Home Κορωνοϊος Ο Γερμανός Αντιπρόεδρος ζητάει να γίνουν αυτοψίες για ανθρώπους που πέθαναν μετά το εμβόλιο για τον COVID.

Ο Γερμανός Αντιπρόεδρος ζητάει να γίνουν αυτοψίες για ανθρώπους που πέθαναν μετά το εμβόλιο για τον COVID.

by _
0 comment 260 views
Ο Γερμανός Αντιπρόεδρος ζητάει να γίνουν αυτοψίες για ανθρώπους που πέθαναν μετά το εμβόλιο για τον COVID.
Ο Γερμανός Αντιπρόεδρος ζητάει να γίνουν αυτοψίες για ανθρώπους που πέθαναν μετά το εμβόλιο για τον COVID.

Ο Γερμανός Αντιπρόεδρος ζητάει να γίνουν αυτοψίες για ανθρώπους που πέθαναν μετά το εμβόλιο για τον COVID.

24 Δεκεμβρίου 2022 Sean Adl-Tabatabai

Ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Bundestag ζήτησε να διεξαχθεί άμεση επίσημη έρευνα για τους θανάτους που συμβαίνουν σε έναν ανησυχητικά μεγάλο αριθμό ληπτών εμβολίων Covid.

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό κάθε ανεξήγητος θάνατος που συμβαίνει εντός 14 ημερών μετά τον εμβολιασμό να καταχωρείται αυτόματα ως ύποπτο κρούσμα στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Bundestag, Wolfgang Kubicki, στη γερμανική εφημερίδα Die Welt. «Αυτό προφανώς δεν ισχύει ακόμη».



Το Infowawrs.com αναφέρει: Η Die Welt αναφέρει ο κοινοβουλευτικός αντιπρόεδρος, που εξελέγη στο αξίωμα το 2017 και επανεξελέγη το 2021, αναφέρθηκε σε μια μελέτη που διεξήχθη από τον Peter Schirmacher, επικεφαλής παθολόγο της Πανεπιστημιακής Κλινικής της Χαϊδελβέργης, στην οποία οι ερευνητές εξέτασαν το 30 τοις εκατό των θανάτων συνέβη «λίγο μετά τον εμβολιασμό» και «αυτός ο εμβολιασμός ήταν η αιτία θανάτου.

«Μιλάμε για έναν σχετικό αριθμό που καθιστά αναγκαία τη συστηματική προσέγγιση αυτού του προβλήματος», εξήγησε ο Kubicki, προσθέτοντας ότι οι αυτοψίες θα πρέπει να γίνονται «τακτικά» από τις υγειονομικές αρχές εάν ένα άτομο πεθάνει εντός δύο εβδομάδων από το εμβόλιο.

«Αυτό είναι επίσης λογικό γιατί η υπό όρους έγκριση αυτών των εμβολίων έγινε υπό τεράστια πίεση χρόνου», αναγνώρισε ο κοινοβουλευτικός αρχηγός.

Αντιμετωπίζοντας την πίεση του Kubicki για περισσότερα δεδομένα, ο σύμβουλος πολιτικής υγείας της Bundestag Union Tino Sorge (Χριστιανοδημοκρατική Ένωση Γερμανίας) συμφώνησε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας του Schirmacher απαιτούσαν περαιτέρω έρευνα.

Το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Bild συζήτησε τις εκκλήσεις του Kubicki για περαιτέρω έρευνα σχετικά με πιθανούς θανάτους που σχετίζονται με το εμβόλιο και τα ανησυχητικά αποτελέσματα της μελέτης του Schirmacher.

«Δύο χρόνια μετά τον πρώτο εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, είναι καιρός για μια πιο ανοιχτή προσέγγιση για τις παρενέργειες του εμβολιασμού και τις βλάβες του εμβολιασμού», είπε ο Sorge στην Die Welt. «Η μελέτη (από τον Peter Schirmacher d. Red.) είναι ανησυχητική – επίσης επειδή δείχνει πόσο λίγα γνωρίζουμε για τους κινδύνους των εμβολίων ακόμη και μετά από δύο χρόνια».

Μιλώντας στην Die Welt την περασμένη εβδομάδα, ο Schirmacher είπε ότι η μελέτη του υπογραμμίζει τα διάφορα «αναπάντητα ερωτήματα» γύρω από τον εμβολιασμό και το πλήθος των μεταβλητών που θα μπορούσαν να παραγάγουν αρνητικά αποτελέσματα.



«Υπάρχουν σημαντικά αναπάντητα ερωτήματα που θα πρέπει να διευκρινιστούν είτε μέσω ολοκληρωμένης καταγραφής όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών είτε ως μέρος περαιτέρω έρευνας με την έννοια της βελτίωσης του εμβολιασμού, της ένδειξης εμβολιασμού και της πολιτικής προστασίας», λέει ο Schirmacher: «Υπάρχουν γενετικοί παράγοντες ή ορισμένες προηγούμενες ασθένειες – για παράδειγμα αυτοάνοσα νοσήματα – που προδιαθέτουν σε σοβαρές συνέπειες εμβολιασμού; Οι συνέπειες του εμβολιασμού εξαρτώνται από το εμβόλιο – αλλά ποια χαρακτηριστικά και συστατικά του εμβολίου το καθορίζουν αυτό; Παίζουν κάποιο ρόλο ορισμένοι τύποι εφαρμογών;»

«Για παράδειγμα, υπάρχουν υποθέσεις ότι μια ακούσια αγγειακή ένεση θα μπορούσε επίσης να παίξει ρόλο σε σοβαρές παρενέργειες του εμβολιασμού, όπως η μυοκαρδίτιδα», σημείωσε η Die Welt.

«Η μελέτη μας δείχνει», συνέχισε ο Schirmacher, «ότι η θανατηφόρα φλεγμονή του καρδιακού μυός μπορεί να συμβεί ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού με mRNA κατά του SARS-CoV-2 και ότι δείχνει μια τυπική, ομοιόμορφη εικόνα».

«Η πιθανότητα να πεθάνει κανείς από αυτό είναι επίσης αποδεδειγμένο γεγονός».

Πηγή:

German Vice President Calls for Autopsies of People Who Died After COVID Jab

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr