Home ΚΟΣΜΟΣ Το Neuralink του Έλον Μασκ «ακρωτηριάζει και σκοτώνει πιθήκους»:

Το Neuralink του Έλον Μασκ «ακρωτηριάζει και σκοτώνει πιθήκους»:

by _
0 comment 526 views

Το Neuralink του Έλον Μασκ «ακρωτηριάζει και σκοτώνει πιθήκους»

Η ομάδα ιατρών περιγράφει λεπτομερώς πώς η εταιρεία πραγματοποίησε φρικιαστικά πειράματα σε ζώα πριν από το “Show and Tell” του δισεκατομμυριούχου στις 30 Νοεμβρίου

Το Neuralink του Elon Musk πρόκειται να φιλοξενήσει την εκδήλωση «Show and Tell» στις 30 Νοεμβρίου

Η ετήσια εκδήλωση παρουσιάζει το τσιπ εγκεφάλου της εταιρείας και κοινοποιεί ενημερώσεις

Μια ομάδα γιατρών δημοσίευσε λεπτομέρειες πειραμάτων σε πιθήκους έως το 2020

Τα ζώα υπέστησαν «ατημέλητα πειράματα που είχαν ως αποτέλεσμα χρόνιες λοιμώξεις, επιληπτικές κρίσεις, παράλυση, εσωτερική αιμορραγία και επιδείνωση της ψυχολογικής υγείας».

Η μήνυση που κατατέθηκε κατά του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, της πόλης Davis, όπου διεξήχθησαν πειράματα, σημειώνει ότι πολλοί από τους πιθήκους υπέστησαν ευθανασία μετά από εξετάσεις

Ο Έλον Μασκ σχεδιάζει να διοργανώσει μια εκδήλωση «Δείξε το και Πες το» (Show and Tell) για την εταιρεία του τσιπ εγκεφάλου Neuralink στις 30 Νοεμβρίου, αλλά μια ομάδα γιατρών ισχυρίζεται ότι η εταιρεία «ακρωτηριάζει και σκοτώνει πιθήκους» για να δημιουργήσει μια «διεπαφή εγκεφάλου-μηχανής».

Ο Μασκ ανακοίνωσε την εκδήλωση στο Twitter, την οποία η εταιρεία πραγματοποιεί κάθε χρόνο για να παρουσιάσει τις τελευταίες ενημερώσεις της. Το πρώτο Show and Tell το 2020 παρουσίασε το εμφύτευμα εγκεφάλου σε ένα γουρούνι και το 2021, ο κόσμος το είδε να χρησιμοποιείται από έναν πίθηκο.

Η Επιτροπή Ιατρών για την Υπεύθυνη Ιατρική (PCRM) κυκλοφόρησε πρόσφατα έναν ιστότοπο που περιγράφει λεπτομερώς τις φρικιαστικές ιστορίες πιθήκων που λέγεται ότι υπέφεραν από πρόχειρα πειράματα που έγιναν στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Davis (UC Davis).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-11478759/Elon-Musks-Neuralink-mutilating-killing-monkeys.html

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr