Home Greek News Η Εύα Καϊλή προωθούσε περίεργο λογισμικό του Άστον Κούτσερ και της Ντέμι Μούρ “κάτα της παιδικής πορνογραφίας”. Γλειψίματα Καϊλής στον Κούτσερ σε επίπεδο….ΝΤΡΟΠΗΣ.

Η Εύα Καϊλή προωθούσε περίεργο λογισμικό του Άστον Κούτσερ και της Ντέμι Μούρ “κάτα της παιδικής πορνογραφίας”. Γλειψίματα Καϊλής στον Κούτσερ σε επίπεδο….ΝΤΡΟΠΗΣ.

by _
0 comment 375 views

Η Εύα Καϊλή προωθούσε περίεργο λογισμικό του Άστον Κούτσερ και της Ντέμι Μούρ “κάτα της παιδικής πορνογραφίας”. Γλειψίματα Καϊλής στον Κούτσερ σε επίπεδο….ΝΤΡΟΠΗΣ.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ της Μούρ να ΦΙΛΙΕΤΑΙ  ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ…ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΓΟΡΙ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 24 ΔΕΚ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το γεγονός οτι η Εύα Καϊλή συναναστρεφόταν με τους Ashton Kutcher και Demi Moore είναι πάρα πολύ ανησυχητικό για ευνόητους λόγους: Και οι δύο ανήκουν στις τάξεις της Ελίτ του βρόμικου Χόλιγουντ.

Π.χ., διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ντέμι Μουρ: Κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με ένα πολυτελές γιοτ. Μήπως ανήκει κι αυτή στις τάξεις των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ του Χόλιγουντ;;; Βίντεο που την «ΚΑΡΦΩΝΕΙ»!!!

Ντέμι Μουρ: Κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με ένα πολυτελές γιοτ. Μήπως ανήκει κι αυτή στις τάξεις των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ του Χόλιγουντ;;; Βίντεο που την «ΚΑΡΦΩΝΕΙ»!!!



ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Να μας πει όμως η «κα»…ΚΑΪΛΗ πως γίνεται να έκανε συνεργασία με μια ηθοποιό του Hollywood που υποτίθεται ότι «πολεμάει» τους παιδεραστές ενώ, στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, παιδόφιλη είναι ΚΑΙ…Η ΙΔΙΑ;;;!!!

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, τον Κούτσερ και τους συναδέλφους του είχε φιλοξενήσει στο Ευρωκοινοβούλιο, σε ένα μεγάλο συνέδριο εκεί, η Εύα Καϊλή για να παρουσιάσουν εκεί το νέο τους «λογισμικό» που «σαρώνει» το διαδίκτυο για τυχόν ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας.

ΕΠΙΣΗΣ, μια από τις εταιρείες που συμμετείχε σε κείνο του συνέδριο ήταν η εταιρεία Elon Tech. Ποιά είναι αυτή η εταιρεία? Μόλις μπήκαν στον επίσημο ιστότοπο της κάποιοι Έλληνες δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, παρατήρησαν αμμέως πως τα προφίλ των συμμετοχόντων εις αυτήν…ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΛΕΙΦΘΕΙ ΕΚΕΙ–όλως περιέργως. Υπάρχει ωστόσο μια αναφορά εκεί που λέει ότι αυτή η προσπάθεια υποστηρίζεται από την MADE GROUP που πρόκειται για ΜΚΟ που ανήκει, ως επι το πλείστον (90 τοις 100) στην…ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΚΑΪΛΗ, ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ…ΕΥΑΣ ΚΑΪΛΗΣ\

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ…

E.L.O.N. Tech

Μιλάμε για έναν ενδιαφέροντα κύκλο, τον οποίον ερευνούν μερικοί Ευρωβουλευτές στο πλαίσιο του…QATARGATE!!!

Δείτε τώρα το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ επ ᾽αυτού!!!

______________________



Εύα Καϊλή: Γιατί “διαφήμιζε” το λογισμικό του Άστον Κούτσερ και της Ντέμι Μουρ | Βραδινό δελτίο

SKAI.gr

24 ΔΕΚ. 2022

Δείτε περισσότερα στο https://www.skaitv.gr/show/enimerosi/…

Καθημερινά στις 19.50

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση. Μπροστά στο ρεπορτάζ, με εγκυρότητα, μαχητικότητα και αστραπιαία αντανακλαστικά. Μπροστά στην ανάλυση, με αξιοπιστία, ουσία και θάρρος. Μπροστά στην τεχνολογία, με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές. 

ΣΚΑΪ Ειδήσεις. Πάντα Μπροστά.

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr