Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τρεις δημοσιογράφοι πεθαίνουν ξαφνικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στο Κατάρ και κανείς δεν επιτρέπεται να ρωτήσει…ΓΙΑΤΙ…!!!

Τρεις δημοσιογράφοι πεθαίνουν ξαφνικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στο Κατάρ και κανείς δεν επιτρέπεται να ρωτήσει…ΓΙΑΤΙ…!!!

by _
0 comment 1.6K views
Τρεις δημοσιογράφοι πέθανα…
Τρεις δημοσιογράφοι πέθανα…

Τρεις δημοσιογράφοι πεθαίνουν ξαφνικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στο Κατάρ και κανείς δεν επιτρέπεται να ρωτήσει…ΓΙΑΤΙ…!!!

-14 Δεκεμβρίου 2022 Baxter Dmitry News // Μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από GreekNewsOnDemand.com 

Ένας τρίτος δημοσιογράφος πέθανε ξαφνικά ενώ κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στο Κατάρ, λίγες μέρες αφότου ο Αμερικανός αθλητικός ρεπόρτερ Γκραντ Γουαλ υπέστη θανατηφόρο «καρδιακό επεισόδιο» στην εκδήλωση.

Ο 48χρονος Wahl, ένας διάσημος δημοσιογράφος ποδοσφαίρου που ήταν γνωστός ότι ήταν σε φόρμα και καλά στην υγεία του, κατέρρευσε και πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή, αφήνοντας την οικογένειά του να υποψιάζεται…«αντικανονική ενέργεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέρρευσε ενώ κάλυπτε τον προημιτελικό αγώνα της Παρασκευής μεταξύ Αργεντινής και Ολλανδίας. Οι παραϊατρικοί έκαναν CPR στον Wahl για αρκετά λεπτά στο σημείο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο αδερφός του Wahl, Eric, ανακοίνωσε τον θάνατό του στο Instagram και εξέφρασε υποψίες για τον απροσδόκητο θάνατό του. Ο Έρικ υποστηρίζει ότι ο αδερφός του «ήταν υγιής» και ότι «δεν πιστεύει» ότι «απλώς θα πέθαινε έτσι».

Πρότεινε μάλιστα ότι μπορεί να υπήρχε αντικανονική ενέργεια και έκανε μια συναισθηματική έκκληση για βοήθεια.

«Ο αδερφός μου ήταν υγιής», υποστήριξε. «Δεν πιστεύω ότι απλώς πέθανε έτσι ο αδερφός μου».

Ο δεύτερος θάνατος



Μόλις 48 ώρες αργότερα, επιβεβαιώθηκε την Κυριακή ότι ο Khalid al-Misslam, ένας φωτορεπόρτερ του Κατάρ που εργαζόταν για το Al Kass TV, «πέθανε ξαφνικά».

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Gulf Times του Κατάρ έγραψε στο Twitter: «Ο Αλ-Μισλάμ, ένας Κατάρ, πέθανε ξαφνικά ενώ κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Κατάρ 2022.

«Πιστεύουμε στο έλεος και τη συγχώρεση του Αλλάχ για αυτόν και στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Την είδηση επιβεβαίωσε το Al Kass TV. Ωστόσο, το δίκτυο ανέφερε μόνο εν συντομία τον θάνατό του σε ζωντανή μετάδοση και φαίνεται να περιμένει περαιτέρω λεπτομέρειες. Μέχρι τη Δευτέρα δεν είχαν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατό του.

Η αιτία του θανάτου δεν αποκαλύφθηκε.

Ο τρίτος θάνατος



Τη Δευτέρα, κυκλοφόρησε η είδηση για τον θάνατο ενός τρίτου δημοσιογράφου που κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2022 στο Κατάρ. Ο τεχνικός διευθυντής του ITV Sport, Roger Pearce, ενώνεται με τους Grant Wahl και Khalid al-Misslam που πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα στο Κατάρ.

«Έχουμε πολύ θλιβερά νέα να σας φέρουμε από εδώ στο Κατάρ», είπε ο παρουσιαστής Mark Pougatch. «Ο τεχνικός μας διευθυντής, Ρότζερ Πιρς, ο οποίος ήταν εδώ για το όγδοο Παγκόσμιο Κύπελλο, δυστυχώς πέθανε. Ο Ρότζερ ήταν μια πολύ σεβαστή προσωπικότητα στη βιομηχανία αθλητικών ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, για το ITV έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον υλικοτεχνικό σχεδιασμό και την κάλυψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι, του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου και των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων», πρόσθεσε ο παρουσιαστής. «Πάντα είχε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και άφηνε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου», είπε, αποκαλώντας τον Pearce «επαγγελματία και εξαιρετικά δημοφιλή».

Επίσης το Σάββατο, ένας φρουρός ασφαλείας του Παγκοσμίου Κυπέλλου έπεσε από αυτό που έχει περιγραφεί ως «σημαντικό ύψος» μετά τον προημιτελικό αγώνα της Παρασκευής το βράδυ μεταξύ Αργεντινής και Ολλανδίας, σύμφωνα με τον Guardian.

Ο φύλακας αναφέρεται από τον Guardian ότι ήταν μετανάστης εργαζόμενος και ήταν σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Ένας υπήκοος Φιλιππίνων που προσλήφθηκε για να φτιάξει τα φώτα σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων πέθανε επίσης μετά από πτώση νωρίτερα στο τουρνουά.

Μετά το θάνατο του εργάτη, ο Nasser al-Khater, επικεφαλής των επιχειρήσεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, είπε: «Ο θάνατος είναι ένα φυσικό μέρος της ζωής — είτε είναι στη δουλειά, είτε στον ύπνο σου».

Σχολιάζει το greekNewsOnDemand.com: 

Σύμφωνα με τον Δρ Peter McCullough (ο οποίος είναι ένας από τους πιο επιφανείς γιατρούς της Αμερικής) που μίλησε σήμερα στη ζωντανή μετάδοση του InfoWars με τον κ. Alex Jones, αυτοί οι εργαζόμενοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο πέθαναν από το εμβόλιο! Ανέφερε επίσης ότι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ έχουν ήδη πεθάνει από το εμβόλιο παγκοσμίως!

Δείτε την σημερινή εκπομπή ΕΔΩ που είναι ακόμη σε εξέλιξη…

________________________

ΠΗΓΗ >>

Three Journalists Have Died Suddenly at FIFA World Cup in Qatar and Nobody is Allowed to Ask Why

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr