Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!! – ΔΕΙΤΕ «ΠΟΙΑ» είναι η «γκόμενα» του Mbappe!!! Ένα μοντέλο…ΤΡΑΝΣ!!!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!! – ΔΕΙΤΕ «ΠΟΙΑ» είναι η «γκόμενα» του Mbappe!!! Ένα μοντέλο…ΤΡΑΝΣ!!!

by _
0 comment 1.1K views

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!! – ΔΕΙΤΕ «ΠΟΙΑ» είναι η «γκόμενα» του Mbappe!!! Ένα μοντέλο…ΤΡΑΝΣ!!!

Kostas Karamanlis

Με τρανς “μοντέλο” τα έχει ο “Γάλλος” Mbappe.

Καταλαβαμε ποιος θαναι η νυφουλα απο σημερα..

Σύμφωνα με το σάιτ BolaVIP.com σε άρθρο τους με τίτλο Ποια είναι η Inés Rau, η τρανσέξουαλ φίλη του Kylian Mbappé; διαβάζουμε τα εξής…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ:

Ο Kylian Mbappé έχει παίξει μερικούς από τους πιο θεαματικούς αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διοργανώνει η FIFA και διεξάγεται στο Κατάρ. Αλλά τώρα, όχι μόνο πρόκειται να παίξει τον τελικό με την Αργεντινή, αλλά παρουσίασε και τη νέα του κοπέλα. Εδώ, ελέγξτε τα πάντα για την Inés Rau.

Ποια είναι η Inés Rau;
Ο Ράου είναι ένα δημοφιλές τρανς μοντέλο 32 ετών, οπότε με τον παίκτη της PSG θα είχαν 9 χρόνια διαφορά. Γεννήθηκε άντρας και με το όνομα Mario Carrizo, αλλά στα 16 του υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αλλάξει φύλο.

Απέκτησε διεθνή φήμη αφού βρέθηκε στο εξώφυλλο του Playboy τον Νοέμβριο του 2017, και έγινε η πρώτη ανοιχτά τρανς γυναίκα που εμφανίστηκε σε ανδρικό περιοδικό. Το επόμενο έτος δημοσίευσε το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο Femme, στο οποίο αφηγείται την ψυχολογική και σωματική διαδικασία της αλλαγής της σεξουαλικότητας της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://bolavip.com/en/offside/Who-is-Ines-Rau-Kylian-Mbappes-transgender-modelgirlfriend-20221216-0012.html

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr