Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Ζελένσκι ανακηρύχθηκε «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το περιοδικό TIME ακολουθώντας τα βήματα του..Χίτλερ

Ο Ζελένσκι ανακηρύχθηκε «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το περιοδικό TIME ακολουθώντας τα βήματα του..Χίτλερ

by _
0 comment 452 views

Ο Ζελένσκι ανακηρύχθηκε «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το περιοδικό TIME ακολουθώντας τα βήματα του…Χίτλερ…

ΝΑΙ…ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, αυτός, δηλαδή, που παίζει πιάνο με το…ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 ΔΕΚ. 2022 | 15:22 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μετά την απαγόρευση όλων των μέσων ενημέρωσης στην Ουκρανία και τη μετατροπή τους σε ένα κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, τη φυλάκιση των πολιτικών αντιπάλων του και τον περιορισμό των εναλλακτικών πολιτικών κομμάτων, ο πρόεδρος Volodymyr Zelensky (Βολοντίμιρ Ζελένσκι) ανακηρύχθηκε το πρόσωπο της χρονιάς στο TIME (TIME Magazine Person of the Year).

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volydymr Zelensky ανακηρύχθηκε Πρόσωπο της Χρονιάς από το περιοδικό Time για το 2022, ακολουθώντας τα βήματα του…Αδόλφου Χίτλερ που τιμήθηκε με την ίδια τιμή από το TIME το 1938.

Σημειωτέον: Το TIME magazine είναι..ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ και είχαν ανακηρύξει τον…ΧΙΤΛΕΡ «Πρόσωπο της Χρονιάς» το…1938, δηδαλη, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!

Το περιοδικό TIME ισχυρίζεται ότι το βραβείο Πρόσωπο της Χρονιάς δεν είναι απαραίτητα μια έγκριση, αλλά απλώς αντικατοπτρίζει ποιος είχε τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο σε μια δεδομένη χρονιά. Αλλά αυτό το εξώφυλλο παρουσιάζει τον Ζελένσκι ως ήρωα, και όλη η άλλη κάλυψη των Μέσων Ενημέρωσης για την τρέχουσα παγκόσμια σύγκρουση ήταν σταθερά υπέρ του Ζελένσκι.

Κάτι που δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι το TIME ανήκει στον Marc Benioff, ο οποίος συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, του οποίου ο ηγέτης Klaus Schwab διακινεί επίσης ιδεολογίες επηρεαζόμενες από τους Ναζί.

Τον Απρίλιο, ο Zelenksy έβγαλε άλλη μια σελίδα από το βιβλίο με στρατηγικές του Αδόλφου Χίτλερ και διέταξε να συλληφθεί ο ηγέτης Αντιπολίτευσης στην Ουκρανία με βάση αμφίβολες κατηγορίες.

Το Ναζιστικό Κόμμα στη δεκαετία του 1930 η Γερμανία εξαπέλυσε επιθέσεις στην πολιτική τους αντιπολίτευση μόλις ο Χίτλερ έγινε καγκελάριος. Τώρα το ίδιο κάνει και ο Ζελένσκι.

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, η κυβέρνηση Zelenski είναι γεμάτη από πολλπούς….ΝΑΖΙΣΤΕΣ. Μιλάμε για έναν τύπο που τυχαίνει… ΕΒΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. Και η κυβέρνησή του είναι γεμάτη Ναζί;;;

Διαβάστε επίσης τα εξής που έχουμε βγάλει για αυτό το θέμα…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ο ίδιος ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ φέρει τα σύμβολα των ΝΑΖΙΣΤΩΝ…ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!

Κυβερνητικό «στραπάτσο» με νεοναζί Ζελένσκι – Απολογία κυβέρνησης: «Συγγνώμη, δεν ξέραμε» – Να παραιτηθούν «εδώ και τώρα»

Το καθεστώς Τριντό εκπαιδεύει τους…ΝΕΟΝΑΖΙ του Ζελένσκι ενώ αποκαλεί τους δικούς του πολίτες «ναζιστές»!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Στο πλευρό των Νεοναζί του Ζελένσκι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ΗΠΑ: «Αυτοί δεν κάνουν επιθέσεις σε Εβραίους»

Μαριούπολη: Οι Ναζί του Ζελένσκι συγκέντρωσαν 150 τοπικές ρωσόφωνες οικογένειες και τις έσφαξαν όλες

————

῏με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/zelensky-named-time-magazines-person-of-the-year-following-in-hitlers-footsteps/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr