Home Κορωνοϊος ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ – Έλληνας μπήκε σε καφέ, άνοιξε το bluetooth του κινητού του, και σχεδόν ΟΛΟΙ εξέπεμπαν…12ψήφιους αριθμούς από το μπόλι!!!

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ – Έλληνας μπήκε σε καφέ, άνοιξε το bluetooth του κινητού του, και σχεδόν ΟΛΟΙ εξέπεμπαν…12ψήφιους αριθμούς από το μπόλι!!!

by _
0 comment 534 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ – Έλληνας μπήκε σε καφέ, άνοιξε το bluetooth του κινητού του, και σχεδόν ΟΛΟΙ εξέπεμπαν…12ψήφιους αριθμούς από το μπόλι!!!

Χριστόφορος Κοντογεώργης

Θα’ρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν – Πατροκοσμάς.

Τώρα πάλι παρουσιάστηκε μία ἀρρώστια, γιά τήν ὁποία βρῆκαν ἕνα ἐμβόλιο πού θά εἶναι ὑποχρεωτικό καί, γιά νά τό κάνει κανείς, θά τόν σφραγίζουν – Άγιος Παίσιος

Καὶ φῶς λύχνου οὐ μὴ φάνῃ ἐν σοὶ ἔτι, καὶ φωνὴ νυμφίου καὶ νύμφης οὐ μὴ ἀκουσθῇ ἐν σοὶ ἔτι· ὅτι οἱ ἔμποροί σου ἦσαν οἱ μεγιστᾶνες τῆς γῆς, ὅτι ἐν τῇ φαρμακίᾳ σου ἐπλανήθησαν πάντα τὰ ἔθνη – Ευαγγελιστής Ιωάννης

Και ένας τρίτος άγγελος τους ακολούθησε, λέγοντας με δυνατή φωνή: Όποιος προσκυνάει το θηρίο και την εικόνα του, και παίρνει το χάραγμα επάνω στο μέτωπό του ή επάνω στο χέρι του – Ευαγγελιστής Ιωάννης

και ποιει παντας τους μικρους και τους μεγαλους και τους πλουσιους και τους πτωχους και τους ελευθερους και τους δουλους ινα δωση αυτοις χαραγμα επι της χειρος αυτων της δεξιας η επι των μετωπων αυτων – Ευαγγελιστής Ιωάννης

Άρα το σφράγισμα δεν είναι μόνο πνευματικό όπως νομίζει και συμπεραίνει ο πατήρ Μάξιμος Βαρβαρής στο γιουτιούμπ κανάλι του: aisthimatiasthiva, βασιζόμενος στο αγιογραφικό χωρίο:

Ύστερα είδα να κάθονται σε θρόνους αυτοί στους οποίους δόθηκε η εξουσία να κρίνουν: ήταν οι ψυχές αυτών που αποκεφαλίστηκαν για τη μαρτυρία που έδωσαν για τον Ιησού και για το λόγο του Θεού· αυτοί δεν προσκύνησαν το θηρίο ούτε το άγαλμά του, κι ούτε δέχτηκαν το χάραγμά του στο μέτωπο και στο χέρι τους. Ξαναγύρισαν στη ζωή και βασίλεψαν μαζί με το Χριστό χίλια χρόνια.

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr