Home Greek News QATARGATE: Ακόμη και ο Τζόζεφ Μπορέλ και άλλοι αξιωματούχοι της ΕΕ με…ΟΦΣΟΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ στον ΠΑΝΑΜΑ, όπως η…ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ!!!

QATARGATE: Ακόμη και ο Τζόζεφ Μπορέλ και άλλοι αξιωματούχοι της ΕΕ με…ΟΦΣΟΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ στον ΠΑΝΑΜΑ, όπως η…ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ!!!

by _
0 comment 156 views

QATARGATE: Ακόμη και ο Τζόζεφ Μπορέλ και άλλοι αξιωματούχοι της ΕΕ με…ΟΦΣΟΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ στον ΠΑΝΑΜΑ, όπως η…ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 ΔΕΚ 2022 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Δύο δημοσιογραφικές-ακτιβιστικές ομάδες, η Las Cloacas del Sistema και το ACODAP, συνεχίζουν τα αποκαλύψεις τους για το Qatargate! Διαβάστε πρώτα τα δύο πρώτα μας άρθρα πάνω στις αποκαλύψεις τους για να εξοικοιωθείτε καλά με τα θέμα που αφορά τους…ΥΠΕΡΑΚΤΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ της Εύας Καϊλής και της οικογένειάς της!…

_______________

Qatargate: Ήρθαν στο φως τραπεζικοί λογαριασμοί σε φορολογικούς παραδείσους των εμπλεκόμενων στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαθοράς στην ιστορία του Ευρωκοινοβουλίου.

Qatargate: Ήρθαν στο φως τραπεζικοί λογαριασμοί σε φορολογικούς παραδείσους των εμπλεκόμενων στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαθοράς στην ιστορία του Ευρωκοινοβουλίου.

QATARGATE: ΠΟΙΑ «πλαστογραφία», Δημητρακόπουλε;! Ακολουθούν και παρόμοιοι λογαριασμοί Παντσέρι & ΣΙΑ στον…ΠΑΝΑΜΑ! Δικαστής και η νομική του ομάδα θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για να παρουσιάσουν αυτά τα έγγραφα στο Eυρωπαϊκό Kοινοβούλιο!

QATARGATE: ΠΟΙΑ «πλαστογραφία», Δημητρακόπουλε;! Ακολουθούν και παρόμοιοι λογαριασμοί Παντσέρι & ΣΙΑ στον…ΠΑΝΑΜΑ! Δικαστής και η νομική του ομάδα θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για να παρουσιάσουν αυτά τα έγγραφα στο Eυρωπαϊκό Kοινοβούλιο!_______________

Τώρα, οι δύο ομάδες αυτές μόλις έβγαλαν στο φως μια ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη που αφορά αυτήν την φορά μερικούς….ΟΦΣΟΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ και μερικών υψηλά ισταμένων αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωησς!!!

Δείτε το σχετικό τούτι και τα σχετικά έγγραφα…

Μετάφραση >>>Πολύ περισσότερο αν λάβουμε υπόψη ότι άτομα όπως ο Josep Borrell ή δικαστές που σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, όπως ο Pablo Rafael Ruz ή η Laura Pellón Suárez, είναι επίσης κάτοχοι λογαριασμών σε φορολογικούς παραδείσους, όπως μπορείτε να δείτε στις συνημμένες καταγγελίες.

 

 

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ….#QatarGate : Ο Δικαστής Fernando Presencia @juez_fpresencia καταγγέλλει την Εύα Καϊλή και τους άλλους εμπλεκόμενους στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενώπιον της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για φορολογική απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. (ΝΗΜΑ)

Δεδομένης της αδράνειας των δημοσίων εξουσιών, η ΑΚΟΔΑΠ διατηρεί έναν πραγματικό αγώνα κατά της απάτης και της διαφθοράς και φαίνεται ότι κανένας άλλος φορέας σε εθνικό επίπεδο δεν θέλει να εμπλακεί σε αυτό, ειδικά σε κρατικό.

Δείτε τώρα το σχετικά τουίτ με τα σχετικά έγγραφα μέσα…

Και με όλες τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση με το περίφημο Qatargate, φαίνεται ότι δεν πρέπει να έχουμε πολλές ελπίδες ούτε στους κοινοτικούς μας εταίρους.

Δείτε το σχετικό τουίτ με τα σχετικά έγγραφα μέσα…

Πολύ περισσότερο αν λάβουμε υπόψη ότι άτομα όπως ο Josep Borrell ή δικαστές που σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, όπως ο Pablo Rafael Ruz ή η Laura Pellón Suárez, είναι επίσης κάτοχοι λογαριασμών σε φορολογικούς παραδείσους, όπως μπορείτε να δείτε στις συνημμένες καταγγελίες.

Δείτε το σχετικό τουίτ με τα σχετικά έγγραφα μέσα…

ΠΗΓΗ >> https://threadreaderapp.com/thread/1605296713719337004.html

ΣΗΜΕΩΤΕΟΝ – Έτσι και για την ιστορία, αυτά τα έγγραφα προέρχονται από την έρευνα της Ένωσης Κατά της Διαφθοράς ACODAP υπό την προεδρία του ισπανού δικαστή Fernando Presencia, ο οποίος είναι δικαστής της ΙΣΠΑΝΙΑΣ και ΟΧΙ του Παναμά όπως είχαμε πει -κατά λάθος– στο προηγούμενο άρθρο και βίντεο μας. ΑΥΡΙΟ, λοιπόν, στις 22 Δεκ. του 2022, αυτός ο δικαστής και η νομική του ομάδα κυκλοφορήσουν ΟΛΑ τα έγγραφά τους που επιβεβαιώνουν όλα αυτά! Επίσης, θα μεταβούν εντόν των ημερών στις Βρυξέλλες για να παρουσιάσουν αυτά τα έγγραφα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ μόλις λάβαμε το εξής εμάιλ από την Acodap που λέγει τα εξής…

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε σε επαφή με την Acodap,

 

Αύριο Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου, θα δημοσιεύσουμε ένα δελτίο τύπου, στο οποίο θα αναφέρουμε τις ενέργειες που έγιναν για την προστασία των οικονομικών συμφερόντων της Ένωσης και το δίκαιο της ΕΕ.

 

Η Acodap είναι μια μη κερδοσκοπική ένωση με επικεφαλής τον δικαστή Fernando Presencia, για να ενεργοποιήσει το κανάλι καταγγελιών της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1937 στην Ισπανία. Αυτή η οδηγία έχει καταστήσει την προειδοποίηση για τη διαφθορά θεμελιώδες δικαίωμα, ευθυγραμμίζοντάς την με την ελευθερία της έκφρασης και το δικαίωμα παροχής και λήψης πληροφοριών.

 

Αυτός ο αγώνας κατά της διαφθοράς του Fernando Presencia ήταν η αιτία μιας αδυσώπητης δίωξης εναντίον του ίδιου και της οικογένειάς του στην Ισπανία. Επιπλέον, έχει οργανωθεί μια εκστρατεία δυσφήμισης στα κύρια μέσα ενημέρωσης για να υπονομεύσει το κύρος και την εξουσία τους.

 

Μετά το δελτίο τύπου, οι ατζέντες θα είναι διαθέσιμες, ώστε να μπορείτε να πάρετε συνέντευξη από τον δικαστή και τους Ισπανούς ερευνητές, οι οποίοι αναφέρουν τη διαφθορά δημοσίων αξιωματούχων και πολιτικών εκπροσώπων της ΕΕ.

 

Τις καλύτερες ευχές.

Και ΕΔΩ είναι τα σχετικά έγγραφα που μας έστειλαν. είναι η πρώτη παρτίδα εγγράφων σχετικά με αυτή την υπόθεση συμπεριλαμβανομένης της υποθέσεως Καϊλή ≥≥ DENUNCIA-ANTE-FISCALIA-EUROPEA-1_firmado

__________________________________

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ, σύμφωνα με το σάιτ elnacional.cat, διαβάζουμε τα εξής για τον Μπορέλ σε σχέση με το QATARGATE…

Οι Καταλανοί ευρωβουλευτές Carles Puigdemont, Toni Comín και Clara Ponsatí υπέβαλαν σειρά ερωτήσεων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με την υποτιθέμενη ανάμειξη του ύπατου εκπροσώπου της ΕΕ στις εξωτερικές υποθέσεις, Josep Borrell, στο σκάνδαλο του Qatargate. «Η υπόθεση Qatargate και το σκάνδαλο της δωροδοκίας χτυπούν ακριβώς στην καρδιά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου πολλοί ευρωβουλευτές και βοηθοί του κοινοβουλίου θα μπορούσαν να καταλήξουν να εμπλέκονται.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είπε ότι «ο ύπατος εκπρόσωπος Josep Borrell […] αποφάσισε, σε επίπεδο Επιτροπής, να συνεργαστεί με το Κατάρ, το Κουβέιτ και το Ομάν» το 2019, ανέφεραν.

Ως αποτέλεσμα αυτού, οι τρεις ευρωβουλευτές έχουν διατυπώσει 3 ερωτήσεις:

1) Θα επαληθεύσει και θα δημοσιοποιήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όλες τις συναντήσεις, τα ταξίδια και τις επικοινωνίες μεταξύ των αξιωματούχων της, όπως ο Ύπατος Εκπρόσωπος Borrell, ο Αντιπρόεδρος Schinas και οι ομάδες τους, και το Εμιράτο του Κατάρ;

2) Θα διατηρήσει η Επιτροπή κανονικές σχέσεις με το Κατάρ όσο διερευνάται το σκάνδαλο;

3) Ποιες νομοθετικές προτάσεις όσον αφορά τη διαφάνεια θα κάνει η Επιτροπή για την αποφυγή νέων υποθέσεων στο μέλλον;

Περισσότερα εδώ >> https://www.elnacional.cat/en/world/puigdemont-eu-commission-possible-role-josep-borrell-qatargate_935346_102.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr