Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…!!!

ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…!!!

by _
0 comment 1.6k views

ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…!!!

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.17, 16 Φεβ. 2017 | αναδημοσιεύθηκε στις 12 Δεκ 2022 |

Σύμφωνα με το κανάλι “ellinesfoitites“: «Αναζητήστε στο διαδίκτυο σχετικά με τις ταλμουδικές ανθρωποθυσίες που έχουν διαπραχθεί από Εβραίους στην Ευρώπη και θα σοκαριστείτε…»

Οι ΕΒΡΑΙΟΙ, σαν ΛΑΟΣ, είναι ΓΝΩΣΤΟΙ εδώ και…ΑΙΩΝΕΣ για το γεγονός πως λαθρεύουν τον Σατανά (αποδείξεις εδώ) και εκτελούν και ΑΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ! Υπάρχουν τόσες πολλές ιστρορικές καταγραφές για αυτό το ΓΕΓΟΝΟΣ που αναγκάστηκαν οι Εβραίοι, τις τετελευταίες 6 με 7 δεκαετίες, να τις…ΣΒΗΣΟΥΝ απο τα δημόσια αρχεία του σχεδόν κάθε ένθους εκεί έξω! Αλλά δεν μπορούν να τα σβήσουν όλα. Ευτυχώς που έχουν το…ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, έτσι δεν είναι???

Και ΓΙ’ΑΥΤΟ τους Εβραίους τους εδιωξαν συνολικά 110 φορές απο τις χώρες τους ΌΛΑ τα ευρωπαϊκά κράτη απο τον 4ον Αιων. έως της στροφής του Αιώνος! (πατήστε εδώ

Οι Εβραίοι σαν λαός έχουν φέρει ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ στον κόσμο…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «“6 Εκατ. Νεκροί Εβραίοι” απο το…1869;;;!!!» και θα δείτε πως έχουν ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ώστε να πεισθεί απο τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ τους, με αποτέλεσμα να πέσουμε όλοι εμεις ΕΡΜΑΙΑ των μεθοδευσεών τους!  ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!

Διαβάστε επίσης «Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εκθέτει το «εβραϊκό» Ολοκαύτωμα σαν ΦΑΡΣΑ!!!»

Μην ξεχνάμε τα εγκλήματα που έχουν κάνει ανα τους αιώνες οι Εβραίοι εις βάρος των…ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ και….ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΑΥΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ του Κ.Ι.Σ.!!!…

Διαβάστε το άρθρο «“Ο Ρόλος Των Εβραίων Στην Επανάσταση Του 1821… Διαβάστε και φρίξτε» όπου λέει τα εξής σχετικά με το πως ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ!:

Σας παραθέτω μέρος του κειμένου: « Τών Εβραίων των πρό χρόνων ευρισκομένων επάνω εις τήν Χίον η μανία ήτον απερίγραπτος. Η επιθυμία ήν είχον άκούοντες και βλέποντες τάς καθ’ ήμέραν σφαγάς των Χριστιανών ήτον αχόρταστος, και ηύχοντο να μην ήθελε διασωθή κανείς, όταν έβλεπον μερικούς Χριστιανούς βαλμένους εις την σκοτεινήν φυλακήν, από την οποίαν ήλπίζετο να γλυτώσουν η κατά των ενεχύρων της χώρας οργή των ούτε διά στόματος είνε δυνατόν να έκφρασθή, ούτε διά γράμματος να έξηγηθή, και μάλιστα κατά του Ίερού Μητροπολίτου ηύχοντο να τοις παραδοθή από την διοίκησιν ζωντανός, διά να τον μεταχειρισθούν καθώς ήθελον εκείνοι, ως ουχί μίαν η δύο φοραίς, αλλά καθ’ ήμέραν τους άκουα να λέγουν. Η φαντασία σου λοιπόν άς κρίνη με ποίον τρόπον έμεταχειρίσθησαν τα των αθώων εκείνων νεκρά σώματα, όταν τοις έσυγχωρήθη από την διοίκησιν να τα κατεβάσουν από την άγχόνην, άλλα την ιδίαν έκείνην ήμέραν και άλλα την έρχομένην. Ούτ’ εγώ ο ίδιος όπου έγινα αυτόπτης να σ’ εκφρασθώ κατ’άξίαν {δεν} δύνομαι. Δεν είναι ούτε θαύμα, ούτε υπερβολή, όπως αν το φρόνησης. Διότι εάν τον ίδιον Κύριον της δόξης έσταύρωσαν, πόσον περισσοτέραν σκληρότητα έπρεπε να δείξωσιν εις τους αυτόν σεβόμενους, και μάλιστα εις ανθρώπους ενός έθνους, από το όποιον δεν άπελάμβανον παρ’ ύβρεις και ονείδη πάσας τάς ημέρας, ως είναι και μεμισημένον γένος εις όλον τον κόσμον εις ανθρώπους, λέγω, κατά των οποίων πρίν συλληφθή είναι προσεκολλημένον έμφύτως το άσπονδον μίσος του. Κρίνε σύ με ποίαν σκληρότητα έτραβήχθησαν γυμνά διά να ριφθώσιν εις την θάλασαν, άμοιρα της συμπαθέστατης εις την ανθρωπότητα ταφής και των θρησκευτικών εθίμων. Ώς και οι είς τους οποίους έσώζετο όλίγη συμπάθεια Τούρκοι τα έσυμπόνεσαν, διότι οι έκ του κοινού των λαού, είς όσους δεν υπήρχε το της φύσεως συμπαθητικόν, άλλ’ η κτηνώδης εκδικητική μανία, άφησαν έπί ημέρας ύστερον κρεμάμενα είς έν των εκεί πλησίον της Καινούριας βρύσεως δένδρων σώματα τινα από τα των ιδίων ενεχύρων, ενώ τα λοιπά είχον συγχωρήσει είς τους καταράτους Εβραίους να τα κατεβάσωσι και τα ρίψωσιν εις την θάλασσαν. Ουδέ ούτω δε κρεμάμενα γυμνά έκαμψαν την σκληρότητα των, επειδή ενώ παραπορεύομενοι έβλασφήμουν την θείαν πίστιν και έσατύριζον τον χριστιανισμόν δεν έλειψαν και νά τα κατακομματιάσουν ώς κρέας έν μακέλλω ».

Διαβάστε περισσότερα: https://greeknewsondemand.com/2015/11/13/ο-ρόλος-των-εβραίων-στην-επανάσταση-το/

Και θα μου πουν μετά μερικοί ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ εκεί στην Ελλάδα πως η Χρυσή Αυγή είναι «κακή» επειδή «μισεί» τους Εβραίους και θέλει να τους «εξωντόσει» όλους???!!! ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΜΈΡΟΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΕΚΕΙ??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ…ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΝ ΙΣΧΥΝ ΚΑΙ ΑΡΓΩΓΗΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ??? ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ…

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!» γιατι υπάρχουν ΕΒΡΑΙΟΙ που αυτήν την στιγμή, τρέχουν κάτι “hotspot” στην Θεσσαλονίκη που τυχαίνει να συνδέονται με αυτά τα παγκόσμια δίκτυα…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο κλιπ….

Δείτε τώρα το ακόλουθα βίντεο!

https://www.youtube.com/watch?v=nT0G5PQFcvE

https://www.youtube.com/watch?v=1N01Fhx8Yjw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr