Home ΚΟΣΜΟΣ Η Νέα Ζηλανδία θα αφαιρέσει το μωρό από τους γονείς αφού ζήτησαν «καθαρό αίμα» για ζωτική εγχείρηση καρδιάς και ΟΧΙ αίμα από…ΕΜΒΟΛΙΑΜΕΝΟ

Η Νέα Ζηλανδία θα αφαιρέσει το μωρό από τους γονείς αφού ζήτησαν «καθαρό αίμα» για ζωτική εγχείρηση καρδιάς και ΟΧΙ αίμα από…ΕΜΒΟΛΙΑΜΕΝΟ

by _
0 comment 1.2K views
Η Νέα Ζηλανδία θα αφαιρέσει…
Η Νέα Ζηλανδία θα αφαιρέσει…

Η Νέα Ζηλανδία θα αφαιρέσει το μωρό από τους γονείς αφού ζήτησαν «καθαρό αίμα» για ζωτική εγχείρηση καρδιάς και ΟΧΙ αίμα από…ΕΜΒΟΛΙΑΜΕΝΟ

7 Δεκεμβρίου 2022 Baxter Dmitry News, ΗΠΑ 8 σχόλια

Σε μια συγκλονιστική τροπή των γεγονότων, οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας προσπαθούν να απομακρύνουν ένα βαρέως άρρωστο μωρό 4 μηνών από την οικογένειά του, αφού οι γονείς ζήτησαν να χρησιμοποιηθεί «καθαρό αίμα» κατά τη διάρκεια ζωτικής σημασίας εγχείρησης καρδιάς.

Το μωρό 4 μηνών χρειάζεται χειρουργική επέμβαση για στένωση πνευμονικής βαλβίδας, διαταραχή της καρδιακής βαλβίδας. Η μητέρα του αγοριού λέει ότι θέλει να χρησιμοποιηθεί «καθαρό αίμα», υποστηρίζοντας ότι είναι «ασφαλές» για το μωρό της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας ισχυρίζεται ότι η υγειονομική υπηρεσία απορρίπτει τις ανησυχίες των γονέων και αγνοεί τους κινδύνους που θα μπορούσαν να ενέχουν τα εμβόλια.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ώκλαντ θα αποφασίσει την Τρίτη εάν θα ικανοποιήσει αυτό το αίτημα και θα αφαιρέσει το μωρό από τη φροντίδα των γονιών του και θα το θέσει υπό την κηδεμονία του δικαστηρίου.

Πάνω από 100 διαδηλωτές κατά του εμβολιασμού έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο για να υποστηρίξουν το δικαίωμα επιλογής της οικογένειας, καθώς πιστεύουν ότι το κράτος δεν πρέπει να τους εμποδίζει να δίνουν αίμα δωρεάν σε έναν ασθενή που έχει ανάγκη.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι η Υπηρεσία Αίματος δεν διαχωρίζει το αίμα από εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους δότες και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από το εμβόλιο για τον COVID-19, αλλά οι γονείς δεν έχουν πειστεί.

Μια υποστηρικτής της οικογένειας, η Sarah McNaulty, είπε ότι υπερασπίζεται την ελευθερία της επιλογής.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι στη σειρά για να δώσουν το αίμα τους ελεύθερα», είπε. «Εκεί ξεκινά η τυραννία. Όταν το κράτος μας εξασφαλίζει ότι δεν μπορούμε να δώσουμε δωρεάν αίμα σε έναν ασθενή που το έχει ανάγκη».

Θα αποφανθεί το δικαστήριο υπέρ της ελευθερίας επιλογής των γονέων; Θα λάβει το μωρό το «καθαρό αίμα» που είναι απαραίτητο για να σώσει τη ζωή του; Μείνετε συντονισμένοι για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την εντυπωσιακή ιστορία.

ΠΗΓΗ >>

New Zealand To Remove Baby From Parents After They Request ‘Pure Blood’ For Vital Heart Surgery

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr