Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!! Οι ίδιοι που έκαναν ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ του COVID πριν ξεσπάσει, τέσταραν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ! vid

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!! Οι ίδιοι που έκαναν ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ του COVID πριν ξεσπάσει, τέσταραν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ! vid

by _
0 comment 648 views

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!! Οι ίδιοι που έκαναν ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ του COVID πριν ξεσπάσει, τέσταραν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ! vid

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του ΕΛ: Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζονς Χόπκινς και ο ΠΟΥ πραγματοποιούν άλλη μια προσομοίωση πανδημίας με πιο θανατηφόρο ιό

Το Johns Hopkins Center for Health Security, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, πραγματοποίησαν άλλη μια προσομείωησ/άσκηση πανδημίας, στις 23 Οκτωβρίου 2022. στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, το οποίο ταλανίζεται από το σκάνδαλο με το Κατάρ.

Οι ίδιοι άνθρωποι πίσω από το Event 201 για τον κορωνοϊό ΠΡΙΝ το ξέσπασμα της λεγόμενης πανδημίας, που έλαβε χώρα σχεδόν πριν από τρία χρόνια, μόλις ολοκλήρωσαν μια προσομοίωση για έναν νέο Enterovirus που προέρχεται από την Βραζιλία. ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;

Η άσκηση, που ονομάστηκε Catastrophic Contagion , προσομοίωσε τις έκτακτες συνεδριάσεις του συμβουλευτικού συμβουλίου υγείας του ΠΟΥ για την αντιμετώπιση μιας φανταστικής/μελλοντικής πανδημίας που εξαπλώνεται από την Βραζιλία στον υπόλοιπο κόσμο.

Εκτός από τον Μπιλ Γκέιτς, 10 νυν και πρώην υπουργοί Υγείας και ανώτεροι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας από την Σενεγάλη, την Ρουάντα, την Νιγηρία, την Αγκόλα, την Λιβερία, την Σιγκαπούρη, την Ινδία, την Γερμανία συμμετείχαν στην προσομοίωση, η οποία περιελάμβανε προηχογραφημένες εκπομπές ειδήσεων, ζωντανό «προσωπικό». ενημερώσεις και συντονισμένες συζητήσεις.

Ο ιός σε αυτήν την προσομοίωση, που ονομάζεται Enterovirus, έχει υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από τον COVID-19 και επηρεάζει δυσανάλογα τα παιδιά και τους νέους.



Το φαινόμενο ονομάζεται SEERS (Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome 2025).

Οι εντεροϊοί είναι οποιοσδήποτε από μια ομάδα ιών RNA (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκαλούν πολιομυελίτιδα και ηπατίτιδα Α) που εμφανίζονται συνήθως στο γαστρεντερικό σωλήνα, μερικές φορές εξαπλωμένοι στο κεντρικό νευρικό σύστημα ή σε άλλα μέρη του σώματος.

Το Event 201 ήταν μια προσομοίωση που περιελάμβανε μια συντονισμένη παγκόσμια απάντηση σε έναν κορωνοϊό που διεξήχθη λίγους μήνες πριν ο COVID-19 ανακηρυχθεί παγκόσμια πανδημία στις αρχές του 2020. ΑΡΑ;;;

Ως εκ τούτου, το γεγονός ότι οι ίδιες παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις που διεξήγαγαν αυτήν την άσκηση βρίσκονται επίσης πίσω από την προσομοίωση Catastrophic Contagion είναι ανησυχητικό!!!



scr

ΠΗΓΗ >>

https://www.el.gr/ygeia/etoimasteite-oi-idioi-poy-ekanan-pros/

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr