Home Κορωνοϊος Ο COVID-19 (SARS-Cov-2) δεν είναι τίποτε άλλο από το…HIV (AIDS) και ο Δρ Φάουτσι κατέχει τις πατέντες του!

Ο COVID-19 (SARS-Cov-2) δεν είναι τίποτε άλλο από το…HIV (AIDS) και ο Δρ Φάουτσι κατέχει τις πατέντες του!

by _
0 comment 789 views

Ο COVID-19 (SARS-Cov-2) δεν είναι τίποτε άλλο από το…HIV (AIDS) και ο Δρ Anthony Fauci κατέχει τις πατέντες του!

Shawn Paul Melville

Συνέχεια του:

Πειράματα κέρδους λειτουργίας #2: Η ιστορία του SARS-CoV-2/HIV-1 (Gain-of-Function Experiments #2: The SARS-CoV-2/HIV-1 Story)

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Fauci αποκαλύπτουν ότι ο Δρ Anthony Fauci ήταν αυτός που απείλησε τους Ινδούς επιστήμονες και τους ανάγκασε να αποσύρουν τη μελέτη τους. Γνωρίζουμε επίσης ότι το άρθρο αποσύρθηκε αφού μέλη της ιατρικής κοινότητας ξεκίνησαν μια εκστρατεία για την απόσυρση αυτής της μελέτης, η οποία αναμφίβολα περιελάμβανε τον ίδιο τον Δρ Fauci!

Ο Άντονι Φάουτσι Δικαιώνει το Δίκτυο Πληροφοριών Πολιτών.(Anthony Fauci Vindicates Civilian Intelligence Network.)

Το άρθρο πρότεινε ότι το COVID-19 δημιουργήθηκε με την εισαγωγή της συγκεκριμένης γλυκοπρωτεΐνης 120 (GP120) από τη νόσο HIV-1 που περιλαμβάνει διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατείχε ή ζήτησε ο Δρ. Fauci. Αυτό που ήταν ακόμη πιο ανησυχητικό ήταν η πρόταση ότι η εισαγωγή αυτών των 4 ενθέτων HIV-1 σε έναν ιό SARS δεν είναι πιθανό να συμβεί στη φύση. Για να είμαστε σαφείς, η επιστήμη απέδειξε ότι ο COVID-19 δημιουργήθηκε εργαστηριακά, πιθανώς ως βιολογικό όπλο, και ότι ο δημιουργός του ιού χρησιμοποίησε το GP120 για να το κάνει. μια γλυκοπρωτεΐνη από την εποχή του HIV-1 της δεκαετίας του 1990 που συνδέθηκε με τον Fauci. Αυτή η δήλωση είναι η πιο επιβαρυντική:

«Βρήκαμε 4 παρεμβολές στη γλυκοπρωτεΐνη ακίδας (S) που είναι μοναδικές για τον 2019-nCoV και δεν υπάρχουν σε άλλους κοροναϊούς. Είναι σημαντικό ότι τα υπολείμματα αμινοξέων και στα 4 ένθετα έχουν ταυτότητα ή ομοιότητα με αυτά του HIV-1 GP120 ή του HIV-1 Gag.

Η γλυκοπρωτεΐνη 120 είναι η «πρωτεΐνη ακίδας» και η αλληλουχία mRNA του ιού μέσα στα εμβόλια κωδικοποιεί επομένως τη Γλυκοπρωτεΐνη 120. Με απλά λόγια, όταν ο HIV προκαλεί μόλυνση και φλεγμονή στο σώμα, η γλυκοπρωτεΐνη 120 που βρίσκεται στην εξωτερική του μεμβράνη πρέπει να συνδεθεί με τις πρωτεΐνες ανθρώπινα κύτταρα (πρωτεΐνες ιντεγκρίνης Alpha4 Beta7) με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτίθεται σε υγιή κύτταρα. Τα ίδια τα εμβόλια mRNA φέρουν τα γονίδια HIV-1!



Εάν αυτά τα εμβόλια mRNA είναι συγκρίσιμα με τα εμβόλια ηπατίτιδας Β που χορηγήθηκαν το 1978, οι παρενέργειες εκδηλώνονται σταδιακά μέσα σε 3 χρόνια. Μέχρι το 1981 εμφανίστηκε ένα αυτοάνοσο νόσημα που προκάλεσε θάνατο σε μέλη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας. Στη συνέχεια, η φαρμακευτική εταιρεία ανέπτυξε αντιρετροϊκή θεραπεία για ασθενείς με AIDS. Η φαρμακευτική θεραπεία που παρέτεινε το προσδόκιμο ζωής αλλά κάθε φορά που χορηγούνταν θα σκότωνε τον ιό ενώ ταυτόχρονα θα πυροδοτούσε το γονιδίωμα του ιού HIV (ενσωματωμένο στο DNA του ξενιστή) να παράγει περισσότερο ιό λίγες εβδομάδες αργότερα, απαιτώντας έτσι περισσότερη φαρμακευτική αγωγή! Το NWO δίνει στους ανθρώπους AIDS και χωρίς αντιικά το προσδόκιμο ζωής είναι βασικά 3 χρόνια!

Ένα άτομο με AIDS και σε αντιρετροϊκή θεραπεία μπορεί να παρατείνει το προσδόκιμο ζωής του κατά περίπου 40-50 χρόνια. Ωστόσο, το κόστος αυτής της φροντίδας μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 1.800 και 4.500 $ κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου. Φανταστείτε ένα ολόκληρο έθνος να μολυνθεί με ένα εμβόλιο mRNA HIV; Καμία χώρα δεν θα είχε την ιατρική υποδομή ούτε τα οικονομικά μέσα για να βοηθήσει τους πολίτες της. Οπότε ναι, αυτές οι αντιρετροϊκές θεραπείες υπάρχουν, αλλά για πολλούς είναι ανέφικτες. Θα χρησιμοποιηθούν δαπανηρές παρεμβάσεις φαρμάκων που προσφέρουν θεραπεία για τον SARS-CoV-2 για να χρεοκοπήσουν έθνη και να εξαναγκάσουν τη συμμόρφωση με τους κυρίους μας NWO;

Για όσους ανησυχούν για την τοξικότητα της «Πρωτεΐνης Spike»: Μπορεί να είναι επιβλαβείς, αλλά όπως ο HIV, κυρίως για τους λήπτες εκείνων που έλαβαν το εμβόλιο mRNA. Οι πρωτεΐνες ακίδων έχουν βρεθεί να κυκλοφορούν στο αίμα όσων εμβολιάστηκαν για έως και δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό με υψηλές συγκεντρώσεις στα αναπαραγωγικά όργανα, τον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό, το ήπαρ, τα νεφρά και τη σπλήνα. Η χρήση προϊόντων αίματος, η κοινή χρήση μολυσμένων βελόνων και η σεξουαλική επαφή με εμβολιασμένα άτομα εντός 2 εβδομάδων από το έμβολο θα ήταν σίγουρα πρόβλημα, αλλά και πάλι έχετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα για να αποτρέψετε την επίθεση και σε αντίθεση με αυτούς που έχουν εμβολιαστεί, δεν έχετε ιικό γενετικό υλικό ενσωματωμένο στο DNA σας. Βασικά το εμβόλιο mRNA του SARS-CoV-2 είναι HIV 2.0. Ο Ρουβίκωνας πέρασε και δεν υπάρχει γυρισμός…. «Είπαν ψέματα…. πολλοί πέθαναν!»

fig 1 https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/2020-indian-scientists-discovered-covid-19-engineered-aids-like-insertions-emails-show-fauci-called-outlandish-led-published-study-withdrawn/



Και ο Fauci κατέχει αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας! Τι σημαίνει αυτό? Ο Fauci κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τους «Ανταγωνιστές» ή τα φάρμακα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αδρανοποίηση ή την «αναστολή» ορισμένων αντιδράσεων που προκαλούν νόσο που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη Γλυκοπρωτεΐνη 120 (GP120) και τις ιντεγκρίνες Alpha4 Beta7. Επιπλέον, πρόκειται να κερδίσει εκατομμύρια δικαιώματα από φαρμακευτικές εταιρείες που αναπτύσσουν φάρμακα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία λοιμώξεων SARS-CoV-2 ή παρενέργειες που προκαλούνται από το εμβόλιο SARS-CoV-2 mRNA! Με απλά λόγια, η Fauci & Company κατέχει τα δικαιώματα για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ που παράγονται και στοχεύουν συγκεκριμένα τις ιντεγκρίνες GP120 και A4B7. μια πατέντα που εκχωρήθηκε το 2006 και με ημερομηνία λήξης το 2031. Τι βολικό!

Γιατί ο Δρ. Anthony Fauci να σαμποτάρει σκόπιμα αυτήν την έρευνα; Μήπως ο Fauci γνώριζε ότι ο ιός SARS-CoV-2 δημιουργήθηκε σε εργαστήριο και ότι ήταν συνένοχος στη δημιουργία του; Ας το πάμε αυτό ένα βήμα παραπέρα… Μήπως ο ίδιος ο Fauci παρείχε την αλληλουχία για τη Γλυκοπρωτεΐνη 120 του… γνωστός και ως… «Πρωτεΐνη ακίδας» στην Κίνα για πειράματα «Gain-of-Function» για τη δημιουργία του ιού SARS-CoV-2; Τελικά είχε την πατέντα; Τώρα οι φαρμακευτικοί γίγαντες κατασκευάζουν ένα εμβόλιο SARS-CoV-2 με βάση το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του για την Glycoprotein 120! Ένα εμβόλιο που λειτουργεί όπως ο ιός HIV και θα προκαλέσει αυτοάνοσα νοσήματα όπως το AIDS! Εισπράττει ο Fauci τα δικαιώματα; Διαβολικό… σωστά;

 

Fig 2 https://patents.google.com/patent/US9193790B2/et

fig 3 https://patents.justia.com/inventor/anthony-s-fauci

fig 4 https://www.nytimes.com/2008/02/11/health/11aids.html

Σε μια έκθεση που συντάχθηκε από τον Δρ David E. Martin, «The Fauci/COVID-19 Dossier», απαριθμεί πάνω από 5.100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκαν με ρητό σκοπό τον έλεγχο κάποιας πτυχής του κορωνοϊού SARS, που αναπτύχθηκαν από την NIH υπό τη διεύθυνση του Dr. Anthony Fauci. Το NIH και τα κυβερνητικά ερευνητικά ιδρύματα μαζί με τα πανεπιστημιακά ερευνητικά προγράμματα δεν είναι παρά οι εταιρικοί βραχίονες Ε&Α των Φαρμακευτικών Γίγαντων! Όλα χρηματοδοτούνται από τον Αμερικανό φορολογούμενο με τον Φάουτσι στο τιμόνι! Ο Fauci εισάγει τις πατενταρισμένες γλυκοπρωτεΐνες HIV στον παγκόσμιο πληθυσμό δημιουργώντας αυτοάνοση νόσο, ενώ οι κυβερνήσεις και ο στρατός τους περιμένουν να το επιβάλλουν σε όσους αντιτίθενται! Η Corporate America είναι ο μπαμπάς σας και… ο νεκροθάφτης σας!



 

fig 5 https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/8079569/The%20FauciCOVID-19%20Dossier.pdf

HIV/AIDS, THE FAUCI FRAUD (Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΑΟΥΤΣΙ)

JUDY MIKOVITZ, PHD, EX-NIH WHISTLEBLOWER EXPOSES ANTHONY FAUCI (Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΣΑ Δρ. JUDY MIKOVITS, PHD ΕΚΘΕΣΕΙ τον ANTHONY FAUCI)

ΠΗΓΗ >>

SARS-Cov-2 is HIV and Dr. Anthony Fauci Holds the Patents!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr