρήση τους από άλλους; Οι άνθρωποι είναι πολύ έτοιμοι να πουλήσουν ο ένας τον άλλον παρά να ενωθούν ενάντια σε αυτούς που τους ελέγχουν και τους καταπιέζουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.infowars.com/posts/it-starts-celebrity-calls-for-the-unvaccinated-to-be-caged-in-prisons-by-the-ruling-class/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr