Home ΚΟΣΜΟΣ ΦΡΙΚΗ – Μοριακός Βιολόγος αποκαλύπτει το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής…τεχνητών μητρών στον κόσμο!!!

ΦΡΙΚΗ – Μοριακός Βιολόγος αποκαλύπτει το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής…τεχνητών μητρών στον κόσμο!!!

by _
0 comment 171 views
Μοριακός Βιολόγος αποκαλύπτει το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής…τεχνητών μήτρασ στον κόσμο
Μοριακός Βιολόγος αποκαλύπτει το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής…τεχνητών μήτρασ στον κόσμο

Μοριακός Βιολόγος αποκαλύπτει το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής…τεχνητών μητρών στον κόσμο

19 Δεκεμβρίου 2022 Νιάμ Χάρις

Ένας μοριακός βιολόγος με έδρα το Βερολίνο της Γερμανίας αποκάλυψε την ιδέα του για το πρὤτο εργαστήριο παραγωγής τεχνητών  μητρών στον κόσμο, το EctoLife που μπορεί να μεγαλώσει έως και 30.000 μωρά το χρόνο.

Τον περασμένο μήνα Hashem Al-Ghaili, ένας μοριακός βιολόγος, παραγωγός, σκηνοθέτης και υπεύθυνος επικοινωνίας της επιστήμης ισχυρίστηκε «Η νέα μου ιδέα θα αποκαλυφθεί στις αρχές Δεκεμβρίου, κάτι στο οποίο εργάζομαι εδώ και καιρό» Πρόσθεσε ότι η νέα ιδέα βασίζεται σε «πάνω από 50 χρόνια πρωτοποριακής επιστημονικής έρευνας».

Το Gateway Pundit αναφέρει: Η EctoLife, η οποία λειτουργεί αποκλειστικά με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, δίνει τη δυνατότητα σε υπογόνιμα ζευγάρια να συλλάβουν και να γίνουν οι βιολογικοί γονείς των δικών τους απογόνων.

«Είναι μια τέλεια λύση για γυναίκες που αφαίρεσαν τη μήτρα τους χειρουργικά λόγω καρκίνου ή άλλων επιπλοκών. Με το EctoLife, οι πρόωροι τοκετοί και οι καισαρικές τομές θα ανήκουν στο παρελθόν. Το EctoLife έχει σχεδιαστεί για να βοηθά χώρες που υποφέρουν από σοβαρή μείωση του πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων της Ιαπωνίας, της Βουλγαρίας, της Νότιας Κορέας και πολλών άλλων», σύμφωνα με το δελτίο τύπου της.

«Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περίπου 300.000 γυναίκες πεθαίνουν από επιπλοκές εγκυμοσύνης. Η τεχνητή μήτρα EctoLife έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίζει τον ανθρώπινο πόνο και να μειώνει τις πιθανότητες καισαρικής τομής», έγραψε ο Hashem.

Σε μια συνέντευξη στο Science and Stuff, ο Al-Ghaili αποκάλυψε ότι πιστεύει ότι η ιδέα του EctoLife θα αντικαταστήσει τη φυσικές γεννήσεις στο μέλλον.

Μέσα στο κτίριο βρίσκονται συνολικά 75 πλήρως λειτουργικά εργαστήρια, σύμφωνα με το δελτίο τύπου. Σε κάθε εργαστήριο αιχμής μπορούν να φιλοξενηθούν έως τετρακόσιες τεχνητές μήτρες ή «λοβοί ανάπτυξης». Κάθε λοβός (ή κέλυφος) είναι φτιαγμένο για να είναι ακριβώς όπως οι συνθήκες μέσα στη μήτρα της μητέρας.

«Το EctoLife επιτρέπει στο μωρό σας να αναπτυχθεί σε ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από μολύνσεις. Οι λοβοί είναι κατασκευασμένοι από υλικά που εμποδίζουν τα μικρόβια να κολλήσουν στην επιφάνειά τους. Κάθε λοβό ανάπτυξης διαθέτει αισθητήρες που μπορούν να παρακολουθούν τα ζωτικά σημεία του μωρού σας, όπως τον καρδιακό παλμό, τη θερμοκρασία, την αρτηριακή πίεση, τον ρυθμό αναπνοής και τον κορεσμό οξυγόνου. Το σύστημα που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη παρακολουθεί επίσης τα φυσικά χαρακτηριστικά του μωρού σας και αναφέρει τυχόν πιθανές γενετικές ανωμαλίες».

«Οι λοβοί είναι εξοπλισμένοι με μια οθόνη που εμφανίζει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για την αναπτυξιακή πρόοδο του μωρού σας. Αυτά τα δεδομένα αποστέλλονται απευθείας στο τηλέφωνό σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την υγεία του μωρού σας από την άνεση του σπιτιού σας.”

ΠΗΓΗ:

Molecular Biologist Unveils World’s First Artificial Womb Facility

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr