Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ – «Η CIA συμμετείχε στη δολοφονία του προέδρου Κένεντι», λέει κορυφαία πηγή στον Tucker Carlson του FOX News

ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ – «Η CIA συμμετείχε στη δολοφονία του προέδρου Κένεντι», λέει κορυφαία πηγή στον Tucker Carlson του FOX News

by _
0 comment 523 views

ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ – «Η CIA συμμετείχε στη δολοφονία του προέδρου Κένεντι», λέει κορυφαία πηγή στον Tucker Carlson του FOX News


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 ΔΕΚ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε πρώτα αυτό που είχαμε βγάλει πριν λίγες εβδομάδες με τίτλο MEGA ΒΟΜΒΑ: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ο Τζον Κένεντι δολοφονήθκε βάσει…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ αλλά “δεν ξέρουν” -ΔΗΘΕΝ– ΠΟΙΟΙ το έκαναν!!!

MEGA ΒΟΜΒΑ: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ο Τζον Κένεντι δολοφονήθκε βάσει…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ αλλά “δεν ξέρουν” -ΔΗΘΕΝ– ΠΟΙΟΙ το έκαναν!!!

Και τώρα έρχεται η μεγάλη….ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΙΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ!!!


από το Sputnik
16 Δεκεμβρίου 2022, 3:45 π.μ


«Δεν μπορούμε να δούμε απόρρητες πληροφορίες για ίσως το κομβικό γεγονός στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία – και τώρα ξέρουμε γιατί».

Μια εξαιρετικά υψηλού επιπέδου πηγή επαλήθευσε ότι η CIA είχε ρόλο στη δολοφονία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, ανέφερε ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον στην εκπομπή του “Tucker Carlson Tonight”. Ο παρουσιαστής ειδήσεων είπε ότι μια πηγή – η οποία είναι «άμεσα και προσωπικά εξοικειωμένη» με εσωτερικά έγγραφα που η CIA αρνείται να αποκαλύψει – επιβεβαίωσε ότι τα αρχεία δείχνουν πράγματι ότι η CIA ήταν υπεύθυνη για τη δολοφονία του δημοφιλούς προέδρου των ΗΠΑ.

«Ναι, πιστεύω ότι η CIA συμμετείχε στη δολοφονία του προέδρου Κένεντι», δήλωσε η πηγή, σύμφωνα με τον Κάρλσον.



«Είναι μια εντελώς διαφορετική χώρα από αυτό που νομίζαμε. Είναι όλα ψεύτικα τελικά.”

Την Πέμπτη, η CIA έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα θησαυροφυλάκιο από εσωτερικ;ά έγγραφα που σχετίζονται με την έρευνά της για τη δολοφονία. Αλλά η τελευταία δημοσιοποίηση των εγγράφων δολοφονίας του JFK από την υπηρεσία δεν αποκάλυψε έγγραφα οποιασδήποτε σημασίας.

Οι ειδικοί πρότειναν ότι η έλλειψη νέων πληροφοριών που αποκαλύπτονται στα έγγραφα δείχνει ότι η CIA έχει κάτι να κρύψει. «Αυτό που έχει καθορίσει η CIA είναι το εξής:

Είναι καλύτερο να εκτίθενται στη δημόσια κριτική και να ενεργούν κυριολεκτικά ενάντια σε αυτό που λέει η νομοθεσία των ΗΠΑ, ότι είναι προτιμότερο να το κάνουν έχοντας να ασχοληθούν με ό,τι μπορεί να δημοσιευτεί», δήλωσε ο ερευνητής JFK (John F. Kennedy) Fernand Amandi.



Οι δύσπιστοι παρατηρητές υποστηρίζουν εδώ και καιρό ότι ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, ο άνθρωπος που η αμερικανική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον Κένεντι, ήταν στην πραγματικότητα απόκτημα (εργαλείον ή πράκτωρ) της CIA.

«Υπάρχει «όπλο καπνίσματος (ατράνταχτη απόδειξη, δηλαδή);» Υπάρχει ένα κομμάτι χαρτί που αποδεικνύει μια συνωμοσία;» ρώτησε ο ερευνητής του JFK και πρώην δημοσιογράφος της Washington Post, Τζέφερσον Μόρλεϊ. “Οχι. ….Αλλά υπάρχει ατράνταχτη απόδειξη ότι [η] CIA είχε επιχειρησιακό ενδιαφέρον για τον Oswald όσο ο JFK ήταν ζωντανός».

Με τη CIA να συνεχίζει να αποκρύπτει παράνομα αρχεία σχετικά με τη δολοφονία του Κένεντι, η κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί είναι ζοφερή, κατέληξε ο Carlson.

«Μέσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ υπάρχουν δυνάμεις εντελώς πέρα από τον δημοκρατικό έλεγχο» οι οποίες είναι «πιο ισχυρές από τους εκλεγμένους αξιωματούχους που υποτίθεται ότι τις επιβλέπουν», σημείωσε.

«Αυτές οι δυνάμεις μπορούν να επηρεάσουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Μπορούν ακόμη και να κρύψουν τη συνενοχή τους στη δολοφονία ενός Αμερικανού προέδρου. Με άλλα λόγια, μπορούν να κάνουν σχεδόν ό,τι θέλουν».

Είναι ξεκάθαρο τώρα ότι η CIA, είπε ο Carlson, αποτελεί «κυβέρνησιν εν κυβερνήσει, που κοροϊδεύει με την ίδια της την ύπαρξη την ιδέα της δημοκρατίας».



«Οι Αμερικανοί εμπιστεύονται λιγότερο την κυβέρνησή τους κάθε χρόνο που περνάει από τη δολοφονία του Κένεντι», επεσήμανε. «Ίσως αυτός είναι ο λόγος.» Ο πρώην διευθυντής της CIA Μάικ Πομπέο προσκλήθηκε στην εκπομπή για να συζητήσει τις αποκρουστικές κατηγορίες για ανάμειξη πρακτορείου στη δολοφονία του Κένεντι, αλλά «αρνήθηκε να έρθει», σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Fox News.

Και είναι ξεκάθαρο γιατί, σύμφωνα με την καλεσμένη του Carlson, την αρθρογράφο της New York Post, Miranda Devine (Μιράντα Ντιβίν). Αν ο Πομπέο παραδεχόταν ότι η CIA έπαιξε ρόλο στη δολοφονία του Κένεντι, η δημόσια αναταραχή που θα ακολούθησε θα αποδεικνυόταν τόσο ισχυρή που θα έθετε σε κίνδυνο την ίδια τη CIA.

«Η οργή που θα ξεσπούσε –και αυτή είναι μια δικομματική οργή, θα ήταν το μόνο πράγμα που θα ένωνε τους Αμερικανούς– είναι μια απόλυτη οργή για αυτήν την αλόγιστη υπηρεσία κατασκοπείας που αποφάσισε ότι θα εμπλακεί στη δολοφονία του δεόντως εκλεγμένου Αμερικανού πρόεδρος», ισχυρίστηκε η Ντιβίν.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr