Home Κορωνοϊος Δρ Peter McCullough: “Ο γενετικός κώδικας για τα εμβόλια του Covid-19 θα μπορούσε να μεταδοθεί από τους γονείς στα παιδιά”

Δρ Peter McCullough: “Ο γενετικός κώδικας για τα εμβόλια του Covid-19 θα μπορούσε να μεταδοθεί από τους γονείς στα παιδιά”

by _
0 comment 244 views

Δρ Peter McCullough: “Ο γενετικός κώδικας για τα εμβόλια του Covid-19 θα μπορούσε να μεταδοθεί από τους γονείς στα παιδιά”

Infowars.com
28 Δεκεμβρίου 2022, 10:18 π.μ

Ο γνωστός καρδιολόγος επισημαίνει τη μελέτη Σουηδών ιατρών υποδεικνύοντας ότι ολόκληρος ο κώδικας από τη λήψη του ψευτο-εμβολίου θα μπορούσε να μπει στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Είπε επίσης ότι ο γενετικός κώδικας του εμβολίου Pfizer εισέρχεται στον ανθρώπινο πυρήνα της κυτταρικής σειράς του ηπατώματος πολύ γρήγορα μέσα σε λίγες ώρες και οι ειδικοί πιστεύουν ότι ολόκληρος ο κώδικας είναι εγκατεστημένος στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Σε μια μελέτη που έγινε από το Stamford, το εμβόλιο παραμένει μόνιμα στους λεμφαδένες.

Έτσι, από τη στιγμή που οι άνθρωποι κάνουν αυτό το εμβόλιο, ο γενετικός κώδικας παραμένει μόνιμα μέσα τους. Μπορεί πράγματι να εισέλθει στον πυρήνα και να αλλάξει το γονιδίωμα και στη συνέχεια να περάσει στα θυγατρικά κύτταρα. Αυτό σημαίνει ότι αυτό θα μπορούσε να μεταδοθεί στους απογόνους των εμβολιασμένων ανθρώπων.

Επεσήμανε επίσης ότι τα αποτελέσματα του εμβολίου είναι μακροχρόνια προκαλώντας τεράστια ζημιά στους εμβολιασμένους.

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr