Home Greek News Πως τα είχε βρεί με τον Μητσοτάκη η Καϊλή, αλλά τώρα την….ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!

Πως τα είχε βρεί με τον Μητσοτάκη η Καϊλή, αλλά τώρα την….ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!

by _
0 comment 837 views

Πως τα είχε βρεί με τον Μητσοτάκη η Καϊλή, αλλά τώρα την….ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 ΔΕΚ 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάζουμε πρώτα το εξής τουίτ του κ Στέφανου Δαμιανίδη….

Stefanos Damianidis

@dstefanos

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Μητσοτάκης Καϊλή συζητούν για το διαδίκτυο, τους πολιτικούς & τις… δωρεές… το κορυφαίο από όλα είναι ότι ο Μητσοτάκης είπε το αμίμητο ότι δεν ανεβάζει φωτογραφίες απ’τις διακοπές του! 

Ακούσατε ρε σεις;ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ! #Μητσοτακης #Καιλη


Τώρα μαθαίνουμε τα εξής σχετικά με όλες τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από την Καϊλή….

ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΚΑΙΛΗ!!!                                                                                                                                                            

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση διαφθοράς(;;;) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για χρηματισμό από το Κατάρ με την εμπλοκή της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή, η οποία προσήχθη από τις βελγικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακοινώσεις των δικαστικών αρχών του Βελγίου αναμένονται το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, μέχρι στιγμής, έχουν προσαχθεί πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων είναι και η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία διεγράφη τόσο από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όσο και την Ευρωομάδα των Σοσιαλιστών.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ακόμα δεν είναι γνωστό αν ο εισαγγελέας έχει μετατρέψει την προσαγωγή της σε σύλληψη.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις της εισαγγελίας, η Ε. Καϊλή οδηγήθηκε στις εισαγγελικές αρχές κατόπιν αυτόφωρου εγκλήματος(;;;). Δηλαδή την έπιασαν επί τόπου να παίρνει χρήματα από Καταριανό;;;. Συνεπώς, θα πρέπει ο εισαγγελέας να δικαιολογήσει το αυτόφωρο για να μπορέσει να συνεχιστεί και η κράτησή της. Σε διαφορετική περίπτωση θα αφεθεί ελεύθερη και θα κριθεί το ζήτημα της συμμετοχής της σε οποιαδήποτε παραβατική ενέργεια μέσω της διαδικασίας αιτήματος άρσης ασυλίας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Εάν αυτό δεν συμβεί, θα μπορούσε επίσης ο δικαστής να παρατείνει την κράτηση για ακόμη ένα μήνα μέχρις ότου στοιχειοθετηθούν όλα τα στοιχεία του αυτοφώρου. Είναι μια περίπλοκη δικονομικά διαδικασία το ζήτημα της ασυλίας της που είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσει για πολύ καιρό το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Κανείς από τους συνεργάτες της δεν έχει κληθεί για κατάθεση!!!

Κανένας από τους πέντε διαπιστευμένους συνεργάτες της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες δεν έχει κληθεί για κατάθεση ή ανάκριση από τις βελγικές αρχές, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται συνεργάτη της ευρωβουλευτού.


Διαβάστε τώρα μερικά σχόλια μερικών καλών πηγών μας επι του θέματος….

OTI H KAILH EIXE ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ… “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ… ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ…

ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ…

Καϊλή και ΕΛΚ μπλοκάρουν την εξέτασή του σκανδάλου των υποκλοπών από ευρωπαϊκές αρχές.

Πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι ο Κούλης παρακολουθούσε και την Καϊλή.

Άρα ο Κούλης ήξερε για τα νταραβέρια της Καϊλή με τους Καταριανούς.

Μόνο ήξερε;
Εδώ είναι το θέμα.
_____________________

ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ… ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΗΝΥΓΑΝΕ..;;; ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ… ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΩ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΔΩ… ΕΦΑΓΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΕ…;;; ΕΦΑΓΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ… ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΜΠΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ… ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ… ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ… ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΙΝΑ… ΧΩΡΑ ΣΤΟΧΟΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ

_____________________

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ, ΩΣ ΤΩΡΑ, ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ… ΑΠΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ… ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ… ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΙ…

_____________________

Ν. Ανδρουλάκης: Η Καϊλή ήταν «δούρειος ίππος» της ΝΔ

«Δούρειο Ίππο της Νέας Δημοκρατίας» χαρακτήρισε την αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Όπως τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, η συμπεριφορά της Εύας Καϊλή από την καταγγελία του στον Άρειο Πάγο για τις σε βάρος του παρακολουθήσεις με το predator, την είχε θέσει εκτός ΠΑΣΟΚ και οι χθεσινές αποκαλύψεις ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Από τις 26 Ιουλίου και μετά με οδήγησε να πάρω μία απόφαση για να πάρω αποστάσεις από την κυρία Καϊλή. Από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Pretador η κυρία Καϊλή έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης.

Μάλιστα τόνισε ότι είχε πει στην Ελληνίδα Ευρωβουλευτή από το Σεπτέμβριο ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ: «Είχα ενημερώσει πως η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ γιατί λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ. Ήδη από τη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις για το Κατάρ το ποτήρι ξεχείλισε. Άλλοι θα πουν ότι καθυστερήσαμε, άλλοι θα πουν ότι βιαστήκαμε. Σας λέω λοιπόν πως από το Σεπτέμβριο είχα πει ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ».

«Για την υπόθεση αυτή, δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξή μας επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ιππου. Δεν θα δεχθώ κανένα εμπόδιο. Μηδενική ανοχή σε τέτοια», κατέληξε.


Εύα Καϊλή: Παιχνίδια εξουσίας και η ζημιά στον Μητσοτάκη!!!…                                                                                                                                     

Η σύλληψη της Εύας Καϊλή για διαφθορά στις Βρυξέλλες δημιουργεί σειρά ερωτημάτων για την επόμενη μέρα, με τα «παιχνίδια Εξουσίας» να επιχειρούν να δώσουν τις πρώτες απαντήσεις στα κυριότερα εξ αυτών:

ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ; Στις Βρυξέλλες θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η Εύα Καϊλή δεν πρόκειται να υποβάλλει την παραίτησή της. όχι μόνο γιατί μια τέτοια κίνηση θα αποτελούσε για πολλούς «ομολογία ενοχής», αλλά και γιατί η ιδιότητα του ευρωβουλευτή θα την διευκολύνει σε νομικά προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ; Αν η ίδια δεν παραιτηθεί (πράγμα που δεν πιστεύουμε ότι θα γίνει), τότε θα πρέπει να κινηθούν διαδικασίες καθαίρεσής της από το αξίωμα. Προηγούμενο υπάρχει, καθώς στο προηγούμενο Ευρωκοινοβούλιο , καθαιρέθηκε Πολωνός αντιπρόεδρο από ευρωβουλευτή της ίδιας ομάδας.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ; Όσο φαντάζει απίθανο το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), υπό τον «πολύ» Μ. Βέμπερ- η ευρωομάδα δηλαδή της δεξιάς, στην οποία συμμετέχει και η Νέα Δημοκρατία. Θα θελήσει το ΕΛΚ να υψώσει τους τόνους, ώστε να δημιουργήσει πρόβλημα στους σοσιαλιστές ή θα επιβραβεύσει τη «φιλοδεξιά» συμπεριφορά της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ; Πολλά, βεβαίως, θα εξαρτηθούν και από την εξέλιξη της υπόθεσης, αν δηλαδή προκύψουν στοιχεία, τι είδους κοκ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ: Πρώτο και σημαντικότερο γιατί χάνει τη δυνατότητα για μια «μεταγραφή» (που έως τώρα ήταν πολύ πιθανή) της Εύας Καϊλή στη Νέα Δημοκρατία ή, έστω, να στηρίξου την ευρωβουλευτή υποψήφιας Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, βλέπει το λεγόμενο «αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο» που βρίσκεται ήδη σε αποδρομή να καταρρέει! Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι πολλές επιλογές του πρωθυπουργού από το χώρο της συνδέονται με θέματα διαφθοράς και κατηγορούνται για αυτό-πχ Πάτσης, Λιγνάδης κοκ!

ΤΟ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρήκε την ευκαιρία που καιρό έψαχνε (καθώς δεν τόλμησε καιρό τώρα, ούτε όταν η ευρωβουλευτής του έκανε τις απίστευτες δηλώσεις για το Κατάρ) να θέσει εκτός κόμματος την Εύα Καϊλή. Εκ των πραγμάτων, ωστόσο, με το «σκάνδαλο Καϊλή», αποδυναμώνεται η «δεξιά πτέρυγα» του ΠΑΣΟΚ και οι δυνατότητές της να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ αν υπάρξει μετεκλογική συνεργασία της Χαριλάου Τρικούπη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Εύα Καϊλή, άλλωστε, αν δεν προσχωρούσε στη Νέα Δημοκρατία, με τη δημοφιλία που είχε και τη στήριξη των μέσων που διαθέτει, άνετα θα μπορούσε να διεκδικήσει μελλοντικά την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Από την άλλη, όμως, δείχνει την ατολμία της ηγεσίας να περιθωριοποιήσει την τάση αυτή! Επιπλέον, το «σκάνδαλο Καϊλή» επαναφέρει τις μνήμες για τη σύνδεση της Χαριλάου Τρικούπη με διαφθορά, έστω και αν ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει καμία ευθύνη και δεν μπορεί να έχει και καμία σύνδεση με αυτά!


Πρόσφατα δε, η κ. Καϊλή είχε στηρίξει με την ψήφο της για αντιπρόεδρο σε μία Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου άνθρωπο από την παράταξη του Λαϊκού Κόμματος, με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές να παίρνουν σαφείς αποστάσεις και να της κάνουν παρατηρήσεις για το τι πρεσβεύει ως Ευρωβουλευτής.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ:

ΑΡΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ… ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ…

ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ή ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ Ή ΑΝ ΘΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ… ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ…

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr