Home ΗΠΑ Ο Fauci λέει ότι δεν έχει ιδέα γιατί ο DeSantis θέλει να διερευνήσει τα εμβόλια Covid…

Ο Fauci λέει ότι δεν έχει ιδέα γιατί ο DeSantis θέλει να διερευνήσει τα εμβόλια Covid…

by _
0 comment 483 views
Ο Fauci λέει ότι δεν έχει ιδέα γιατί ο DeSantis θέλει να διερευνήσει τα εμβόλια Covid…
Ο Fauci λέει ότι δεν έχει ιδέα γιατί ο DeSantis θέλει να διερευνήσει τα εμβόλια Covid…

Ο Fauci λέει ότι δεν έχει ιδέα γιατί ο DeSantis θέλει να διερευνήσει τα εμβόλια Covid

14 Δεκεμβρίου 2022 Niamh Harris


Ο Δρ Φάουτσι είπε ότι δεν έχει ιδέα γιατί ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις θέλει να διερευνήσει τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ο απερχόμενος διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων μιλούσε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «At This Hour» του CNN όταν έκανε τα σχόλια.

Την Τρίτη η DeSantis ξεκίνησε επίσημη έρευνα για τα πειραματικά εμβόλια mRNA και τα εγκληματικά παραπτώματα που διαπράχθηκαν από τη Big Pharma και τις κυβερνητικές υπηρεσίες που τα έσπρωξαν στο κοινό.

Gov. Ron DeSantis Launches Grand Jury To Investigate COVID Vaccine Crimes

Breitbart αναφέρει: Η άγκυρα Kate Bolduan είπε: «Ο Κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις ζητά τώρα από το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα να δώσει το πράσινο φως σε μια έρευνα για, και όπως το έθεσε, κάθε παράνομη πράξη στη Φλόριντα σε σχέση με το εμβόλιο COVID-19. Ποια είναι η αντίδρασή σου σε αυτό;» είπε ο Fauci, «Δεν έχω ιδέα, Κέιτ, τι ζητάει. Έχουμε ένα εμβόλιο που είναι αναμφισβήτητα εξαιρετικά αποτελεσματικό και ασφαλές και έχει σώσει κυριολεκτικά εκατομμύρια ζωές. Το Κοινοπολιτειακό Ταμείο κυκλοφόρησε μια έκθεση την περασμένη εβδομάδα ότι οι εμβολιασμοί έχουν σώσει 3,2 εκατομμύρια ζωές, 18 εκατομμύρια νοσηλείες και περίπου 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε κόστος. Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα με τα εμβόλια; Εννοώ ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές. Ειλικρινά, Κέιτ, δεν είμαι σίγουρη τι προσπαθούν να κάνουν εκεί κάτω».

Πρόσθεσε, «Πολιτικοποιήθηκε και πολιτικοποιήθηκε με τρόπο που στην πραγματικότητα στοίχισε ζωές. Εάν οι άνθρωποι δεν εμβολιαστούν, κάτι που αναμφίβολα είναι σωτήριο, λόγω πολιτικής ιδεολογίας ή λόγω παραπληροφόρησης και παραπληροφόρησης, αυτό κοστίζει ζωές. Απλώς πρέπει να προσελκύσουμε το αμερικανικό κοινό, ανεξάρτητα από το αν κλίνετε αριστερά ή δεξιά, δεν έχει καμία σημασία. είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, είμαστε όλοι άνθρωποι και ευάλωτοι σε ασθένειες που μπορεί να μας σκοτώσουν».

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/fauci-says-he-doesnt-have-a-clue-why-desantis-wants-to-investigate-covid-vaccines/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr