Home Greek News ΙΔΟΥ ο κατάλογος των περουσιακών στοιχείων και της Εύας Καϊλής! Πώς συνδέονται με την όλη υπόθεσή της. Οι ελληνικές αρχές γιατί έπρεπε να περιμένουν τους Βέλγους για να παρέμβουν;;;

ΙΔΟΥ ο κατάλογος των περουσιακών στοιχείων και της Εύας Καϊλής! Πώς συνδέονται με την όλη υπόθεσή της. Οι ελληνικές αρχές γιατί έπρεπε να περιμένουν τους Βέλγους για να παρέμβουν;;;

by _
0 comment 1K views

ΙΔΟΥ ο κατάλογος των περουσιακών στοιχείων και της Εύας Καϊλής! Πώς συνδέονται με την όλη υπόθεσή της….

 Οι ελληνικές αρχές γιατί έπρεπε να περιμένουν τους Βέλγους για να παρέμβουν;

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 ΔΕΚ. 2022 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


-Το 2015. η Εύα Καϊλή αγοράζει διαμέρισμα 3ου ορόφου 55 τ.μ. στο Βέλγιο.

-Το 2019, η Εύα Καϊλή αγοράζει πολυτελές διαμέρισμα στο Ψυχικό 169 τ.μ. έναντι 260.000 ευρώ ενώ η αντικειμενική του αξία υπολογίζεται στα 660.000 ευρώ και η εμπορική του αξία στα 900.000 ευρώ.

-Το 2022, στις 18 Μαρτίου, αγοράζει με τον σύντροφό της έναντι 300.000 ευρώ, αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο συνολικής έκτασης 9 στρεμμάτων στην Πάρο, στη Θέση Βουνάλια, στα όρια του οικισμού Ιστερνίου.

-Στις 8 Δεκεμβρίου 2022, καταχωρείται στο ΓΕΜΗ η εταιρεία real estate που ίδρυσαν η Καϊλή και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι, με κεφάλαιο 1.000 ευρώ και έδρα την οδο Σκουφά, έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Αθήνας.

-Στις 9 Δεκεμβρίου η Εύα Καϊλή συλλαμβάνεται επ αυτοφώρω καθώς εντοπίζονται βαλίτσες και σακούλες με σχεδόν 1.500.000 ευρώ στο σπίτι της.

-Σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες που υποβάλλει η ευρωβουλευτής, έχει καταθέσεις που φτάνουν τις 460.000 ευρώ εκ των οποίων τα 400.000 ευρώ βρίσκονται στη Βελγική KBC και τα υπόλοιπα είναι σε ελληνικές τράπεζες. Δηλώνει επίσης το ακίνητο στο Βέλγιο και τα τρία διαμερίσματα σε Θεσσαλονίκη, Ψυχικό και Δήμο Αθηναίων, καθώς και τρία αυτοκίνητα.

Το συμπέρασμα από όλα αυτά είναι ότι το Πόθεν Έσχες, με τον τρόπο που γίνεται, αποτελεί μεγάλη κοροϊδία.



Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι ένα: Οι ελληνικές αρχές γιατί έπρεπε να περιμένουν τους Βέλγους για να παρέμβουν; Όταν αγόραζε δηλαδή το ακίνητο στο Ψυχικό τρεις φορές κάτω από την αντικειμενική αξία ήταν απλώς Δευτέρα;

Η χώρα αναδίδει δυσοσμία από παντού…

*Στη φωτό, η κυρία Καϊλή στο συλλαλητήριο για τη συμφωνία των Πρεσπών.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr