Home ΗΠΑ Δικαστής διέταξε την Kari Lake και την Katie Hobbs να εμφανιστούν σε ακρόαση έκτακτου δικαστηρίου για εκλογική αγωγή

Δικαστής διέταξε την Kari Lake και την Katie Hobbs να εμφανιστούν σε ακρόαση έκτακτου δικαστηρίου για εκλογική αγωγή

by _
0 comment 356 views
Δικαστής διέταξε την Kari Lake και την Katie Hobbs να εμφανιστούν σε ακρόαση έκτακτου δικαστηρίου για εκλογική αγωγή
Δικαστής διέταξε την Kari Lake και την Katie Hobbs να εμφανιστούν σε ακρόαση έκτακτου δικαστηρίου για εκλογική αγωγή

Δικαστής διέταξε την Kari Lake και την Katie Hobbs να εμφανιστούν σε ακρόαση έκτακτου δικαστηρίου για εκλογική αγωγή

ΤΟΥ ΤΥΛΕΡ ΝΤΡΕΝΤΕΝ
ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚ 2022 – 09:36 ΠΜ
Συγγραφέας του Jack Phillips μέσω των The Epoch Times

Δικαστής που εποπτεύει την εκλογική αγωγή της υποψήφιας για κυβερνήτης της Αριζονα των Ρεπουμπλικάνων, Kari Lake, διέταξε τη Κάρι Λέικ (Kari Lake), την Υπουργό Εσωτερικών Υποθέσων της Πολιτείας Αριζόνα και εκλεγμένη Κυβερνήτι της Αριζόνα, Katie Hobbs, αξιωματούχους του συμβουλίου εποπτών της κομητείας Maricopa και άλλους να εμφανιστούν σε ακρόαση την Τρίτη.

Ο δικαστής Peter Thompson, κατά την έκδοση της εντολής (pdf), έγραψε ότι το δικαστήριο «εξέτασε» την «επαληθευμένη δήλωση εκλογικής αναμέτρησης» του Lake και είπε ότι «το θέμα θα τεθεί σε ταχεία βάση». Ο αρχειοφύλαξ της κομητείας Maricopa Stephen Richer και ο πρόεδρος του συμβουλίου εποπτών Bill Gates έλαβαν επίσης εντολή να παραστούν στην ακρόαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. ET.

Έρχεται καθώς η Λέικ δήλωσε τη Δευτέρα ότι η αγωγή της, εν μέρει, τροφοδοτείται από φερόμενους καταγγέλοντες που έχουν εμφανιστεί.

«Είχαμε τρεις πληροφοριοδότες από την κομητεία Maricopa και είπαν ότι το σύστημα είναι σοβαρά ελαττωματικό», είπε η Lake στο Just the News τη Δευτέρα, ημέρες μετά την κατάθεση της αγωγής σε δικαστήριο της κομητείας Maricopa.

«Έριχναν δεκάδες χιλιάδες υπογραφές λέγοντας ότι ήταν μουντζούρες που σε καμία περίπτωση δεν ταίριαζαν. Αλλά κάπου εκεί, τα ψηφοδέλτια πετάχτηκαν εντελώς έξω και μπήκαν ξανά στο σύστημα και μετρήθηκαν σαν να ήταν καλά».

Η Λέικ είπε ότι περίπου 25.000 «επιπλέον ψηφοδέλτια και ψηφοδέλτια πρόωρης ψηφοφορίας ανακαλύφθηκαν δύο ημέρες μετά την ημέρα των εκλογών», προσθέτοντας ότι «μόλις εμφανίστηκαν». Και συνέχισε: «Δείχνει ότι ολόκληρο το σύστημα έχει σοβαρά προβλήματα».

«Πιστεύουμε ότι διοχετεύθηκαν έως και 135.000 ψηφοδέλτια που δεν θα έπρεπε να είχαν περάσει», πρόσθεσε η Λέικ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ζητάμε από έναν δικαστή να μας αφήσει να ρίξουμε μια ματιά σε όλους τους φακέλους και να συγκρίνουμε τις υπογραφές, ώστε να μπορέσουμε να μάθουμε με βεβαιότητα πόσα κακά, πλαστά ψηφοδέλτια πέρασαν με αυτόν τον τρόπο, βασικά για εξαπάτηση ή παραβίαση των κανόνων. ”

Οι Epoch Times επικοινώνησαν με το εκλογικό τμήμα της κομητείας Maricopa σχετικά με τους ισχυρισμούς του Lake τη Δευτέρα.

Αντιδράσεις

Ο εκπρόσωπος της κομητείας Maricopa Fields Moseley είπε στο Reuters ότι το δικαστικό σύστημα είναι ο κατάλληλος χώρος για εκστρατείες αμφισβήτησης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Ο Moseley δήλωσε ότι το εκλογικό τμήμα της Maricopa «ανυπομονεί να μοιραστεί στοιχεία σχετικά με τη διοίκηση των Γενικών Εκλογών του 2022 και το έργο μας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε νόμιμος ψηφοφόρος είχε την ευκαιρία να ψηφίσει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.zerohedge.com/political/judge-orders-kari-lake-and-katie-hobbs-appear-emergency-court-hearing-over-election

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr