Home ΗΠΑ Το 2019, 40 Δημοκρατικοί είχαν υπογράψει επιστολή καταδίκης του ναζιστικού τάγματος Azov στην Ουκρανία – Τώρα χρηματοδοτούν τους Ναζί του ΖΕΛΕΝΣΚΙ με περισσότερα από 100 δισ. δολάρια!!!

Το 2019, 40 Δημοκρατικοί είχαν υπογράψει επιστολή καταδίκης του ναζιστικού τάγματος Azov στην Ουκρανία – Τώρα χρηματοδοτούν τους Ναζί του ΖΕΛΕΝΣΚΙ με περισσότερα από 100 δισ. δολάρια!!!

by _
0 comment 229 views
Το ’19 40 Δημοκρατικοί είχαν υπογράψει μια επιστολή καταδίκης του ναζιστικού τάγματος Azov στην Ουκρανία – Τώρα χρηματοδοτούν τους Ναζί του ΖΕΛΕΝΣΚΙ με περισσότερα από 100 δισ. δολάρια!!!
Το ’19 40 Δημοκρατικοί είχαν υπογράψει μια επιστολή καταδίκης του ναζιστικού τάγματος Azov στην Ουκρανία – Τώρα χρηματοδοτούν τους Ναζί του ΖΕΛΕΝΣΚΙ με περισσότερα από 100 δισ. δολάρια!!!

Photo: Russia-insider.com

Το 2019, 40 Δημοκρατικοί υπέγραψαν επιστολή καταδίκης του ναζιστικού τάγματος Azov στην Ουκρανία – Τώρα χρηματοδοτούν τους Ναζί του ΖΕΛΕΝΣΚΙ με περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε δολάρια φορολογουμένων των ΗΠΑ

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 22 Δεκεμβρίου 2022 στις 1:15 μ.μ


Η Μεραρχία Αζόφ του ουκρανικού στρατού είναι διαβόητη για την προώθηση των Ναζί και των ναζιστικών συμβόλων και το εξής άρθρο καταδεικνύει όλα αυτά…

EXCLUSIVE: FBI Documents Uncovered that Tie Americans to “Neo-Nazi” Azov Battalion in Ukraine

Εν τω μεταξύ, στο εσωτερικό της Αμερικής, το καθεστώς Μπάιντεν είναι επίσης διάσημο για την επισήμανση της πολιτικής του αντιπολίτευσης ως "ακραίων ρατσιστών" και οι υποστηρικτές τους αναφέρονται τακτικά στους πατριώτες Αμερικανούς ως..."Ναζί".



Το 2019, 40 Δημοκρατικοί υπέγραψαν μια επιστολή λέγοντας ότι καταδίκαζαν το ναζιστικό τάγμα Azov στην Ουκρανία.

Αυτή την εβδομάδα, αυτοί οι ίδιοι Δημοκρατικοί ψήφισαν να δοθούν στην Ουκρανία και στο Azov Battalian άλλα 45 δισεκατομμύρια δολάρια για να περιορίσουν πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις των ΗΠΑ φέτος.

Ξαφνικά, οι Δημοκρατικοί (και οι Ρεπουμπλικάνοι) χρηματοδοτούν τους Ναζί και δεν βλέπουν ΤΙΠΟΤΑ μεμπτόν σε αυτό.

Ο Kanekoa The Great ξέθαψε αυτό το γράμμα από το 2019....

Στις 16 Οκτωβρίου 2019, ο κορυφαίος Δημοκρατικός της αντιτρομοκρατικής υποεπιτροπής της Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, εκπρόσωπος Μαξ Ρόουζ (NY), ηγήθηκε μιας επιστολής υπογεγραμμένης από σαράντα Δημοκρατικούς ζητώντας από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ γιατί δεν είχαν τοποθετήσει το τάγμα Azov της Ουκρανίας στον κατάλογο των ΗΠΑ με τις «ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις» (FTOs).

Στην επιστολή, οι νομοθέτες συνέκριναν το τάγμα Azov με το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας (ISIS) και συζήτησαν πώς ο Brenton Tarrant, ο δολοφόνος στο τζαμί της Christchurch της Νέας Ζηλανδίας, που σφαγίασε πενήντα ένα άτομα το 2019, είχε ριζοσπαστικοποιηθεί από την «υπερεθνικιστική οργάνωση πολιτοφυλακής» που «καλωσορίζει ανοιχτά τους νεοναζί στις τάξεις της».

Εδώ η επιστολή >> https://web.archive.org/web/20200412111000/https://maxrose.house.gov/uploadedfiles/2019.10.16_rose_fto_letter_to_state.pdf

«Για παράδειγμα, το τάγμα Azov είναι μια πολύ γνωστή υπερεθνικιστική οργάνωση πολιτοφυλακής στην Ουκρανία που καλωσορίζει ανοιχτά νεοναζί στις τάξεις της. Η ομάδα είναι τόσο γνωστή, στην πραγματικότητα, που το 115ο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε στο νομοσχέδιο για τις γενικές δαπάνες του 2018 ότι «κανένα από τα κονδύλια που διατίθενται με αυτήν την πράξη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή όπλων, εκπαίδευσης ή άλλης βοήθειας στους Τάγμα Azov.» Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν καταγράψει παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και περιστατικά βασανιστηρίων στη σχετικά σύντομη ιστορία αυτής της ομάδας. Παρά αυτά τα γεγονότα, η Azov στρατολογεί, ριζοσπαστικοποιεί και εκπαιδεύει Αμερικανούς πολίτες εδώ και χρόνια, σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών.



Η σφαγή στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας ήταν ένα σημείο καμπής για τις αντιτρομοκρατικές προσπάθειες. Στο μανιφέστο του, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι είχε εκπαιδευτεί με το τάγμα Azov στην Ουκρανία και φορούσε συνήθως ένα νεοναζιστικό σύμβολο που σχετίζεται με αυτά. Τόσο οι πυροβολητές του Poway, CA και El Paso, TX είπαν ότι επηρεάστηκαν άμεσα από την τρομοκρατία που διαπράχθηκε στο Christchurch. Η σχέση μεταξύ του Αζόφ και των τρομοκρατικών ενεργειών στην Αμερική είναι ξεκάθαρη».

Η επιστολή υπογράφηκε από εξέχοντες Δημοκρατικούς όπως ο βουλευτής Bennie G. Thompson, ο εκπρόσωπος Eliot L. Engel, ο εκπρόσωπος Jamie Raskin, ο εκπρόσωπος Stephen F. Lynch, ο εκπρόσωπος Jim Cooper, ο εκπρόσωπος Gregory Meeks, ο εκπρόσωπος Sheila Jackson Lee , Δημ. Ro Khanna, και Rep. Al Green.

Διαβάστε τα υπόλοιπα εδώ.

Και εδώ είναι οι 40 Δημοκρατικοί που υπέγραψαν την επιστολή.

Σελ. 1

Σελ. 2

 

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/2019-40-democrats-signed-letter-condemning-azov-nazi-battalion-ukraine-now-funding-nazis-100-billion-us-taxpayer-dollars/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr