Home Greek News Τ′ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΪΛΗ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΟΥΝ; ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΛΙΑ (ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ) ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ! ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!

Τ′ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΪΛΗ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΟΥΝ; ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΛΙΑ (ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ) ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ! ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!

Η ΕΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ν'ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

by _
0 comment 679 views

Τ′ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΪΛΗ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΟΥΝ; ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΛΙΑ (ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ) ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ! ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!

Η ΕΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ν’ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

-γράφει ο Mitch Fatouros

Εύα Καϊλή, Ουδέν Crypto υπό τον Ήλιο του ΠΑΣΟΚ
14 Δεκεμβρίου 2022, Mitch “Fletch”* Fatouros

Υπάρχει ένα ασυμβίβαστο δεδομένο με την είδηση της “σύλληψης” της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύας Καϊλής, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρόκειται για την σχεδόν απόλυτη ασυλία της που αναφέρεται περιληπτικά στο https://www.europarl.europa.eu/news/en/faq/5/parliamentary-immunity. Η ασυλία δεν θα είχε νόημα αν δεν συμπεριλάμβανε τα πρωτοβάθμια μέλη της οικογένειας ενός βουλευτή και το άσυλο της κατοικίας του.

Η είδηση του ότι η κ. Καϊλή πιάστηκε την στιγμή που το Κατάρ εναπόθετε στα χέρια της μια σακούλα με φλουριά, προκαλεί γέλια. Λογικά, μαζί της θα είχε συλληφθεί ως συνεργός, αν όχι ηθικός αυτουργός, τουλάχιστον και κάποιος… Καταραμένος διπλωμάτης κατά παράβαση της διπλωματικής ασυλίας του. Εξάλλου, αν δωροδοκήθηκε στο Κατάρ ή εντός πρεσβείας η κ. Αντιπρόεδρος, ούτε τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια δικάζουν αξιόποινες πράξεις εκτός της επικράτειας τους, ούτε η ΕΕ έχει αυτόνομο ποινικό κώδικα για να την δικάσει (η ΕΕ έχει ένα μοναδικό δικαστήριο, αλλά δεν ασχολείται με ποινικές υποθέσεις).



Αρχικά ακούστηκε πως βρέθηκαν περίπου 600.000€ σε 16 σπίτια εμπλεκομένων, στην συνέχεια 630,000€, 750.000€, μέχρι που το ποσό έφτασε το 1.500.000€ στο σπίτι της κ. Καϊλή παρουσιαζόμενα σε μια φωτογραφία με αγγλική επιγραφή, ενώ η αγγλική δεν αποτελεί επίσημη γλώσσα του Βελγίου (ούτε το λογότυπο της βελγικής αστυνομίας στην φωτογραφία είναι σωστό, ούτε τα χρήματα βρίσκονται σε σακούλες για να μην μολυνθούν ως τεκμήρια κτλ.). Και ενώ ο πατέρας της θεωρείται ύποπτος καθώς βρέθηκε με μια βαλίτσα λεφτά, δεν έτυχε προσαγωγής.

Στο μεταξύ σχεδόν άγνωστη στην Ελλάδα για το άλλο έργο της, η κ. Καϊλή θεωρείται η “Madame Blockchain du Parlement européen” (π.χ., https://www.latribune.fr/entreprises-finance/banques-finance/la-blockchain-est-ineluctable-elle-va-transformer-la-finance-e-kaili-parlement-ue-807372.html), δηλαδή η αρμόδια ευρωβουλευτής για νομολογίες και λόμπυ που αφορούν την τεχνολογία των κρυπτονομισμάτων. 600€ χιλιάδες ωχριούν μπροστά στα ιλιγγιώδη πόσα των κρυπτοσυναλλαγών και ακόμα χειρότερα, της κατακόρυφης πτώσης τους από την έναρξη της Ρωσο-Ουκρανικής σύρραξης.

Αλλά, ούτε και η υπόθεση της διακίνησης κρυπτονομισμάτων εξηγεί το πως εγκρίθηκε από τις Βελγικές αρχές η έρευνα στην οικία της κατά παράβαση της ασυλίας της, όπου συνελήφθη ο “σύντροφός” της. ΕΚΤΟΣ κι αν ο “σύντροφός” της δεν είναι μέλος της οικογένειας της. Τότε το ένταλμα έρευνας της κατοικίας της θα είχε εκδοθεί εναντίον του μια και δεν θα τον κάλυπτε η ασυλία της. Άραγε, να επικύρωσαν ποτέ την σχέση τους με γάμο, θρησκευτικό ή πολιτικό, ή με ισοδύναμο σύμφωνο συμβίωσης; Ίσως μάλιστα να υπάρχει νομικό κόλλημα, όπως για παράδειγμα ο ένας στους δύο να είναι κιόλας παντρεμένος και έτσι να εξηγείται το πως οι δυο ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τις περισσότερες αποκαλύψεις.

Αν η σύλληψη τους σχετίζεται με την κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων, δεν έχουμε δει ακόμη ούτε καν την κορυφή του παγόβουνου που θα χτυπήσει την κ. Καϊλή. Ίσως η ίδια να επιθυμεί να βρίσκεται με την συνοδεία αστυνομικών επειδή θα φοβάται για την ασφάλεια της.

Μάλιστα, εξελίσσεται ειδησεογραφία που αναφέρει ποσά ύψους €35 εκατομμυρίων που αφορούν την κ. Καϊλή. Τέτοια ποσά αλλάζουν ιδιοκτήτη με το πάτημα ενός κουμπιού καταλήγοντας σε παραδείσους φοροδιαφυγής, όπως στις Μπαχάμες δια μέσω κρυπτονομισμάτων. Που μας πάει στον κύριο στα δεξιά της παρακάτω φωτογραφίας καθώς οι άλλοι δυο είναι πασίγνωστοι φιλέλληνες και ευεργέτες ολκής.



τα ανεξηγητα στην υποθεση

Πρόκειται για τον νεαρό-φαινόμενο Σαμ Μπάνκμαν, σε μετάφραση “Κάποιος Τραπεζίτης,” παύλα Φριντ, που είχε στήσει φανερό κρυπτοχρηματιστήριο με δισεκατομμύρια επενδυτών στις Μπαχάμες, τα οποία ξαφνικά εξαφανίστηκαν, ή κρύφτηκαν για πάντα αφού ήταν “κρύπτο,” και τώρα διώκεται ως μεγαλοαπατεώνας από τις αρχές των ΗΠΑ.

Βέβαια, κανείς δεν πετυχαίνει στη ζωή αν δεν έχει γνωριμίες και ο κ. Μπάνκμαν-Φριντ είχε βοήθεια από επιχειρηματίες όπως τον δισεκατομμυριούχο “Μίστερ Υπέροχο Καρχαρία” Κέβιν Ο’Λίρι, τον κύριο με την καράφλα στην παρακάτω φωτογραφία:

τα ανεξηγητα στην υποθεση

Ο Μίστερ Υπέροχος είναι γνωστός ως “Καρχαρίας,” μια λέξη που χρησιμοποιείται και για τοκογλύφους στις ΗΠΑ, από το πολύ πετυχημένο ριάλιτι πρόγραμμα “Δεξαμενή Καρχαριών,” όπου μικροεπιχειρηματίες παρουσιάζονται ενώπιον του Μίστερ Υπέροχου και άλλων ομοίων του σε ένα σκηνικό που θυμίζει κάτι το ενδιάμεσο από ελληνικό δικαστήριο και ιερά εξέταση εκλιπαρώντας τους εξ έδρας να επενδύσουν στις ιδέες τους. Το πρόγραμμα είναι παραγωγής του Μαρκ Μπερνέτ, φημολογούμενου δημοκρατικού, που είχε γνωρίσει την πρώτη υπερ-επιτυχία του με το ριάλιτι “Ο Μαθητευόμενος,” στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο συνέταιρος του και μετέπειτα Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο κύριος στα δεξιά της φωτογραφίας δεν είναι άλλος από τον πρώην υπουργό για περίπου 10 δευτερόλεπτα του Τραμπ, Άντονι Σκαραμούτσι που απολύθηκε επειδή ήταν πιο Τραμπ από τον Τραμπ. Μάλιστα, ενώ κατέρρεε το κρυπτοχρηματιστήριο, ο ίδιος ο Μίστερ Υπέροχος παραδέχεται πως τηλεφώνησε στον κ. Μπάνκμαν να ρωτήσει αν έχαναν 6$ ή 8$ δισεκατομμύρια.



Ο Μπάνκμαν-Φριντ συνελήφθη στον γνωστό φορολογικό παράδεισο των Βερμούδων με ένταλμα των ΗΠΑ, όπου βρισκόταν το αρχηγείο του, που μας πάει στον επόμενο κύριο, τον Υπουργό Δικαιοσύνης των Μπαχαμών, Ράιαν Πίντερ, ο οποίος τώρα πια παρουσιάζεται σε σκηνοθετημένα βίντεο στο διαδίχτυο, νευρικός, για να καθησυχάσει όσους επιλέγουν την χώρα του για τις υπεράκτιες εταιρίες τους διαβεβαιώνοντας πως οι Βερμούδες εξακολουθούν να είναι κράτος δικαίου.

Όμως, μόλις το περασμένο καλοκαίρι τον Ιούλιο, ο λιγότερο τότε νευρικός Υπουργός κ. Πίντερ, σε πάνελ συνεδρίου ονόματι “Κρύπτο Πολιτική Δίχως Σύνορα” περί κρυπτονομισμάτων, μας διαβεβαίωνε για τις αρετές της νέας τεχνολογίας. Στα δεξιά του καθόταν η σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ, επίσης φιλέλληνα Τζο Μπάιντεν, Κάρολ Χάουζ, και εξ αποστάσεως συμμετείχε με τα εξαιρετικά αγγλικά της η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ!

τα ανεξηγητα στην υποθεση

Οι άλλοι δυο του πάνελ είναι και αυτοί υποστηρικτές του μπλοκτσέην, ένας από Καναδά και ένας από Σιγκαπούρη. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο https://sg.news.yahoo.com/video/feature-stage-june-11th-final-125414791.html αν το προλάβετε.

Στο μεταξύ, ο Κάποιος Τραπεζίτης, είχε δημιουργήσει και την Αλαμίδα Ρισέρτς, μια επενδυτική εταιρία με βάση τις ΗΠΑ, την οποία διοικούσε, καθίστε και ετοιμαστείτε… Κάποιος Τραμπούκος, δηλαδή άλλος νεαρός που το όνομά του ήταν Σαμ Τραμπούκο, εδώ είναι το λινκ για αυτόν https://en.wikipedia.org/wiki/Sam_Trabucco . Οι συβαρίτες κ.κ. Τραπεζίτης και Τραμπούκος διοχέτευσαν δισεκατομμύρια από το κρυπτοχρηματιστήριο στην Αλαμίδα, καθώς και στις χλιδάτες ζωές τους, ασφαλώς με μπλοκτσέην και έτσι χάθηκαν τα λεφτά και τα ίχνη τους. Στην Αλαμίδα εργάζονταν και η μετέπειτα ερωμένη του κ. Τραπεζίτη, η κ. Κάρολιν Έλισον, η οποία όμως δηλώνει “πολυάμορους,” δηλαδή από παρτουζιάρα και πάνω, https://en.wikipedia.org/wiki/Caroline_Ellison. Με την αποχώρηση του κ. Τραμπούκο, η κ. Έλισον ανέλαβε την Αλαμίδα Ρισέρτς που φαίνεται να της την έκανε δώρο ο κ. Τραπεζίτης στο ενδιάμεσο. Για να προστατεύσει τον εαυτό της από την επικείμενη δίωξη της, πιθανολογείται πως έχει κιόλας προσλάβει τον δικηγορικό κολοσσό Γουΐλμερ Χέηλ με πάνω από 1.000 δικηγόρους σε όλο τον πλανήτη και γραφεία επίσης στις Βρυξέλες. Με την εταιρία συνεργάζεται ο πρώην διοικητής του Εφ Μπι Αη (FBI), επίσης δικηγόρος και λομπυΐστας Ρόμπερτ Μούλερ, υπεύθυνος για την έρευνα του αν η Ρωσία είχε αναμειχθεί στις Αμερικανικές εκλογές του 2016. Όπως είχε πει ένας άλλος μέγας φιλέλληνας, ο Ντομινίκ Στρως, όλοι τους είναι βουτηγμένοι ξέρετε που.



Και επειδή κάθε τούρτα πρέπει να έχει και κερασάκι στην κορυφή, το γκρουπ που είχε οργανώσει το συνέδριο στο οποίο είχε συμμετάσχει η κ. Καϊλή εξ αποστάσεως, σίγουρο πως η επιτυχία του θα ήταν εξασφαλισμένη μετά από την συμμετοχή της, είχε κιόλας προαναγγείλει το επόμενο συνέδριο του για το 2023 στο Τέξας, όπου το τιμώμενο πρόσωπο θα ήταν ο κ. Τραπεζίτης (δηλαδή, Sam Bankman-Fried, Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ). Εισιτήρια για το γεγονός διαφημίζονταν μέχρι και στις 10.000$. Εφόσον όμως αναπάντεχα ανειλημμένες υποχρεώσεις θα απαγορεύσουν την προσέλευση του Μπάνκμαν-Φριντ, ήδη έχει αντικατασταθεί από τον… Έντουαρντ Σνόουντεν. Αν και είναι λίγο περίεργη η αντικατάσταση, και οι δυο τους έχουν τουλάχιστον ένα κοινό: ο μόνος τρόπος για να δουν το Τέξας στο εγγύς μέλλον θα είναι πίσω από κάθετες σιδερένιες ράβδους.

Μένει μόνο μια απορία, αν συνάδελφοι της κ. Καϊλή που τυχόν είχαν επενδύσει σε κρυπτονομίσματα στις Βερμούδες, καθώς και η ίδια μαζί τους, φαίνεται πως θα βρεθούν σύντομα στην θέση του κ. Μπάνκμαν-Φρίντ.

Σημείωση, τηλεφωνική μου επικοινωνία με γραμματέα Δικηγορικού Συλλόγου στις Βρυξέλες επιβεβαίωσε την υποψία μου πως ουδείς εργαζόμενος στα Βελγικά δικαστήρια απεργούσε σήμερα όπως δικαιολογούν την αναβολή της ανάκρισης της κ. Αντιπροέδρου τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Αποχαααααύνωσης. Μάλιστα στο τέλος καθώς έκλεινε η γραμμή μας, η γραμματεύς μου έσκασε ένα βιαστικό “Ευχαγιστώ!” με γαλλική προφορά.
____
*Φλετς, ο δαιμόνιος ερευνητής-δημοσιογράφος, δημιούργημα της φαντασίας του συγγραφέα Γκρέγκορι ΜακΝτόναλντ, ο οποίος ενίοτε διακατέχεται και από χιούμορ, πρόσφατη κινηματογραφική διασκευή “Ομολόγα Φλετς!” με τον Τζων Χαμ, παλαιότερες με τον Τσέβι Τσέης.

ΠΗΓΗ >> https://indobserver.gr

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr