Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

by _
0 comment 331 views

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Είχα προαναγγείλει τα παρακάτω στο άρθρο μου της Κυριακής για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά:

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής (19:00 στο θέατρο Παλλάς), στην εναρκτήρια εκδήλωση του “Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς”!

Ο Αντώνης Σαμαράς ως γνωστόν μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το μέγα κυβερνητικό σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών – παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων, “φίλων”, αλλά και δημοσιογράφων, όταν η ελληνική κοινωνία βράζει από οργή και αγανάκτηση και όταν αυτή η κακουργηματική κυβερνητική πράξη έχει γίνει πρώτο θέμα στον ξένο Τύπο και έχει θορυβήσει τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, που ήδη ερευνούν την υπόθεση που αποπνέει καθεστωτική οσμή!

Δεν έχει μιλήσει ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όταν ο πρώην Γ. Γ. του Πρωθυπουργού και ανιψιός του Γρηγόρης Δημητριάδης αποδέχτηκε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε! Όπως επίσης παραιτήθηκε και ο Διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων (προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη)!

Έτσι αναρωτιόμαστε, τελικά θα τολμήσει ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, να μιλήσει στην εναρκτήρια εκδήλωση του “Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς”; Θα τολμήσει να καταγγείλει για άλλη μια φορά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντεθνική πολιτική του ιδίου και της κυβέρνησής του; Θα τολμήσει να πει τα όσα είχε πει στις 23 Ιανουαρίου 2015 προς τον Αλέξη Τσίπρα;

Θυμίζουμε πως είχε πει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >>

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr