Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Δήλωση–ΒΟΜΒΑ του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Η δολοφονία του θείου μου από τη CIA ήταν ένα πραξικόπημα από το οποίο δεν ανέκαμψε ποτέ η δημοκρατία»

Δήλωση–ΒΟΜΒΑ του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Η δολοφονία του θείου μου από τη CIA ήταν ένα πραξικόπημα από το οποίο δεν ανέκαμψε ποτέ η δημοκρατία»

Ο Robert F. Kennedy, Jr. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι ήταν η.... CIA που δολοφόνησε τον Πρόεδρο ΤΖΟ ΚΕΝΕΝΤΙ!!!

by _
0 comment 910 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

Δήλωση–ΒΟΜΒΑ του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Η δολοφονία του θείου μου από τη CIA ήταν ένα πραξικόπημα από το οποίο δεν ανέκαμψε ποτέ η δημοκρατία»

Ο Robert F. Kennedy, Jr. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι ήταν η…. CIA που δολοφόνησε τον Πρόεδρο ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 ΔΕΚ. 2022 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ξεκινάμε με το χθεσινό και αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ – «Η CIA συμμετείχε στη δολοφονία του προέδρου Κένεντι», λέει κορυφαία πηγή στον Tucker Carlson του FOX News..

ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ – «Η CIA συμμετείχε στη δολοφονία του προέδρου Κένεντι», λέει κορυφαία πηγή στον Tucker Carlson του FOX News

Διαβάστε το ΟΛΟ ΕΔΩ γιατί αφορά το γεγονός πως πηγές προερχομένες εκ των βαθέων κόλπων της ίδιας της αμερικανικής κυβερνήσεως έχουν αρχίσει να…«ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ» σχετικά με τα….ΥΠΑΡΚΤΑ ΑΙΤΙΑ πίσω από τη δολοφονία του τέως προέδρου των ΗΠΑ Τζόν Κένεντι!



Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί έρχεται τώρα ο ίδιος ο ανηψιός του Τζον Κένεντι, Ρόμπερτ Κένεντι, ο νεώτερος, να μας επιβεβαιώσει αυτό 100 τοις 100 και…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!…

Την Παρασκευή ο Robert F. Kennedy Jr. απάντησε στο ρεπορτάζ του Tucker Carlson. Όχι μόνο δολοφονήθηκε ο θείος του Ρόμπερτ, αλλά και ο πατέρας του δολοφονήθηκε ενώ ήταν υποψήφιος πρόεδρος.

Robert F. Kennedy, Jr.: «Το πιο θαρραλέο δελτίο ειδήσεων εδώ και 60 χρόνια. Η δολοφονία του θείου μου από τη CIA ήταν ένα επιτυχημένο πραξικόπημα από το οποίο δεν ανέκαμψε ποτέ η δημοκρατία».

— Robert F. Kennedy Jr (@RobertKennedyJr) 17 Δεκεμβρίου 2022

Δείτε τώρα το πλήρες ρεπορτάζ του Tucker Carlson (του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ πλέον δημοσιογράφου σε όλες τις ΗΠΑ) από το FOX News …

ΤΕΛΟΣ, δείτε τώρα την ομιλία που είχε βγάλει προ ετών για τις..ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ που….ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ο ίδιος ο…ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ και διαβάστε μετά και το παρακάτω άρθρο που συνδέει τη δολοφονία του Τζόν Κένεντι ακόμη και με την….ΕΛΛΑΔΑ!!!…



Διαβάστε τώρα! >> MEGA ΒΟΜΒΑ: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ο Τζον Κένεντι δολοφονήθκε βάσει…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ αλλά “δεν ξέρουν” -ΔΗΘΕΝ– ΠΟΙΟΙ το έκαναν!!!

MEGA ΒΟΜΒΑ: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ο Τζον Κένεντι δολοφονήθκε βάσει…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ αλλά “δεν ξέρουν” -ΔΗΘΕΝ– ΠΟΙΟΙ το έκαναν!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr