Home Greek News ΝΑ ένα καλό που έκανε για την Ελλάδα και την Ευρώπη η….ΕΥΑ!!! Πολέμησε στο Ευρωκοινοβούλιο την….ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ του εμβολίου κορωνοϊού!!!

ΝΑ ένα καλό που έκανε για την Ελλάδα και την Ευρώπη η….ΕΥΑ!!! Πολέμησε στο Ευρωκοινοβούλιο την….ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ του εμβολίου κορωνοϊού!!!

by _
0 comment 1.2K views

ΝΑ ένα καλό που έκανε για την Ελλάδα και την Ευρώπη η….ΕΥΑ!!! Πολέμησε στο Ευρωκοινοβούλιο την….ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ του εμβολίου κορωνοϊού!!!

Και ΤΩΡΑ βρίσκεται πίσω από τα…ΚΑΓΚΕΛΑ–όλως τυχαίως…!!! 

ΜΗΠΩΣ έπρεπε να την ΚΑΨΟΥΝ μόνο και μόνο για αυτό;;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 ΔΕΚ. 2022 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα την εξής ανάρτηση και μετά τα δικά μας σχόλια…


Katerina Doukoumopoulou

Άργησαν λίγο…

αλλά σου απάντησαν βρε Εύα… 

Αυτό μετράει! 

Κύριε σκηνοθέτααααααα!

Μπορούμε να περάσουμε στο επόμενο σκάνδαλο πλιιιζζζζζζζζ;;;

Έχουμε αρχίσει να βαριόμαστε πολύ γρήγορα πχια…. Νeeeeeext! Περάστε τον επόμενο!

Υ. Γ. Όχι ότι είναι κανείς από δαύτους αγγελούδι, αλλά κάποια “αγγελούδια” είναι πχιο ενοχλητικά μερικές φορές….




ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ GreekNewsOnDemand.com: Πάμε τώρα στον επίσημο ιστότοπο του Ευρωκοινοβουλίου για να δούμε εκεί την ερώτηση της κας Εύας Καϊλής….


Κοινοβουλευτική ερώτηση – E-003750/2021

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Yποχρεωτικός εμβολιασμός και δικαιώματα των εργαζομένων

26.7.2021

Γραπτή απάντηση

Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης  E-003750/2021
προς την Επιτροπή
Άρθρο 138 του Κανονισμού
Eva Kaili (S&D)

Ορισμένα κράτη μέλη έχουν πρόσφατα υποδηλώσει ότι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να καταστήσουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό και για άλλους εργαζομένους εκτός των υγειονομικών, ενώ ορισμένα άλλα έχουν καθιερώσει ακόμη και οικονομικές ανταμοιβές για τους εμβολιασθέντες. Υπήρξαν επίσης δημόσιες δηλώσεις σχετικά με την επιβολή αυστηρών περιορισμών σε άτομα που δεν εμβολιάζονται, μεταξύ δε άλλων διατυπώθηκαν και απειλές κατά εργαζομένων ότι θα απολυθούν ή/και ότι θα υποστούν δυσμενή μεταχείριση.

O Παγκόσμιoς Οργανισμός Υγείας και πολλές επιτροπές εμπειρογνωμόνων έχουν μετ΄ επιτάσεως καλέσει την ΕΕ να μεριμνήσει ώστε ο εμβολιασμός να μην καταστεί υποχρεωτικός και κανείς να μην υφίσταται δυσμενείς διακρίσεις επειδή επιλέγει να μην εμβολιαστεί. Υπό το φως των ανωτέρω πληροφοριών, καλείται η Επιτροπή να απαντήσει στις ακόλουθες ερωτήσεις:



1. Τι κάνει η Επιτροπή για να διασφαλίσει ότι οι πρακτικές αυτές αποθαρρύνονται, αποτρέπονται ή/και αξιολογούνται προσεκτικά, δεδομένου ότι ο εξαναγκασμός τείνει να προκαλεί ηθική αποστασιοποίηση και να υποσκάπτει την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κατοίκων και θεσμών μιας χώρας;

2. Δεδομένου ότι δεν αποδεικνύεται το κατά πόσον ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι σύννομος, πώς μπορεί μια δημοκρατική ΕΕ να διασφαλίσει ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές για τους εργαζομένους που, ελλείψει εγκεκριμένης φαρμακευτικής αγωγής, ενδεχομένως διστάζουν ή αρνούνται να εμβολιαστούν κατά της νόσου COVID-19;

3. Με βάση τα ανωτέρω, έχει προβεί η Επιτροπή σε εκτενή αξιολόγηση της νομιμότητας των εφαρμοζόμενων σήμερα πρακτικών στην απασχόληση καθώς και των επιπτώσεων που είχαν τα διάφορα περιοριστικά μέτρα στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών;

ΠΗΓΉ >> https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2021-003750_EL.html

——————————

ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΤΩΝ, ΙΣΩΣ, ΛΕΜΕ ΙΣΩΣ, Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ κας ΕΥΑΣ ΤΗΣ…ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ;; ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;;;

ΕΜΕΙΣ ΌΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ ΈΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ….ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΕΤΣΙ, ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΚΤΛ.), ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ….«ΨΕΓΑΔΙ», ΤΟ….«ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΗΜΕΙΟ» ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ….ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ. 

ΜΗΠΩΣ έπρεπε να την ΚΑΨΟΥΝ μόνο και μόνο για αυτό; για….ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;;; Ή μήπως υπάρχουν….ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ;;; Υπάρχουν επίσης αναφορές εκεί έξω ότι την παρακολουθούσαν τόσο η CIA όσο και η MOSSAD!!! Περισσότερα ΕΔΩ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΖΗΤΑΜΕ.

ΑΠΛΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr