Home ΗΠΑ Οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης αντιτίθενται στη θεραπεία με ιβερμεκτίνη για τον COVID σύμφωνα με την εντολή των δικαστηρίων!!!

Οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης αντιτίθενται στη θεραπεία με ιβερμεκτίνη για τον COVID σύμφωνα με την εντολή των δικαστηρίων!!!

Ο FDA διαστρέβλωσε την αλήθεια - Η ιβερμεκτίνη «θα μπορούσε να είχε σώσει χιλιάδες ζωές» - Δρα αποτελεσματικά κατά covid

by _
0 comment 77 views
Οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης αντιτίθενται στη θεραπεία με ιβερμεκτίνη για τον COVID σύμφωνα με την εντολή των δικαστηρίων!!!
Οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης αντιτίθενται στη θεραπεία με ιβερμεκτίνη για τον COVID σύμφωνα με την εντολή των δικαστηρίων!!!

Οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης αντιτίθενται στη θεραπεία με ιβερμεκτίνη για τον COVID σύμφωνα με την εντολή των δικαστηρίων!!!

Το ακόλουθο άρθρο είναι της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης που ιδρύθηκε από τους Ροκφέλερ πριν 100 και που ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΆ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ με όλες τις δήθεν «θεραπείες» τους, ενώ έχουν απαγορεύσει ΚΑΘΕ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. Και αυτό που έκαναν τότε έχει πλέον τεθεί ως ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ για σχεδόν…ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ διότι σχεδόν όλα χρησιμοποιούν αυτό το διαβολικό σύστημα υγείας που είναι βασισμένο στην ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ της Ελίτ για τη σταδιακή…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!


Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση και η WisMed αντιτίθενται στη θεραπεία με ιβερμεκτίνη για τον COVID σύμφωνα με την εντολή των δικαστηρίων

MADISON, Ουισκόνσιν —

Σε μια υπόθεση ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ουισκόνσιν που επιδιώκει να αναγκάσει τους γιατρούς να παρέχουν ένα συγκεκριμένο είδος περίθαλψης, η Αμερικανική Ιατρική Ένωση (AMA, American Medical Association) και η Ιατρική Εταιρεία του Ουισκόνσιν (WisMed) υπέβαλαν σήμερα ένα amicus brief (PDF), δηλαδή, έκθεση πραγματογνωμοσύνης, επιχειρηματολογώντας κατά της χρήσης της ιβερμεκτίνης ως παρέμβασης που διατάχθηκε από τα δικαστήρια για τον COVID-19 καθώς το φάρμακο δεν έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό κατά της νόσου.

Το amicus brief στο Gahl v. Aurora Health σημειώνει ότι η ιβερμεκτίνη δεν εμπίπτει στα πρότυπα περίθαλψης για τη θεραπεία του COVID-19 και προειδοποίησε κατά της δικαστικής απόφασης που επιβάλλει τη χρήση ενός φαρμάκου που σύμφωνα με την ιατρική συναίνεση δεν υποστηρίζεται από τα διαθέσιμα ιατρικά στοιχεία και αποθαρρύνεται από ομοσπονδιακές υπηρεσίες και υγειονομικές αρχές.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και η Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων έχουν εκδώσει συμβουλές που υποδεικνύουν ότι η ιβερμεκτίνη δεν είναι εγκεκριμένη ή εγκεκριμένη για την πρόληψη ή τη θεραπεία του COVID-19. Ενώ τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η Merck —ο κατασκευαστής της ιβερμεκτίνης— δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να υποστηρίζουν τη χρήση της ιβερμεκτίνης για τη θεραπεία του COVID-19.

Η AMA και η WisMed δήλωσαν στη συνοπτική έκθεση, «Η συντριπτική πλειονότητα των μελετών που διερευνούν την ιβερμεκτίνη δεν έχουν βρει ότι είναι αποτελεσματική θεραπεία για τον COVID-19.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.ama-assn.org/press-center/press-releases/ama-wismed-oppose-ivermectin-court-ordered-treatment-covid

Σχετικά με την Αμερικανική Ιατρική Ένωση

Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση είναι ο ισχυρός σύμμαχος των γιατρών στη φροντίδα ασθενών. Ως ο μοναδικός ιατρικός σύλλογος που συγκαλεί 190+ κρατικούς και ειδικούς ιατρικούς συλλόγους και άλλους κρίσιμους ενδιαφερόμενους φορείς, η AMA εκπροσωπεί τους γιατρούς με ενιαία φωνή σε όλους τους βασικούς παράγοντες της υγειονομικής περίθαλψης. Το AMA αξιοποιεί τη δύναμή του αφαιρώντας τα εμπόδια που παρεμβαίνουν στη φροντίδα των ασθενών, οδηγώντας στην πρόληψη χρόνιων ασθενειών και στην αντιμετώπιση κρίσεων της δημόσιας υγείας και οδηγώντας το μέλλον της ιατρικής στην αντιμετώπιση των μεγαλύτερων προκλήσεων στην υγειονομική περίθαλψη.

——————————–

ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΣΑ THE EPOCH TIMES…

Ο FDA διαστρέβλωσε την αλήθεια – Η ιβερμεκτίνη «θα μπορούσε να είχε σώσει χιλιάδες ζωές» – Δρα αποτελεσματικά κατά covid

Ο FDA διαστρέβλωσε την αλήθεια - Η ιβερμεκτίνη «θα μπορούσε να είχε σώσει χιλιάδες ζωές» - Δρα αποτελεσματικά κατά covid
«Αυτό δεν είναι επιστημονικό συμπέρασμα, είναι απλά δικό τους αφήγημα – Αυτή είναι η διεστραμμένη και διαστρεβλωμένη ερμηνεία των δεδομένων»
Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) υποστηρίζει ότι το φάρμακο που ονομάζεται ιβερμεκτίνη δεν δρα αποτελεσματικά κατά του COVID-19, αλλά μελέτες που το δείχνουν τους διαψεύδουν, σύμφωνα με μια ανασκόπηση των Epoch Times.
Ο ιστότοπος του FDA αναφέρει: «Τα διαθέσιμα δεδομένα δεν δείχνουν ότι η ιβερμεκτίνη είναι αποτελεσματική κατά του COVID-19».
Τι συμβαίνει όμως πραγματικά;
Οι μισές από τις μελέτες τις οποίες επισημαίνει ο FDA υποστηρίζουν τη χρήση ιβερμεκτίνης κατά του κορωνοϊού.


Τα έγγραφα έτσι καταρρίπτουν τις επανειλημμένες προτροπές του οργανισμού φαρμάκων προς τους ανθρώπους να μην λαμβάνουν ιβερμεκτίνη.
Σε αναρτήσεις στο Twitter, δημόσιες δηλώσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αξιωματούχοι της FDA έχουν επανειλημμένα προειδοποιήσει για την ιβερμεκτίνη.
Ορισμένες από αυτές τις δηλώσεις επέφεραν μηνύσεις από γιατρούς που υποστήριξαν ότι ο ρόλος του οργανισμού είναι να εγκρίνει φάρμακα και όχι να εκδίδει συστάσεις. Η μήνυση απορρίφθηκε αυτή την εβδομάδα .
Ο Δρ Pierre Kory, ο οποίος συχνά συνταγογραφεί ιβερμεκτίνη για το COVID-19 και συνέγραψε μια ανάλυση, ο οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το φάρμακο είναι αποτελεσματικό κατά της ασθένειας.
Όπως είπε ο ίδιος ο επιστήμονας η θέση της κυβέρνησης για την ιβερμεκτίνη «είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα παραδείγματα διαφθοράς στη σύγχρονη ιατρική».
«Υπάρχει ένα μήνυμα που θέλουν όλοι να διαδώσουνε εσκεμμένα.
Και αυτό το μήνυμα είναι ότι η ιβερμεκτίνη δεν λειτουργεί», είπε ο Kory.
«Αυτό δεν είναι επιστημονικό συμπέρασμα, είναι απλά δικό τους αφήγημα. Αυτή είναι η διεστραμμένη και διαστρεβλωμένη ερμηνεία των δεδομένων».
Το γραφείο του FDA δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.
Καταγραφή_22222222222.PNG

Τι δείχνουν έρευνες 

Από τις μελέτες που αναφέρονται, έχουν ολοκληρωθεί και έχουν αναφερθεί αποτελέσματα, οι μισές δείχνουν ή υποδεικνύουν ότι η ιβερμεκτίνη καταπολεμά ή προλαμβάνει αποτελεσματικά τον COVID-19.

Περιλαμβάνουν έγγραφα που αναφέρουν αποτελέσματα από τυχαιοποιημένες, ελεγχόμενες δοκιμές, οι οποίες συχνά προσφέρονται ως το υψηλότερο επίπεδο αποδεικτικών στοιχείων από αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Μεταξύ των εγγράφων είναι μια τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη κλινική δοκιμή που διαπίστωσε ότι άτομα που έλαβαν ιβερμεκτίνη και δοξυκυκλίνη, ένα αντιβιοτικό, ανέρρωσαν γρηγορότερα από τον COVID-19 από εκείνους που έλαβαν εικονικό φάρμακο.

Ερευνητές από το Μπαγκλαντές ανέφεραν τα αποτελέσματα από τη δοκιμή 363 συμμετεχόντων στις 13 Μαΐου 2021, στο Journal of International Medical Research .

«Ασθενείς με ήπια έως μέτρια λοίμωξη από COVID-19 που έλαβαν θεραπεία με ιβερμεκτίνη συν δοξυκυκλίνη ανέρρωσαν νωρίτερα, ήταν λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν πιο σοβαρή νόσο και ήταν πιο πιθανό να είναι αρνητικοί στον COVID-19 με RT-PCR την 14η ημέρα», είπε.

Μια άλλη εργασία, που δημοσιεύθηκε στις 7 Ιουλίου 2022, στο International Journal of Infectious Diseases , διαπίστωσε ότι η ιβερμεκτίνη μείωσε το επίπεδο του COVID-19 και τη βιωσιμότητά του.Ισραηλινοί ερευνητές στην τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη, ανοιχτή δοκιμή συνέκριναν 47 ασθενείς που έλαβαν ιβερμεκτίνη έναντι 42 που έλαβαν εικονικό φάρμακο και είπαν ότι «η ιβερμεκτίνη μείωσε σημαντικά τον χρόνο αποβολής του ιού από τον οργανισμό και επηρέασε τη βιωσιμότητα του ιού».

Παρέμβαση FDA

Επιστήμονες στην Αυστραλία τον Απρίλιο του 2020 διαπίστωσαν ότι η ιβερμεκτίνη λειτούργησε καλά κατά του ιού COVID-19 στην κυτταροκαλλιέργεια , ωθώντας τους γιατρούς σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Περού και των Ηνωμένων Πολιτειών, να αρχίσουν να τη χρησιμοποιούν κατά της νέας ασθένειας.
Η Ιβερμεκτίνη έχει εγκριθεί από τον FDA για τη θεραπεία των παρασίτων. Μια εκδοχή χρησιμοποιείται σε άλογα και άλλα ζώα.
Ο FDA προειδοποίησε γρήγορα ενάντια στη χρήση της και είπε ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει «να λαμβάνουν καμία μορφή ιβερμεκτίνης εκτός εάν τους έχει συνταγογραφηθεί από αδειοδοτημένο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης και λαμβάνεται από νόμιμη πηγή».

ΠΗΓΗ >>www.bankingnews.gr

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr