Home ΗΠΑ Elon Musk: «Η Χίλαρι Κλίντον προσπάθησε να ανατρέψει τις προεδρικές εκλογές»

Elon Musk: «Η Χίλαρι Κλίντον προσπάθησε να ανατρέψει τις προεδρικές εκλογές»

by _
0 comment 523 views
Elon Musk: «Η Χίλαρι Κλίντον προσπάθησε να ανατρέψει τις προεδρικές εκλογές»
Elon Musk: «Η Χίλαρι Κλίντον προσπάθησε να ανατρέψει τις προεδρικές εκλογές»

Elon Musk: «Η Χίλαρι Κλίντον προσπάθησε να ανατρέψει τις προεδρικές εκλογές»

9 Δεκεμβρίου 2022 Sean Adl-Tabatabai

Ο Έλον Μασκ αποκαλύπτει ότι η Χίλαρι Κλίντον προσπάθησε να ανατρέψει τις προεδρικές εκλογές

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Έλον Μασκ, λέει ότι έχει αποδείξεις ότι η Χίλαρι Κλίντον προσπάθησε να «διαφθείρει και να ανατρέψει» τις εκλογές του 2016 μέσω παραπληροφόρησης σχετικά με τη «συνωμοσία της Ρωσίας».

Το 2017, η Washington Post αποκάλυψε ότι ο εκλογικός δικηγόρος Marc E. Elias, ο οποίος ήταν τότε στο Perkins Coie, προσέλαβε την αντιπολιτευόμενη ερευνητική εταιρεία Fusion GPS, χρησιμοποιώντας χρήματα από την εκστρατεία Κλίντον, για να βρει κανένα “ψεγάδι” στον τότε υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ.

Το Breitbart.com αναφέρει: Ο λεγόμενος «φάκελος» που προέκυψε, που κατασκεύασε ο πρώην Βρετανός κατάσκοπος Κρίστοφερ Στιλ, ήταν η βάση για τη φάρσα της «ρωσικής συμπαιγνίας» και χρησιμοποίησε επίσης το FBI για να δικαιολογήσει την έρευνά του για την εκστρατεία Τραμπ. Το FBI συνέχισε να αναφέρει τον «φάκελο» όταν ζήτησε εντάλματα παρακολούθησης από το μυστικό δικαστήριο της FISA, ακόμη και αφού γνώριζε ότι ο «φάκελος» ήταν απάτη.

Η Sussmann, η οποία ήταν τότε επίσης στη δικηγορική εταιρεία Perkins Coie, έδωσε στο FBI στοιχεία που υποτίθεται ότι έδειχναν μια σύνδεση μεταξύ Τραμπ και Ρωσίας μέσω της Alfa Bank. Ο σύνδεσμος ήταν ψευδής.

Ο Sussmann αθωώθηκε επειδή είπε ψέματα στο FBI σχετικά με τα κίνητρά του.

Παρατηρητές, όπως ο Byron York του Washington Examiner, είπαν ότι πίστευαν ότι ο Sussmann είχε πει ψέματα, αλλά ότι η κριτική επιτροπή βρισκόταν στη φιλική προς τους Δημοκρατικούς Ουάσιγκτον και περιλάμβανε αρκετούς δωρητές της Κλίντον στο πάνελ.

Στην  εκστρατεία Κλίντον και τη Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών επιβλήθηκε πρόστιμο από την Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή επειδή απέκρυψαν τις πληρωμές τους στο Fusion GPS.

Το tweet του Μασκ ήρθε εν μέσω νέων αποκαλύψεων μεροληψιών των Αριστερών και «shadowbanning» από το Twitter.

Ενημέρωση: Κάποιοι αμφισβήτησαν τον ισχυρισμό του Μασκ ότι η Perkins Coie δεν εκπροσωπεί το Twitter αυτή τη στιγμή:

ΠΗΓΗ >>

Elon Musk: ‘Hillary Clinton Attempted To Overturn Presidential Election’

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr