Home Κορωνοϊος Πάνω από 23.000 παιδιά «πέθαναν ξαφνικά» σε όλη την Ευρώπη μετά την έγκριση του εμβολίου COVID από τον ΕΜΑ!!!

Πάνω από 23.000 παιδιά «πέθαναν ξαφνικά» σε όλη την Ευρώπη μετά την έγκριση του εμβολίου COVID από τον ΕΜΑ!!!

by _
0 comment 1K views

Πάνω από 23.000 παιδιά «πέθαναν ξαφνικά» σε όλη την Ευρώπη μετά την έγκριση του εμβολίου COVID από τον ΕΜΑ!!!

ΑΠΟ ΤΟ EXPOSÉ ΣΤΙΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Μια έρευνα επίσημων στατιστικών για τους θανάτους σε όλη την Ευρώπη διαπίστωσε ότι από τότε που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ενέκρινε το εμβόλιο Covid-19 για παιδιά στα μέσα του 2021, συνολικά 23.000 παιδιά έχασαν τη ζωή τους.

Αυτό σημαίνει ότι 1.649 περισσότερα παιδιά έχουν πεθάνει από το αναμενόμενο από τότε που τους προσφέρθηκε εμβόλιο Covid-19 και η αύξηση των θανάτων δεν μπορεί να αποδοθεί στον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία, επειδή τα στοιχεία δεν περιλαμβάνουν την Ουκρανία. Επίσης, δεν περιλαμβάνουν τμήματα της Γερμανίας.

Πριν από τη χορήγηση άδειας επείγουσας χρήσης της ένεσης Covid-19 για παιδιά από τον EMA, οι θάνατοι στην ηλικιακή ομάδα ήταν πολύ κάτω από τον αναμενόμενο μέσο όρο. Αυτό συνέβαινε κάθε εβδομάδα από την αρχή της υποτιθέμενης πανδημίας Covid-19 στις αρχές του 2020.

Αυτό το γεγονός υποδηλώνει έντονα ότι το εμβόλιο Covid-19 ευθύνεται για τη συγκλονιστική αύξηση των υπερβολικών θανάτων μεταξύ των παιδιών και καταρρίπτει κάθε επιχείρημα για την προσφορά του εμβόλιου στα παιδιά εξαρχής. Διότι (όπως κάθε εμβολιασμένος πρέπει πλέον να γνωρίζει καλά) το εμβόλιο δεν προλαμβάνει τη μόλυνση και δεν αποτρέπει τη μετάδοση, και τα παιδιά απλά δεν πέθαιναν από τον Covid-19.

Το παρακάτω γράφημα δημιουργήθηκε από το EuroMOMO και δείχνει τον συγκεντρωτικό αριθμό θανάτων μεταξύ παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών σε όλη την Ευρώπη μεταξύ της εβδομάδας 14 του 2020 (περίπου έναρξη του πρώτου υποτιθέμενου κύματος Covid στην Ευρώπη) και της εβδομάδας 38 του 2022 –

Over 23k Children ‘Died Suddenly’ across Europe following EMA approval of the COVID Vaccine

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr