Home ΚΟΣΜΟΣ MEGA ΣΟΚ: θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν έχει βιντεοκασέτες που δείχνουν «Super VIP» ελίτ να βιάζουν και να δολοφονούν παιδιά!!!

MEGA ΣΟΚ: θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν έχει βιντεοκασέτες που δείχνουν «Super VIP» ελίτ να βιάζουν και να δολοφονούν παιδιά!!!

by _
0 comment 1.1K views

MEGA ΣΟΚ: θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν έχει βιντεοκασέτες που δείχνουν «Super VIP» ελίτ να βιάζουν και να δολοφονούν παιδιά!!!

16 Δεκεμβρίου 2022 Baxter Dmitry


Ένα από τα θύματα σεξουαλικής εμπορίας παιδιών του Τζέφρι Έπσταϊν είπε σε δικαστήριο ότι έκανε αντίγραφα βιντεοταινιών που δείχνουν VIP ελίτ να βιάζουν και να σκοτώνουν παιδιά και να διαπράττουν άλλα αποτρόπαια εγκλήματα.

Η πρόσφατη κατάθεση της Sarah Ransome (Σάρα Ράνσομ) αποκάλυψε ότι ο Epstein είχε κάνει πολλές βιντεοκασέτες με μερικούς από τους πιο ισχυρούς και πλούσιους φίλους του – και λόγω της εξαιρετικά ευαίσθητης φύσης τους, έχει δημιουργήσει αντίγραφα και τα έχει αποθηκεύσει σε ασφαλείς τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Η Ransome υποστήριξε στην κατάθεση που έγινε ως μέρος μιας αγωγής που η Virginia Giuffre κατέθεσε εναντίον της μαστροπού του Epstein, Ghislaine Maxwell, ότι είδε πλάνα αρκετών γνωστών φίλων του Epstein να κάνουν σεξ με ανήλικα θύματα.

Η Ράνσομ συνεχίζει ισχυριζόμενη ότι τα πλάνα που είδε θα με «στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής μου» και ότι τα πρόσωπα των δύο ανδρών φαίνονται καθαρά. Δεν ταυτοποίησε αυτούς τους άντρες στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι θα ήταν «νεκρή μέσα σε μια εβδομάδα» αν κατονόμαζε τα ονόματα των «σούπερ VIP» στο δικαστήριο.

Ωστόσο, τα μυστικά δεν μπορούν να κρατηθούν για πάντα. Η αλήθεια πάντα καταφέρνει να βρει διέξοδο. Και σε αυτή την περίπτωση, γνωρίζουμε ήδη τα ονόματα των πιο στενών επώνυμων φίλων του Jeffrey Epstein «super VIP». Έχουμε τα αρχεία καταγραφής πτήσεων του ιδιωτικού τζετ του Έπσταϊν, του Lolita Express.

Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα για τους VIP φίλους του Epstein, αναφορές από φόρουμ τεχνολογίας αποκαλύπτουν ότι τα βίντεο της Sarah Ransome έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στον σκοτεινό ιστό (ή διαδίκτυο, the dark web). Σύμφωνα με αναφορές, αυτά τα βίντεο δείχνουν VIP ελίτ να πίνουν αίμα παιδιών και να συμμετέχουν σε σατανικές τελετουργικές θυσίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται αναφορές για βίντεο αυτού του είδους που κυκλοφορούν στον σκοτεινό ιστό. Ο σκοτεινός ιστός είναι ένα μέρος του διαδικτύου που δεν ευρετηριάζεται από τις μηχανές αναζήτησης. Δεν μπορεί να ελεγχθεί από τους τεχνολογικούς γίγαντες και τις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης. Αναμφίβολα έχετε ακούσει να μιλάνε για τον «σκοτεινό ιστό» ως εστία εγκληματικής δραστηριότητας — και είναι.

Μπορείτε να αγοράσετε αριθμούς πιστωτικών καρτών, ναρκωτικά, όπλα, πλαστά χρήματα, κλεμμένα διαπιστευτήρια συνδρομής και λογισμικό που σας βοηθά να εισβάλετε στους υπολογιστές άλλων ανθρώπων. Μπορείτε να προσλάβετε χάκερ για να επιτεθούν σε υπολογιστές για εσάς. Μπορείτε να προσλάβετε δολοφόνους.

Αλλά τίποτα στον σκοτεινό ιστό δεν συγκρίνεται με το απόλυτο κακό των βίντεο που διέρρευσαν με παιδικά σεξουαλικά εγκλήματα.

Το 2018, εμφανίστηκαν αναφορές ότι κυκλοφορούσε ένα βίντεο που εμφάνιζε την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον και τη βοηθό της Χούμα Αμπεντίν να επιτίθενται σεξουαλικά σε ένα παιδί. Αν και αυτό είναι αρκετά σοκαριστικό, οι θεατές ανέφεραν ότι το βίντεο αποκάλυψε επίσης ότι οι δύο γυναίκες μετέτρεψαν το πρόσωπο του παιδιού σε «φιλέτο», φορώντας το σαν μάσκα και στη συνέχεια ήπιαν το αίμα της ως μέρος ενός σατανικού τελετουργικού για να καταπιούν το… αδρενοχρώμιο.

Η ντετέκτιβ της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης Miosotis Familia είχε την ατυχία που είδε το βίντεο και συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν σε θέση να αναλάβει δράση κατά των επίλεκτων VIP δραστών των αποτρόπαιων εγκλημάτων.

Λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, ήταν νεκρή. Αν ήταν αυτοκτονία ή χτύπημα, ίσως να μην μάθουμε ποτέ.

 

 

Οι αποκαλύψεις της Σάρα Ράνσομ δίνουν νέα εικόνα για τη μακροχρόνια θεωρία ότι ο Έπσταϊν εκβίαζε τους πλούσιους άντρες φίλους του καταγράφοντας κρυφά βίντεο που τους έδειχνε να κάνουν σεξ με ανήλικα κορίτσια που παρείχε.

Δεν είναι περίεργο που πέρασαν την τελευταία δεκαετία αγοράζοντας τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους ελεγκτές για να ελέγξουν το «επίσημο» αφήγημα των πραγμάτων. Έχουν πολλά να καλύψουν.

Οι ισχυρισμοί της Sarah Ransome σχετικά με τις κασέτες έχουν υποστηριχθεί από δύο από τα θύματα του Epstein, τη Maria Farmer και την Virginia Giuffre, που ισχυρίζονται ότι είδαν ένα δωμάτιο γεμάτο οθόνες τηλεόρασης στην έπαυλη του Epstein, αξίας 65 εκατομμυρίων δολαρίων στη Νέα Υόρκη – συμπεριλαμβανομένων κάποιων καμερών στις τουαλέτες.

Όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στην έπαυλη του Έπσταϊν το 2019, βρήκε δεκάδες κασέτες με κορίτσια σε μια ανατριχιαστική βιβλιοθήκη που κρατούσε ο ντροπιασμένος χρηματοδότης.

Η Ghislaine Maxwell φάνηκε να παραδέχτηκε ότι υπήρχαν οι κασέτες μετά από εξαπάτηση από έναν δημοσιογράφο για την τηλεοπτική εκπομπή 60 Minutes, λέγοντάς του: «Δεν ξέρω πού βρίσκονται».

Σύμφωνα με την κατάθεση, μεταξύ των ανδρών με τους οποίους η Ransome ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ ήταν και ο πρώην δικηγόρος του Epstein, Alan Dershowitz, ο οποίος ζητά να μειωθεί η ηλικία συναίνεσης στα 14 μόλις χρόνια.

Δείτε τώρα όλο το βίντεο!….

___________

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/epstein-victim-has-tapes-showing-super-vip-elites-raping-and-murdering-children/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr