Home Greek News Γιατί ο Αυτοκράτορας θυσιάζει τα πιόνια του. Μετά την Εύα ή Ursula; Ο ρόλος του Γιάνη Βαρουφάκη στην “εκπαίδευση” του Αλέξη Τσίπρα. Ο Fauci οδεύει στην ηλεκτρική καρέκλα;

Γιατί ο Αυτοκράτορας θυσιάζει τα πιόνια του. Μετά την Εύα ή Ursula; Ο ρόλος του Γιάνη Βαρουφάκη στην “εκπαίδευση” του Αλέξη Τσίπρα. Ο Fauci οδεύει στην ηλεκτρική καρέκλα;

Κομβικός παράγοντας στην εξέλιξη της παγκόσμιας μάχης είναι ο απρόβλεπτος και ανεξέλεγκτος Elon Musk

by _
0 comment 903 views
Γιατί ο Αυτοκράτορας θυσιάζει τα πιόνια του. Μετά την Εύα ή Ursula; Ο ρόλος του Γιάνη Βαρουφάκη στην “εκπαίδευση” του Αλέξη Τσίπρα. Ο Fauci οδεύει στην ηλεκτρική καρέκλα;
Γιατί ο Αυτοκράτορας θυσιάζει τα πιόνια του. Μετά την Εύα ή Ursula; Ο ρόλος του Γιάνη Βαρουφάκη στην “εκπαίδευση” του Αλέξη Τσίπρα. Ο Fauci οδεύει στην ηλεκτρική καρέκλα;

Γιατί ο Αυτοκράτορας θυσιάζει τα πιόνια του. Μετά την Εύα ή Ursula; Ο ρόλος του Γιάνη Βαρουφάκη στην “εκπαίδευση” του Αλέξη Τσίπρα. Ο Fauci οδεύει στην ηλεκτρική καρέκλα;

Κομβικός παράγοντας στην εξέλιξη της παγκόσμιας μάχης είναι ο απρόβλεπτος και ανεξέλεγκτος Elon Musk


ευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022. Προσδεθείτε.

Καθώς ο πλανήτης συνειδητοποιεί τι συμβαίνει ο Αυτοκράτορας θυσιάζει τα πιόνια του. Η μάχη είναι συγκλονιστική και συναρπαστική ταυτόχρονα. Επίσης αυτή τη φορά είναι δύσκολο να ισχυριστεί κανείς ότι οι ηλίθιοι θα παραμείνουν αήττητοι.

By S. Summoning His Legions

Κομβικός παράγοντας στην εξέλιξη της παγκόσμιας μάχης είναι ο απρόβλεπτος και ανεξέλεγκτος Elon Musk ο οποίος μέσα από το Twitter κροταλίζει διαρκώς νέες αποκαλύψεις.

Με πρόσφατο τιτίβισμά του ο Musk έδειξε τον Fauci για την εργαστηριακή κατασκευή του ιού COVID-19 και στη συνέχεια την οργάνωση της επικοινωνιακής εξαφάνισης κάθε αναφοράς σε αυτή.

Καθώς οι αναλώσιμοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι ο ιός COVID-19 κατασκευάστηκε και εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας για χάρη της διαρκούς αέναης χρήσης των εμβολίων ελέγχου και ευθανασίας του παγκόσμιου πληθυσμού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Θα μπορούσε να είναι από το να οδηγηθεί στην ηλεκτρική καρέκλα ο Αntony Fauci έως την διάλυση της Ευρωζώνης και τον Εμφύλιο στις ΗΠΑ.

Εκείνη ήταν ξανθιά, όμορφη και Ελληνίδα, δηλαδή αναλώσιμη. Πολίτης μίας χώρας με 400 δις δημόσιο χρέος σε έναν πλανήτη με 400 τρις παγκόσμιο χρέος.

Η Εύα Καιλή πετάχθηκε στη πυρά καθώς οι Ευρωπαίοι πολίτες (όπως και οι Αμερικανοί) συνειδητοποιούσαν ότι o ιός COVID-19 κατασκευάστηκε μόνο και μόνο για να μπουν στη ζωής τα διαρκή εμβόλια και οι αενάως κατασκευασμένοι εργαστηριακοί ιοί ως εργαλείο ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού της γης.

Είναι καφενόβιος ισχυρισμός και η απόλυτη παγίδα να μιλάμε για τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών.

Ποια κέρδη και απίδια μάντολες σε έναν πλανήτη με 400 τρις χρέος που πονάει κατ΄εξοχήν εταιρίες παγκόσμιους κολοσσούς και τις τράπεζες που δανείζουν τις κεντρικές τράπεζες των χωρών.

Ο COVID-19 προαναγγέλθηκε και κατασκευάσθηκε με μόνο στόχο να μπουν στις ζωές των ανθρώπων οι αέναοι εμβολιασμοί και οι αέναοι κατασκευασμένοι εργαστηριακά ιοί.



Οι αποκαλύψεις λοιπόν για τον ρόλο του Fauci την planδημία συγκλονίζουν το διαδίκτυο και τους λαούς καθώς ο τρελός του παγκόσμιου χωριού Elon Musk αποφάσισε να τα κάνει πουτάνα και να παίξει τη ζωή του κορώνα γράμματα καταλήγοντας είτε νεκρός, είτε στο Λευκό Οίκο-πιθανόν.

Η Ευρωπαική Ενωση και οι ηγέτες της συμμετείχαν εκούσια  ακούσια στο σχέδιο του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού υποκούωντας στα κελεύσματα των εμπνευστών του σχεδίου.

Εμπνευστές που κανείς δεν τους ψήφισε ώστε να αναλάβουν ρόλους παγκόσμιων τυράννων αλλά για διάφορους λόγους βρέθηκαν στη θέση ισχύος ώστε να ελέγχουν, να εξουσιάζουν, να ποδηγετούν σχεδόν το σύνολο των Ευρωπαίων πολιτικών ηγετών αλλά εκατοντάδων πολιτικών αρχηγών από τα κόμματα της ευρωπαικής αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Και μια και μιλάμε για αξιωματική αντιπολίτευση ο μυημένος από τον αλλόκοτο Γιάνη Βαρουφάκη στα μυστικά διακυβέρνησης του κόσμου, Αλέξης Τσίπρας ανταγωνίζεται τους Σωτήρη Τσιόδρα, Βασίλη Κοντοζαμάνη και Ευθανάσιο Πλεύρη στην προθυμία υλοποίησης του Σχεδίου. Εκούσια ή ακούσια.

Καθώς οι παρενέργειες των εμβολίων και η συγκάλυψη της προέλευσης του ιού COVID θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον Fauci και τον Daszak στην ηλεκτρική καρέκλα σε μία προσπάθεια να διασωθούν ο Bill Gates και τα πρόσωπα πίσω από τις κουρτίνες είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να παρακολουθείς τον ιστότοπο του WEF να αναδημοσιεύει τα άρθρα του πρόθυμου Γιάνη Βαρουφάκη.

Πως η Ελένη Βλάχου υμνούσε τους ΝΑΖΙ ως απεσταλμένη της Καθημερινής στους Ολυμπιακούς του Αδόλφου Χίτλερ και ανακάλυπτε εκστασιασμένη το θεληματικό πηγούνι του Γκαίμπελς.

Έτσι και ο Βαρουφάκης πήρε από το χέρι κάτι πρόθυμα ταγάρια των Τζουμέρκων που ανακάλυψαν την γοητεία των ευρωπαικών σαλονιών και αποφάσισαν ως έτοιμοι από καιρό να ξεπουλήσουν τους αναλώσιμους ψηφοφόρους τους. Ο Τσίπρας λοιπόν που ακούστηκε να λέει απαξιωτικά “υπάρχουν αρνητές της πανδημίας, όπως υπάρχουν αρνητές της κλιματικής αλλαγής” εξελίχθηκε σε ένα τόσο πρόθυμο φονικό ταγάρι που σόκαρε ακόμη και τον Βαρουφάκη.



Για την ακρίβεια ξεπέρασε ακόμη και τον Βαρουφάκη στην υποταγή και την αποφασιστικότητα για να φέρει σε πέρας την αποστολή του.

Ο ναρκισσευόμενος Βαρουφάκης λοιπόν από εμπάθεια για τον μαθητή που έγινε πιο δουλοπρεπής από τον δάσκαλο που τον μύησε στα ευρωπαικά σαλόνια εγκατέλειψε τον Τσίπρα και άρχισε να συλλέγει πρόθυμους ΜΚO-τζήδες όπως αυτός ο Κλέων Γρηγοριάδης των οποίων η προσωπικότητα είναι εύκολα διαχειρίσιμη από τον Γιάνη και τη Δανάη. Οσοι βρέθηκαν κοντά στο προεδρικό ζεύγος του ΜΕΡΑ 25 και συνειδητοποίησαν τον ρόλο του επέλεξαν να φύγουν τρέχοντας-κυρίως γυναίκες βουλευτίνες με έντονο το ένστικτο της φυσικής επιβίωσης.

Ο εκπαιδευμένος λοιπόν από τον Γιάνη Βαρουφάκη, πρόθυμος Αλέξης οδήγησε την υποκριτική τέχνη σε σημείο τελειότητας. Έτσι καθώς στον πλανήτη εκεί έξω εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σωριάζονται ξαφνικά από τα εμβόλια COVID υποβοηθούμενης ευθανασίας ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης μιλάνε για ψεκασμένους αρνητές και την ανάγκη να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού.

Αυτό δήλωσε το πρόθυμο αγόρι των σαλονιών ώστε να τον ακούσουν οι οικοδεσπότες. Έφτασε στο σημείο μάλιστα να ξυρίσει το μουστάκι του Παύλου Πολάκη ο οποίος μήνες τώρα σταμάτησε να μιλάει για τις παρενέργειες και τον ρόλο των εμβολίων.

Το πρόβλημα ανέκυψε μήνες τώρα όταν οι εμπνευστές του Σχεδίου μείωσης του πληθυσμού της γης συνάντησαν την αντίδραση επιφανών πολιτών στους οποίους δεν μπορούσαν να προσάψουν εύκολα τον χαρακτηρισμό θεωρητικοί συνομωσίας όπως επεχείρησαν να κάνουν με τον Ρόμπερτ Κέννεντυ και τον Mercola.



Και αυτοί οι άνθρωποι ήταν ο σπουδαίος Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs, o Αlex Berenson πρώην των New York Times, απόφοιτοι του MIT, κορυφαίοι επιστήμονες που είχα ν βγει μέσα από τα έγκατα των κολλεγίων της παγκόσμιας ελιτ. Οι εμπνευστές του σχεδίου οι οποίοι είχαν υποσχεθεί στον Αυτοκράτορα ότι είχαν κάνει όλες τις προσομοιώσεις και ότι το Σχέδιό τους ήταν σχεδόν τέλειο δεν είχαν προβλέψει την αντίσταση που θα προέκυπτε από τα έγκατα του συστήματος.

Έτσι καθώς  ο επιστημονικά διάτρητος Bourla για δεύτερη φορά αρνήθηκε να καταθέσει στην Ευρωπαική Επιτροπή για τις “μυστικές συμφωνίες” με την επικεφαλής θανάσιμης (εκούσια ή ακούσια) αποστολής Ursula και οι ευρωπαίοι πολίτες συνειδητοποιούν ότι ο κατασκευασμένος ιός COVID-19 και τα εμβόλια μόνο στόχο έχουν τον έλεγχο και την μείωση του πληθυσμού και ότι η ελίτ της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών ήταν μπλεγμένη εκούσια ή ακούσια στο κόλπο, ο Αυτοκράτορας άρχισε να θυσιάζει τα πιόνια του.

Άλλωστε γι΄αυτές τις περιπτώσεις αυτή είναι μία άτυπη συμφωνία ανάμεσα στους μετέχοντας ενός τέτοιου σχεδίου με εργαλείο τον παγκόσμιο τρόμο.

Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως οι προσομοιώσεις υπολόγιζαν για λόγους αντιπερισπασμού θα πρέπει να θυσιάζονται τα πιόνια. Ίσως έλθει και η ώρα της Ursula.

Σας θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα από τα διαγγέλματά του για τα εμβόλια είχε πει ότι το εμβόλιο είναι το προσωπικό ΧΡΕΟΣ του κάθε Έλληνα. Ακριβώς περί αυτού πρόκειται. Το προσωπικό ΧΡΕΟΣ  του κάθε Έλληνα είναι πλέον ο θάνατός του σε έναν πλανήτη με 400 τρις χρέος και σε μία χώρα με 400 δις χρέος. Δεν γνωρίζουμε εάν ο Έλληνας πρωθυπουργός εκείνη την ώρα που εκστόμιζε αυτές τις λέξεις γνώριζε την ακρίβεια της σημασίας τους η εάν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι θύμα ενός δυστοπικού Τσιόδρα που εμφανίζεται μόλις τον Ιανουάριο του 2020 να εκπονεί μελέτη για την φυσική προέλευση του ιού συμμετέχοντας με τον τρόπο του στον εξοβελισμό κάθε αναφοράς στην εργαστηριακή φύση και προέλευσή του, αλλά αυτή η διατύπωση του πρωθυπουργού μας οδηγεί σε μία σύντομη προσέγγιση του ηθικού διλήμματος του Αυτοκράτορα.

Ο Αυτοκράτορας λοιπόν επιχειρεί ανά τους αιώνες να ελέγξει την διακυβέρνηση της εταιρίας Κόσμος χωρίς αυτή να δημιουργεί παθητικό δηλαδή χρέος.

Αυτό δεν ακούγεται ανήθικο η απάνθρωπο ειδικά εάν έχουν προηγηθεί πόλεμοι, μνημόνια, παλαιότερες planδημίες κλπ ώστε να γίνει μάθημα στους ανθρώπους και τις κυβερνήσεις τους ότι δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΕΟΣ και πως το ΧΡΕΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Έρχεται μια στιγμή η ώρα (και αυτή ήλθε πολλές φορές στην Ιστορία) όπου οι άνθρωποι θα πρέπει να διδαχθούν αυτό το μάθημα δια της βίας. Κι όμως αυτή η συνταγή με εργαλείο τον τρόμο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η πλέον αποτελεσματική και οδήγησε σε αδιέξοδα όπως τα σημερινά.



Αυτό που δεν εξέτασε ο Αυτοκράτορας ήταν ο έλεγχος των γεννήσεων αντί της θανατώσεως εκ των υστέρων των ανθρώπων.

Όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς η συνταγή απέτυχε. Χιλιετίες τώρα ο μη έλεγχος γεννήσεων δημιούργησε έναν ανθρωποπλανήτη-τέρας. Η ποιότητα των ανθρώπων ούτε ωριμότητα δείχνει ούτε ποιοτική καλυτέρευση ούτε καν εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους προς το καλύτερο.

Ο Αυτοκράτορας παρασυρμένος από τους πρόθυμους μυστικοσυμβούλους του δεν έβαλε κάτω το σχέδιο του ελέγχου των γεννήσεων. Με απλά λόγια όσοι δεν συγκεντρώνουν τις προδιαγραφές (και δεν μιλάμε για χρήματα) να μην τους επιτρέπετε να αποκτούν παιδιά. Το πρόβλημα είναι ποιος θα το αποφασίζει αυτό;

Σήμερα με την εξέλιξη της τεχνολογίας θα μπορούσε να προκύψει με την αξιοποίηση ενός λογισμικού το οποίο θα επεξεργάζεται τα δεδομένα των υποψηφίων γονέων και θα “αποφασίζει” ποιοι είναι ικανοί να μεγαλώσουν παιδιά που θα κάνουν τον κόσμο καλύτερο και όχι ένα μεγάλο μπουρδέλο όπως έχει καταντήσει μετά από χιλιετίες ανεξέλεγκτων γεννήσεων.

Αυτό θα έπρεπε να είναι το δίλημμα του Αυτοκράτορα ο οποίος εμπιστευόμενος ολίγιστους και εμπαθείς αυλικούς (όπως ο εικονιζόμενος) ρισκάρει να εκτεθεί ιστορικά και ανεπανόρθωτα.

Άλλωστε ο έλεγχος γεννήσεων είναι πιο συναρπαστικό παιγνίδι και λιγότερο πληκτικό από το να θανατώνεις εκ των υστέρων τα κουνούπια ακολουθώντας τις οδηγίες συμπλεγματικών ευγονιστών συμβούλων. Καθώς θα ελέγχεις τις γεννήσεις θα μπορείς στη πορεία να βελτιώνεις τις προδιαγραφές του λογισμικού. Ατυχώς για τους εμπλεκόμενους ο σχεδιασμός της planδημίας έγινε με τα προ 50ετίας δεδομένα με αποτέλεσμα η εφάρμογή της παρά τις προσομοιώσεις που είχαν προηγηθεί να αφήνει πολλά κενά.

Επίσης όπως διαπιστώσαμε στη πράξη οι εμπνευστές είχαν με το μέρος τους τα πλέον ισχυρά μέσα προπαγάνδας της ιδιοκτησίας τους, είχαν επίσης την πλειοψηφία των εξαγορασμένων επιστημόνων και των πολιτικών ηγετών. Ατυχώς για τους ίδιους οι εξαγορασθέντες δεν ήταν οι άριστοι ανάμεσα στους δημοσιογράφους, τους εκδότες τους, καθηγητές των πανεπιστημίων και πάει λέγοντας. Εκεί που είχαν μεγάλη επιτυχία ήταν η επιλογή του πολιτικού προσωπικού ανά τον κόσμο γεγονός που επιβεβαίωσε ότι οι πολιτικοί όλων των ιδεολογικών αποχρώσεων εισέρχονται στο club έτοιμοι να ξεπουληθούν-με ελάχιστες εξαιρέσεις.



Οπως όμως και να εξελιχθούν τα πράγματα το πρόβλημα παγκόσμιο χρεοκοπημένο μαγαζί δεν έχει εύκολες λύσεις.

Συμβουλή μας είναι> Πάρτε τα βουνά, καλλιεργήστε τη γη (ένα μποστάνι) και ζήστε ει δυνατόν χωρίς ρεύμα και χωρίς όνομα.

Τα χειρότερα και η παγκόσμια φτωχοποίηση είναι προ των πυλών. Άσε που μπορεί μια μέρα να πέσουν παγκοσμίως οι servers και να χαθεί ακόμη και ο fake ψηφιακός σου κόσμος. Ως τότε θα χρειαστεί να θυσιάσουμε μερικές Εύες ακόμη…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ

ΠΗΓΗ >> https://kourdistoportocali.com/news-desk/giati-o-aytokatoras-thysiazei-ta-pionia-toy-meta-tin-eya-i-ursula-o-rolos-toy-giani-varoyfaki-stin-quot-ekpaideysi-quot-toy-alexi-tsipra-o-fauci-odeyei-stin-ilektriki-karekla/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr