Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΙΔΟΥ ο Νόμος Για Τα…ΤΣΙΠ της Ε.Ε.!!! Πως ο Κλάους και η Ούρσουλα προετοιμάζουν την Ευρώπη για τη ψηφιοποίηση του…ανθρώπινου εγκεφάλου!!!

ΙΔΟΥ ο Νόμος Για Τα…ΤΣΙΠ της Ε.Ε.!!! Πως ο Κλάους και η Ούρσουλα προετοιμάζουν την Ευρώπη για τη ψηφιοποίηση του…ανθρώπινου εγκεφάλου!!!

Αντίστοιχος νόμος υπάρχει και στις....ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 2.2K views

ΙΔΟΥ ο Νόμος Για Τα…ΤΣΙΠ της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.!!! Πως ο Κλάους και η Ούρσουλα προετοιμάζουν την Ευρώπη για τη ψηφιοποίηση του…ανθρώπινου εγκεφάλου!!!

Αντίστοιχος νόμος υπάρχει και στις….ΗΠΑ!!!

ΕΤΣΙ θα προσπαθήσουν να…ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ με τη δική τους εκδοχή περι του…ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 ΔΕΚ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο αξόλουθο άρθρο του BROOKINGS INSTITUTE (με το οποίο έχει δοσοληψείς η εκάστοτε ανθελλινή και προδοτική κυβέρνηση της Ελλάδος) διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά για έναν νόμο της ΕΕ που προετοιμάζει την οδό για το…ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!…


Πώς η Ευρώπη στοχεύει να επιτύχει στρατηγική αυτονομία για τους ημιαγωγούς

9 Αυγούστου 2022 Πολ Τίμερς

Βέλγιο, Βρυξέλλες, 2022/02/08. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για την Εσωτερική Αγορά, Thierry BRETON, μιλά σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τον Ευρωπαϊκό νόμο για τα τσιπ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε ένα σχέδιο 48 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των ελλείψεων ημιαγωγών και την ενίσχυση της τεχνολογικής πρωτοπορίας της Ευρώπης.

Ο Τιερί Μπρετόν, επίτροπος της ΕΕ για την εσωτερική της αγορά, μιλά σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τον Ευρωπαϊκό νόμο για τα τσιπ, ο οποίος στοχεύει στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας ημιαγωγών.

Εν μέσω των αυξανόμενων γεωπολιτικών εντάσεων και των αυξανόμενων προκλήσεων που δημιουργούνται από την ανατρεπτική καινοτομία, οι ευρωπαίοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής αναζητούν τρόπους για να ενισχύσουν τη στρατηγική αυτονομία της ηπείρου —ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την τεχνολογία. Βασικό μέρος αυτής της προσπάθειας είναι ο νόμος για τα τσιπ της ΕΕ, ο οποίος παρέχει δισεκατομμύρια σε οικονομική στήριξη για τη δημιουργία εργοστασίων για προηγμένη παραγωγή τσιπ (τα λεγόμενα «fabs») και την ενίσχυση της έρευνας ημιαγωγών στην ΕΕ.

Ακριβώς όπως οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής των ΗΠΑ προσπαθούν να ενισχύσουν την αμερικανική βιομηχανία ημιαγωγών μέσω του CHIPS και ο Science Act έγινε νόμος την Τρίτη, οι νομοθέτες στην Ευρώπη προσπαθούν να οικοδομήσουν μια πιο ανεξάρτητη βιομηχανία τεχνολογίας. Ο νόμος για τα τσιπ της ΕΕ που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στοχεύει στην αντιμετώπιση των ελλείψεων εφοδιασμού ημιαγωγών και των ετών μείωσης των επενδύσεων ημιαγωγών στην ΕΕ, αυξάνοντας το μερίδιο της Ευρώπης στην παγκόσμια ικανότητα παραγωγής τσιπ στο 20% από το τρέχον επίπεδό της περίπου 10%. . Ο νόμος αναμένεται να εγκριθεί το πρώτο εξάμηνο του 2023 και έχει ήδη αντίκτυπο στις επενδυτικές αποφάσεις των μεγάλων εταιρειών ημιαγωγών.

Ο νόμος για τα τσιπ της ΕΕ αντιπροσωπεύει ένα κορυφαίο παράδειγμα πρωτοβουλιών για τη βελτίωση της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρώπης σε μια σειρά τεχνολογιών. Η πράξη συνδυάζει πολιτική, βιομηχανική, τεχνολογική και οικονομική υποστήριξη σε έναν βασικό τεχνολογικό τομέα. παρουσιάζει ένα σαφές σχέδιο για τη βιομηχανική και τεχνολογική ικανότητα· και υιοθετεί μια ρεαλιστική προσέγγιση για τη συνεργασία με χώρες με ομοϊδεάτες για την ενίσχυση του στρατηγικού ελέγχου του βιομηχανικού οικοσυστήματος των ημιαγωγών.

Περισσότερα ΕΔΩ.


ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, λοιπόν, ότι αυτός ο ευρωπαϊκός νόμος για τα τσιπ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των ελλείψεων ημιαγωγών και την ενίσχυση της τεχνολογικής πρωτοπορίας της Ευρώπης. ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!

Στο παρακάτω βίντεο ο ίδιος ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ με ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΕΙ περι τίνος πρόκειται τελικά αυτός ο «νόμος»….


Η Ursula και ο Klaus Schwab σχεδιάζουν ψηφιακό έλεγχο του εγκεφάλου για όλη την ανθρωπότητα!

Ο Klaus Schwab συζητά τον ευρωπαϊκό νόμο για τα τσιπ με την Ursula von Der Leyen: Ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία του φυσικού εγκεφάλου για ψηφιοποίηση.

Το παρακάτω βίντεο είναι από τη σύνοδο κορυφής του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ στο Νταβός το 2022, όπου το Φόρουμ συζήτησε την ατζέντα του για τον κόσμο.

Συζήτησαν τον αμαρτωλό νόμο για τα τσιπ της ΕΕ επειδή, και σύμφωνα με τον Klaus Schwab του WEF (World Economic Forum), “είναι ένα σημαντικό βήμα για την προετοιμασία του φυσικού εγκεφάλου για ψηφιοποίηση“.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ καθιστά σαφή τη σύνδεση μεταξύ του νόμου για τα τσιπ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ψηφιοποίησης του…ανθρώπινου εγκεφάλου!!! ΔΗΛΑΔΗ, αυτοί οι “ημιαγωγοί”, στους οποίους αναφέρεται ο παραπάνω νόμος, θα μπαίνουν…ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, γιατί ο «υπολογιστής»…ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΕΛΛΗΝΑ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ πως καταλυτικό ρόλο σε αυτό θα παίζει ακόμη και ο δήθεν «αντινεοταξίτης»….ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ (ELON MASK)!!!  Διαβάστε επίσης Έλον Μασκ: «Σύντομα» οι δοκιμές για το εγκεφαλικό εμφύτευμα της Neuralink.

Έλον Μασκ: «Σύντομα» οι δοκιμές για το εγκεφαλικό εμφύτευμα της Neuralink

Και ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ αυτές τις αναφορές ότι ο Μάσκ έχει στραφεί πλέον «εναντίον» του Σβάμπ. Αυτά είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ γιατί με το μέρος του WEF είναι από τη πρώτη μέρα κιόλας ο ΜΑΣΚ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!!…

_______________________

The European Chips Act, Europe

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr