Home Greek News ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΚΑΙΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ…;;;

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΚΑΙΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ…;;;

by _
0 comment 359 views

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΚΑΙΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ…;;;

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες οι μεγαλοτραπεζίτες της Ευρώπης απαίτησαν ΑΠΟ την Κομισιόν και το Ευροκοινοβούλιο τη δίωξη της «ιέρειας» των κρυπτονομισματων Ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή γιατί η ραγδαία ανάπτυξη κρυπτονομισμάτων χάλαγε τα σχέδια της επικρατούσας άρχουσας τάξης…

«Ηταν η τσιρλίντερ, αλλά είχε απομονωθεί από την αριστερά γι’ αυτόν τον λόγο» είπε ο Ολλανδός σοσιαλιστής Πολ Τανγκ. «Η επόμενη τσιρλίντερ, θα πρέπει να είναι εντελώς καθαρή, αν έχουμε πάρει το μάθημά μας» είπε στη συνέχεια, σύμφωνα με το politico.eu.

Μάλιστα, εκτιμάται πως οι εταιρείες που αναπτύσσουν την τεχνολογία πίσω από τα κρυπτονομίσματα, θα δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην πτώση της Καϊλή, καθώς αυτή την περίοδο συνέτασσε μια σχετική έκθεση που θα κατέθετε στο Κοινοβούλιο τον επόμενο μήνα.

Παρόλα αυτά, μέλη του λόμπι των κρυπτονομισμάτων, μιλώντας στο POLITICO επαίνεσαν την Καϊλή για την προσφορά της, σημειώνοντας ωστόσο πως το «σκάνδαλο» που εφηύραν τα μεγάλα κεφάλια με το Κατάρ, επισκιάζει τα όσα έχει κάνει.

Η κοινότητα των κρυπτονομισμάτων περνά κρίση καθώς πριν ένα μήνα περίπου στην Ουάσιγκτον συνελήφθη ο Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ, της πτωχευμένης FTX, ο οποίος φέρεται να χρωστά σε πελάτες του πάνω από 1 δις.

Ωστόσο, τόσο η δική του περίπτωση και αυτή στις Βρυξέλλες, ανοίγουν τον δρόμο σε νομικούς ώστε να δημιουργηθούν πιο αυστηρά πλαίσια γύρω από το κρυπτονόμισμα.



Όσον αφορά την «διάδοχη» κατάσταση στις Βρυξέλλες, το δημοσίευμα αναφέρει πως με την απουσία της Καϊλή, τρία άτομα έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Γερμανός Στεφάν Μπέργκερ, ο Τσέχος Οντρεϊ Κόβαρικ και η Λίντια Περέιρα από την Πορτογαλία. Οι πρώτοι δύο ήταν μέλη της ομάδας που διαπραγματευόταν με την ΕΕ για να στηρίξει το κρυπτονόμισμα.

«Υπάρχουν μέλη στο Κοινοβούλιο που μπορούν να είναι ενεργά στην ψηφιακή χρηματοδότηση και την κρυπτογράφηση. Δε νομίζω πως ήρθε το τέλος της καλής συνεργασίας μεταξύ της βιομηχανίας και της ΕΕ» είπε χαρακτηριστικά ο Κόβαρικ.

Άρα όπως λένε πολλοί τα λεφτά που βρέθηκαν σπίτι της προέρχονταν από αυτά που κέρδισε τα τελευταία χρόνια από την ανταλλαγή που έκανε με κρυπτονομίσματα και όχι από το Κατάρ…

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr