Home ΗΠΑ Η Διευθύντρια Εκλογών της Αριζόνα συνεννοήθηκε με το FBI, αριστερές οργανώσεις και τον…ΣΟΡΟΣ για την  «εξασφάλιση» των ενδιάμεσων εκλογών

Η Διευθύντρια Εκλογών της Αριζόνα συνεννοήθηκε με το FBI, αριστερές οργανώσεις και τον…ΣΟΡΟΣ για την  «εξασφάλιση» των ενδιάμεσων εκλογών

«Ξέρετε πώς η CIA και το DOD χρησιμοποιούν εξωτερικούς συνεργάτες για να δώσουν μάχες που δεν θέλουν να τους δουν να πολεμούν με επίσημη ιδιότητα; ...'

by _
0 comment 268 views
Ο Διευθυντής Εκλογών της Αριζόνα συνεννοήθηκε με το FBI και αριστερές οργανώσεις για την  «εξασφάλιση» των ενδιάμεσων εκλογών
Ο Διευθυντής Εκλογών της Αριζόνα συνεννοήθηκε με το FBI και αριστερές οργανώσεις για την  «εξασφάλιση» των ενδιάμεσων εκλογών

The warehouse at the Maricopa County Elections Department stores all the equipment and signage for all the voting precincts in Phoenix. / PHOTO: AP

 

Η Διευθύντρια Εκλογών της Αριζόνα συνεννοήθηκε με το FBI, αριστερές οργανώσεις και τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ για την  «εξασφάλιση» των ενδιάμεσων εκλογών

«Ξέρετε πώς η CIA και το DOD χρησιμοποιούν εξωτερικούς συνεργάτες για να δώσουν μάχες που δεν θέλουν να τους δουν να πολεμούν με επίσημη ιδιότητα; …’

Του Joshua Paladino
24 Δεκεμβρίου 2022

(Τζόσουα Παλαντίνο, HEADLINE USA) Οι τεκμηριωμένοι δεσμοί που συνδέουν το FBI και τις ακροαριστερές ομάδες με τον αρχηγό εκλογών που επέβλεψε τις ύποπτες ενδιάμεσες εκλογές του 2022 στην Αριζόνα, που επί του παρόντος εκδικάζονται στο δικαστήριο, έχουν εγείρει περαιτέρω ανησυχίες για ανάμειξη στις εκλογές που στόχευαν τους Ρεπουμπλικάνους.

Η Διευθύντρια Εκλογών της Αριζόνα, Κόρι Λόρικ, η οποία κάποτε εργαζόταν για το Τμήμα Κυβερνοχώρου του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών, διαχειρίστηκε τις ενδιάμεσες εκλογές της πολιτείας του 2022, κατά τις οποίες η κομητεία Maricopa χρησιμοποίησε το FBI ως «συνεργάτη» για να εξασφαλίσει τις εκλογές.



Ομοσπονδιακές και τοπικές υπηρεσίες βοήθησαν την κομητεία Maricopa στη διαμόρφωση ενός σχεδίου κυβερνοασφάλειας για τις εκλογές, σύμφωνα με το γραφείο του Maricopa County Recorder.

“Συνεργαζόμαστε με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, το FBI, το Τμήμα Ασφάλειας Πληροφοριών της Κομητείας και άλλους για να πραγματοποιήσουμε αξιολογήσεις ασφαλείας και να προετοιμάσουμε σχέδια για να διασφαλίσουμε ότι έχουμε τα μέτρα ασφαλείας για να ανταποκρινόμαστε σε κυβερνο, φυσικές και επιχειρησιακές απειλές”, σύμφωνα με ” 1.5.4—Ασφάλεια» στον ιστότοπο του νομού.

Εκτός από τους δεσμούς της Lorick με το FBI, έχει πιθανούς δεσμούς με τον Sam Bankman-Fried και με την Election Integrity Partnership, την οποία η κυβέρνηση Μπάιντεν χρησιμοποίησε για να λογοκρίνει συντηρητικούς πολιτικούς υποψηφίους, ανέφερε η El American.

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έδωσε 12 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις σε τέσσερις ομάδες που συνεργάζονται με το EIP: το Stanford Internet Observatory, το University of Washington’s Center for a Informed Public, το DFR Lab του Atlantic Council και την εταιρεία Analytics Graphika.

Το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών χορήγησε επιχορήγηση 3 εκατομμυρίων δολαρίων στις ομάδες Stanford και UW «για τη μελέτη τρόπων εφαρμογής συνεργατικής έρευνας ταχείας απόκρισης για τον μετριασμό της διαδικτυακής παραπληροφόρησης».

Ο δημοσιογράφος του Twitter @DecentFiJC συγκέντρωσε αυτά τα γεγονότα για να δείξει τον Lorick στο επίκεντρο των προσπαθειών του EIP και του FBI να παρέμβει στις εκλογές της Αριζόνα.

Μετάφραση του τουίτ:

Σίγουρα ΜΗΝ κοιτάξετε το ιστορικό της Διευθύντριας Εκλογών της Αριζόνα, Κόρι Λόρικ. Ή ότι το DHS, το FBI, το DNC και ο Σόρος έδωσαν 12 εκατομμύρια δολάρια στο EIP για να επιτεθούν στους συντηρητικούς διαδικτυακά.

Το 2015, η  Lorick αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Στάνφορντ – το πανεπιστήμιο που συνεργάστηκε με την κυβέρνηση Μπάιντεν για να ωθήσει τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, να λογοκρίνουν τους πολιτικούς αντιπάλους του καθεστώτος.

Οι γονείς του Bankman-Fried, Barbara Fried και Joseph Bankman, διδάσκουν και οι δύο στη Νομική Σχολή του Στάνφορντ.



Ο Ρόμπι Στάρμπακ, πρώην υποψήφιος για το Κογκρέσο στην 5η Περιφέρεια του Τενεσί, ο οποίος έμαθε ότι η Συνεργασία για την Ακεραιότητα των Εκλογών τον στόχευε, εξήγησε πώς το καθεστώς Μπάιντεν χρησιμοποιεί το EIP για να στοχεύσει τους αντιπάλους του.

“Ξέρετε πώς η CIA και το DOD χρησιμοποιούν εξωτερικούς συνεργάτες για να δώσουν μάχες που δεν θέλουν να τους δουν να πολεμούν με επίσημη ιδιότητα;”, ρώτησε η Starbuck. «Αυτό είναι ουσιαστικά το EIP, αλλά λειτουργεί ως Υπουργείο Αλήθειας».

«Πώς λειτούργησε: Το DHS, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το Δημοκρατικό Εθνικό Συνέδριο, το Common Cause και το NAACP θα υπέβαλλαν αίτημα λογοκρισίας στο EIP σε αναρτήσεις ή άτομα που ήθελαν να λογοκριθούν», συνέχισε. «Το EIP έκανε τη βρώμικη δουλειά να πάει στη Μεγάλη Τεχνολογία».

Ένα άτομο στην κορυφαία λίστα του EIP με τους «Επαναλαμβανόμενους διαδότες της εκλογικής παραπληροφόρησης» στο Twitter ήταν η Harmeet K. Dhillon, στην οποία αναφέρεται ο χειριστής της @pnjaban. Η κυρία Dhillon είναι η δικηγόρος της υποψήφιας κυβερνήτη των Ρεπουμπλικάνων της Αριζόνα, Kari Lake, η οποία αμφισβητεί επί του παρόντος το αποτέλεσμα της αμφιλεγόμενης κούρσας της εναντίον της υποτιθέμενης νικήτριας Δημοκρατικής Katie Hobbs.

ΠΗΓΗ >> https://headlineusa.com/arizonas-elections-director-colluded-w-fbi-leftist-orgs-to-secure-midterms/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr