Home ΗΠΑ Ο Fauci παραδέχεται ότι η κόρη του εργάστηκε στο…Twitter κατά τη διάρκεια της ψευτο-πανδημίας!!!

Ο Fauci παραδέχεται ότι η κόρη του εργάστηκε στο…Twitter κατά τη διάρκεια της ψευτο-πανδημίας!!!

by _
0 comment 390 views
Ο Fauci παραδέχεται ότι η κόρη του εργάστηκε στο…Twitter κατά τη διάρκεια της ψευτο-πανδημίας!!!
Ο Fauci παραδέχεται ότι η κόρη του εργάστηκε στο…Twitter κατά τη διάρκεια της ψευτο-πανδημίας!!!

Ο Fauci παραδέχεται ότι η κόρη του εργάστηκε στο Twitter κατά τη διάρκεια της πανδημίας

6 Δεκεμβρίου 2022 Νιάμ Χάρις

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Μιζούρι Έρικ Σμιτ δημοσίευσε την πλήρη απομαγνητοφώνηση της κατάθεσης του Δρ. Φάουτσι στην εν εξελίξει υπόθεση σχετικά με τη λογοκρισία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αποκαλύπτει ότι ο Fauci μίλησε με τον Mark Zuckerberg του Facebook για την προώθηση εμβολίων και ότι η κόρη του εργαζόταν στο Twitter.

Ο Fauci είπε ότι η κόρη του εργαζόταν στο Twitter ως μηχανικός λογισμικού, αλλά ποτέ δεν συζήτησαν το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υποστήριξε ότι δεν την ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά και σταμάτησε να εργάζεται για την πλατφόρμα «πριν από ένα χρόνο».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσής του στις 23 Νοεμβρίου, ως μέρος της αγωγής της Λουιζιάνα και του Μιζούρι κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν και των ομοσπονδιακών αξιωματούχων, ο Φάουτσι προσποιήθηκε ότι είχε άγνοια και ισχυρίστηκε ότι «αποσυνδέθηκε» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Breitbart αναφέρει: Ο Fauci, ο οποίος είπε “Δεν θυμάμαι” 174 φορές σε όλη την κατάθεση, αντιμετώπισε ερωτήσεις σχετικά με τις δικές του προσωπικές ανησυχίες σχετικά με το “τι μπορεί να λένε οι άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης” σχετικά με την προέλευση του κινεζικού κορωνοϊού. Ωστόσο, ο Fauci προσποιήθηκε άγνοια, ισχυριζόμενος ότι ήταν «αποσυνδεδεμένος» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.«Ξέρεις, είμαι τόσο αποστασιοποιημένος από τα social media. Δεν έχω λογαριασμό στο Twitter.

Εγώ δεν κάνω Facebook. Δεν κάνω τίποτα από αυτά, οπότε δεν είμαι εξοικειωμένος με αυτό. Δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε τίποτα από αυτά», υποστήριξε. Ωστόσο, αμέσως μετά, ο Fauci παραδέχτηκε ότι έχει διασυνδέσεις με σημαντικούς παίκτες σε αυτόν τον τομέα, έχοντας στο παρελθόν επικοινωνίες με τον Mark Zuckerberg του Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >> https://newspunch.com/fauci-admits-his-daughter-worked-for-twitter-during-pandemic/

Διαβάστε τώρα αυτό που είχαμε βγάλει πριν έναν μήνα με τίτλο Δικαστής διατάζει στους Fauci, Ψάκη, ανώτατο στέλεχος του FBI να καταθέσουν στην υπόθεση λογοκρισίας Big Tech σχετικά με τις πληροφορίες Covid-19 γιατί έχει ήδη αποδειχθεί ότι, ΟΝΤΩΣ, ο Φάουτσι ησχολείτο με τη…ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ….ΔΙΚΤΥΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ!!!

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr