Home Greek News Εικόνες που σοκαρουν στην στολισμένη Αθήνα με άστεγους να κοιμούνται στη βροχη και το κρυο

Εικόνες που σοκαρουν στην στολισμένη Αθήνα με άστεγους να κοιμούνται στη βροχη και το κρυο

by _
0 comment 301 views

Εικόνες που σοκαρουν στην στολισμένη Αθήνα με άστεγους να κοιμούνται στη βροχη και το κρυο


Αλλο ένα βιντεο απο τον γνωστό οδηγό ταξί, Βασίλη Φλωρο απο την στολισμένη αυτή φορά Αθήνα. Άνθρωποι μόνοι μεσα στο κρυο και στη βροχη κοιμούνται σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας μόνο που αυτή τη φορά η Αθήνα ειναι στολισμένη χάρη στα χιλιάδες ευρω που σκόρπισε ο Δήμος Αθηναιων.

Εντονες αντιδράσεις για την κοπή του 21 μέτρων Έλατου για να στολίσει ο Μπακογιαννης το Συνταγμα

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή του Κωστα Μπακογιαννη να κοπει ένα έλατο ύψους 21 μέτρων απο τα βουνα της Ευρυτανίας και να μεταφερθεί στο Συνταγμα προς τέρψη των επισκεπτών της πλατείας.

Ένα δέντρο 21 μέτρων σαφέστατα δεν προέρχεται από φάρμα ελάτων αλλά από δάσος
περιμένω να δω την άδεια του δασαρχείου καθώς και την αιτιολόγηση γιατι τα δέντρα στο δάσος δεν τα κόβουμε για αισθητικούς η χάρη εθίμου λόγους απαγορεύεται #μπακογιαννης

Η Ανάρτηση δεν είναι πολιτική είναι οικολογική
και αρνούμαι να πιστέψω ότι υπαρχουν δεξιοί που δεν αγαπούν εξίσου την φύση γιατι όλοι οι φίλοι μου που είναι δεξιοί έχουν ψάλει τον εξάψαλμο στον Μπακογιαννη για αυτήν του την κίνηση.

21μ δέντρο, μεγάλωσε κ άντεξε τόσα χρόνια στα χιόνια, στις βροχές, στις φωτιές…το έκοψαν για να το “στολίσουν” κ να πεταχτεί στα σκουπίδια…Οκ να στολιστεί η πλατεία να χαρεί ο κόσμος.Φτιάξτε ένα ξύλινο καράβι βάλε λαμπάκια βάλε παιχνίδια.Αφήστε τα δέντρα ήσυχα!#μπακογιαννης

ΠΗΓΗ >> https://www.olympia.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr