Home ΔΙΕΘΝΗ Πανικός στις Βρυξέλλες – Μετά το QatarGate έρχεται PfizerGate;

Πανικός στις Βρυξέλλες – Μετά το QatarGate έρχεται PfizerGate;

by _
0 comment 1.3K views

Πανικός στις Βρυξέλλες – Μετά το QatarGate έρχεται PfizerGate;

14 Δεκεμβρίου, 2022  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

Η συμφωνία δισεκατομμυρίων για τα εμβόλια, η επιζήμια διαπραγμάτευση και η στάση της Pfizer!

Ας αρχίσουμε σιγά σιγά να το συνειδητοποιούμε πως Η ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ, ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ… και δεν έχει κανένα πρόβλημα να ρίξει και την ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΥΡΛΑ…

 

Μαργαρίτη μου, ξέρεις εσυ, μπουμπούκι μου…

Σοκολατάκια σου χάρισε ο Μπουρλά, όπως και οι Καταριανοί;;;

 

Οι κακές γλώσσες λένε πως και το μπάσταρδο ψυχοπαθές της Ντόρας έχει αρχίσει ν’ ανησυχεί…Και ο Κικίλιας, έχει ιδρώσει χειμωνιάτικα…

 

Και το κοντό πουταναριό της Ηρώδου του Αττικού κάτι έχει αρχίσει να υποψιάζεται και κάνει την πάπια… η Κατιγκώνησσα…

Ρε, το έχουν γράψει στα πρωτόΚΩΛΑ τους τα εβραιοσιωνιστικά ερπετά, εκατό χρόνια πριν…

ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…

=Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Και για όσους ενοχλείται η κουλτούρα τους για τις λέξεις που χρησιμοποιώ ενίοτε για τα πολιτικά και λοιπά βοθρολήμματα, να θυμούνται πως οι λέξεις, δεν είναι χυδαίες… χυδαίοι είναι αυτοί που με τις πράξεις τους εκφράζουν τις λέξεις…

 

Υ.Γ.2. Πλην της πρώτης φωτογραφίας, οι υπόλοιπες είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

 

 

Ιωάννα Νικολάου

 

Πανικός επικρατεί στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για το σκάνδαλο Qatargate και αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της διαφθοράς στους μηχανισμούς και στους κόλπους θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“Σε αναμμένα κάρβουνα” κάθονται ευρωβουλευτές, αξιωματούχοι της ΕΕ και το Διευθυντήριο των Βρυξελλών, που φοβούνται ότι οι αποκαλύψεις θα πάρουν μορφή χιονοστιβάδας  και ότι η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η Εύα Καϊλήθα αποτελέσει μόνον την αφορμή και το έναυσμα για περαιτέρω έρευνες σε βάθος, για υποθέσεις με πολύ μεγαλύτερο οικονομικό αντικείμενο.

Στην Κομισιόν και στις ηγεσίες των πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου φοβούνται ότι ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει και η σκανδαλολογία που θα ακολουθήσει, θα πλήξει σοβαρά το κύρος και την αξιοπιστία των ευρωπαϊκών θεσμών, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για τους αντιευρωπαίστές, που κερδίζουν έδαφος τα τελευταία χρόνια σε πολλές χώρες-μέλη της ΕΕ.

 

Η συμφωνία δισεκατομμυρίων για τα εμβόλια

 

 

Προς το παρόν, ο μεγαλύτερος φόβος είναι ότι με αφορμή το QatarGate μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο η σκανδαλώδης υπόθεση της συμφωνίας ΕΕ-Pfizer για την προμήθεια εμβολίων κατά του Covid-19, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και διερευνάται από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO), στο πλαίσιο έρευνας κατά της διαφθοράς και του οικονομικού εγκλήματος στους κόλπους της ΕΕ. Στις έρευνες έχει εμπλακεί και το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, που εξετάζει τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας, εστιάζοντας στο ότι η ΕΕ πλήρωσε τα εμβόλια της Pfizer πολύ ακριβά σε σχέση με τις τιμές των εμβολίων άλλων εταιρειών.

Επισημαίνεται ότι η συμφωνία αυτή είχε υπογραφεί εσπευσμένα εν μέσω θερινών διακοπών, όταν η Κομισιόν ήταν κλειστή. Είχε προηγηθεί ανταλλαγή πολλών sms  μεταξύ της ντερ Λάιεν και του επικεφαλής της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά, τα οποία  είδαν το φως της δημοσιότητας, συζητήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο και θεωρήθηκαν τουλάχιστον “περίεργα” – αν όχι ύποπτα.

Η επιζήμια διαπραγμάτευση και η στάση της Pfizer

 

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO) διερευνά τώρα τον ρόλο που διαδραμάτισε η πρόεδρος της Κομισιόν στη σύναψη αυτής της συμφωνίας, αναζητώντας στοιχεία για “ύποπτες διαπραγματεύσεις” , οι οποίες επέφεραν τεράστια οικονομική ζημία στην ΕΕ – επ’ ωφελία του αμερικανικού φαρμακευτικού κολοσσού.

Επίσης, δύο ανεξάρτητες ελεγκτικές υπηρεσίες της ΕΕ έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για τις επαφές «υψηλού επιπέδου» που είχε η κυρία Φον ντερ Λάιεν με την Pfizer για τις συμφωνίες αγοράς εμβολίων.

Τη προπερασμένη εβδομάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά είχε κληθεί να καταθέσει γι αυτό το θέμα στην ειδική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αρνήθηκε να προσέλθει – όπως είχε κάνει και τον Οκτώβριο, όταν του είχε ζητηθεί να εμφανισθεί στην επιτροπή και να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το πώς έγιναν οι μυστικές συμφωνίες για τα εμβόλια.

Στις Βρυξέλλες φοβούνται ότι μετά το QatarGate θα έχουμε έναν πολύ μεγαλύτερο “σεισμό”, με κατηγορίες και υπόνοιες χρηματισμού στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΕ. Θα είναι το Pfizer-Gate και θα προκαλέσει σοβαρές ρωγμές στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, με πολλαπλές παρενέργειες σε πολιτικό επίπεδο σε όλες τις χώρες-μέλη.

 

Πηγή

ΜΕΣΩ >> https://attikanea.info

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr