Την ώρα που η ίδια παραμένει για δεύτερη νύχτα κρατούμενη από τις βελγικές Αρχές ως εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ, για άγνωστους λόγους, η Εύα Καϊλή απενεργοποίησε την επίσημη σελίδα της στο Facebook!

Συγκριμένα, εκτός λειτουργίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η πολιτική σελίδα της Εύας Καϊλή στο Facebook. Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου που έχει συλληφθεί για τη μεγάλη υπόθεση διαφθοράς που σχετίζεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ φαίνεται ότι εκείνη ή κάποιος άλλος με εντολή της απενεργοποίησε τη σελίδα.

Όποιος επιχειρεί να μεταβεί στο προφίλ της συναντά το εξής μήνυμα: «Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν. Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή ο κάτοχος κοινοποίησε το περιεχόμενο μόνο σε μια μικρή ομάδα ατόμων, άλλαξε τα άτομα που μπορούν να το δουν ή το περιεχόμενο έχει διαγραφεί».

Πρόκειται για το επίσημο προφίλ της στο Facebook το οποίο υπάρχει στην ηλεκτρονική της σελίδα www.evakaili.gr. Αντίθετα, για την ώρα παραμένει σε λειτουργία ο λογαριασμός της στο Twitter.