Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του ποδοσφαίρου υπογράφουν αίτηση ζητώντας ρεβάνς του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του ποδοσφαίρου υπογράφουν αίτηση ζητώντας ρεβάνς του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

by _
0 comment 250 views

Εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του ποδοσφαίρου υπογράφουν αίτηση ζητώντας ρεβάνς του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Σύμφωνα με το presstvchannel

Έχει κατατεθεί αίτηση για επανάληψη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022. Αυτή η αναφορά δημιουργήθηκε από ορισμένους Γάλλους οπαδούς με σχεδόν 200.000 οπαδούς να έχουν ήδη υπογράψει το έντυπο, καθώς οι οπαδοί δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι με τις αποφάσεις που έλαβε ο διαιτητής κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Καθώς το Μπουένος Άιρες πανηγυρίζει τη νίκη του και ολόκληρη η Αργεντινή έχει φωτιστεί για να υποδεχθεί το χρυσό τρόπαιο μετά από 36 χρόνια, από την άλλη πλευρά, η πόλη του Παρισιού συνεχίζει να γκρινιάζει για τις αποφάσεις που πήρε ο Szymon Marciniak που οδηγούν στα δύο πρώτα της Αργεντινής. στόχους.

Οι οπαδοί υποστηρίζουν ότι το πρώτο γκολ όπου ο Ουσμάν Ντεμπελέο έκανε φάουλ στον Άνχελ Ντι Μαρία δεν έπρεπε ποτέ να ήταν πέναλτι. Οι οπαδοί ισχυρίστηκαν επίσης ότι «η διαιτησία πουλήθηκε εντελώς», καθώς ορισμένοι από αυτούς συζητούν για το φάουλ του Kylian Mbappe στο ένα άκρο του γηπέδου από τον Cristian Romero κατά το δεύτερο γκολ της Αργεντινής.

ΠΗΓΗ >>

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Press TV (@presstvchannel)

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr