Home ΔΙΕΘΝΗ 4 ομάδες της Μοσάντ εξαρθρώθηκαν στο Ιράν

4 ομάδες της Μοσάντ εξαρθρώθηκαν στο Ιράν

by _
0 comment 224 views

4 ομάδες της Μοσάντ εξαρθρώθηκαν στο Ιράν

Δεκέμβριος, 22, 2022 –

ΤΕΧΡΑΝΗ (Τασνίμ) – Το υπουργείο Πληροφοριών του Ιράν συνέλαβε τα μέλη τεσσάρων «επιχειρησιακών ομάδων» που συνδέονται με την κατασκοπευτική υπηρεσία Μοσάντ του σιωνιστικού καθεστώτος.

Σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη, το υπουργείο Πληροφοριών ανέφερε ότι οι δυνάμεις του εντόπισαν και συνέλαβαν όλα τα μέλη των τεσσάρων επιχειρησιακών ομάδων της Μοσάντ μετά από επαγγελματικές προσπάθειες.

Ανέφερε ότι το «ψεύτικο και εγκληματικό σιωνιστικό καθεστώς» είχε σχέδια να εκμεταλλευτεί τις ταραχές των τελευταίων εβδομάδων σε ορισμένες περιοχές του Ιράν για να αναγκάσει τις επιχειρησιακές του ομάδες να πραγματοποιήσουν μια σειρά «από υβριδικές τρομοκρατικές επιχειρήσεις, αλλά όλοι οι τρομοκράτες ήταν συνελήφθη πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Το υπουργείο Πληροφοριών σημείωσε επίσης ότι έχουν βρεθεί στοιχεία για έναν κύριο μεσάζοντα της Μοσάντ σε ευρωπαϊκή χώρα, λέγοντας ότι περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση των ερευνών.

ΠΗΓΗ >> https://www.tasnimnews.com/en/news/2022/12/22/2825273/4-mossad-teams-disbanded-in-iran

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr